Gerybig Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gerybig Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 De jó is lenne... Egy kis hazai!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
olasz Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. C vectra 2.2dti - ma reggel indítottam a kicsikét,be is indult,de 2 perc után leállt. És nem indul be a verda. Üzemanyag elég kevés van benne,létezhet,hogy elfagyott valahol? Mit tanácsoltok? Gondolom le is levegősödött,hogy tudom légteleníteni? Köszönöm a segítséget előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 De jó is lenne... http://fc05.deviantart.net/fs48/i/2009/233..._tebidesign.jpg Egy kis hazai!!!!! http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_37258.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/71/92/13.jpg Nagyon tetszenek <_< , gratulálok a gyűjtéshez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. C vectra 2.2dti - ma reggel indítottam a kicsikét,be is indult,de 2 perc után leállt. És nem indul be a verda. Üzemanyag elég kevés van benne,létezhet,hogy elfagyott valahol? Mit tanácsoltok? Gondolom le is levegősödött,hogy tudom légteleníteni? Köszönöm a segítséget előre is. Megtankolod, es raadod a gyujtast, varsz majd leveszed ujra radod , önmagat lelekteleniti, es alvileg a harmadik inditas utan mar be fog indulni ha ez a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
olasz Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Megtankolod, es raadod a gyujtast, varsz majd leveszed ujra radod , önmagat lelekteleniti, es alvileg a harmadik inditas utan mar be fog indulni ha ez a baja. Értem,de ha valahol el van fagyva a rendszer,mondjuk a szűrőnél,akkor mit lehet tenni,ha nem akarok szűrőt cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gerybig Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Nagyon tetszenek <_< , gratulálok a gyűjtéshez. Az arany a családan van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Február26, 2011 Megoszt Elküldve Február26, 2011 Értem,de ha valahol el van fagyva a rendszer,mondjuk a szűrőnél,akkor mit lehet tenni,ha nem akarok szűrőt cserélni? Told be egy fűtött garázsba és várj türelmesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 melyik Gabi? Antal Gábor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Antal Gábor... az opel dunában keresd. 347.10.00 ott dolgozik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Megtankolod, es raadod a gyujtast, varsz majd leveszed ujra radod , önmagat lelekteleniti, es alvileg a harmadik inditas utan mar be fog indulni ha ez a baja. a 2.0 és a 2.2 diesel nem égteleniti le magát. egy célszerszám kell hozzá, vagy meg kell húzni jó sokáig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Miért kellett bontani a motort? Hengerfej tömítés szállt el, mint az Omegáknál szokott? A belső hengerfej tömítésén figyelt ki az olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 a 2.0 és a 2.2 diesel nem égteleniti le magát. egy célszerszám kell hozzá, vagy meg kell húzni jó sokáig... Jah,épp elég szűrőcsere után elinditani............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 Sziasztok . Az lenne a kérdésem ,hogy mi az a kütyü ami hűtő előtt a jobb oldalon majd nem a lámpa sarkához közel van Vectra -c nél.A válaszokat köszi . Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Egyik ismerősöm az autója lecserélésén gondolkodik, és szóba került a Vectra C Caravan is, mint lehetőség, dieseles kiadásban. Az 1.9-es Fiat-motorról elég sok rosszat hallani, a kérdésem az lenne, hogy a 2.2-es diesel jobb-e ebből a szempontból, mik a tapasztalatok vele? Előre is köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Egyik ismerősöm az autója lecserélésén gondolkodik, és szóba került a Vectra C Caravan is, mint lehetőség, dieseles kiadásban. Az 1.9-es Fiat-motorról elég sok rosszat hallani, a kérdésem az lenne, hogy a 2.2-es diesel jobb-e ebből a szempontból, mik a tapasztalatok vele? Előre is köszi a válaszokat! Az adagolóján kivül mechanikai gondja nem nagyon szokott lenni.Az elektronika meg olyan mint a többiben......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Egyik ismerősöm az autója lecserélésén gondolkodik, és szóba került a Vectra C Caravan is, mint lehetőség, dieseles kiadásban. Az 1.9-es Fiat-motorról elég sok rosszat hallani, a kérdésem az lenne, hogy a 2.2-es diesel jobb-e ebből a szempontból, mik a tapasztalatok vele? Előre is köszi a válaszokat! HAt ez a Fiat szöveg, ugyan olyan jo mint a többi, nekme nulla gondom van vele pedig hasznalom rendesen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 az opel dunában keresd. 347.10.00 ott dolgozik <_< Köszönöm az infót meg is keresem valamelyik nap, a sors akarta így,amikor angyalföldön laktam oda a Maxabo volt közel,most kiköltöztem Erzsébetre,ide meg a Duna... :-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Március22, 2011 Megoszt Elküldve Március22, 2011 Sziasztok . Az lenne a kérdésem ,hogy mi az a kütyü ami hűtő előtt a jobb oldalon majd nem a lámpa sarkához közel van Vectra -c nél.A válaszokat köszi . ...az akkumulátor... :-)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 ...az akkumulátor... :-)))) Az a bal oldal <_< Kérdés: ha az első fék szenzoros akkor ahhoz másmilyen fékbetét kell, vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Az a bal oldal <_< Kérdés: ha az első fék szenzoros akkor ahhoz másmilyen fékbetét kell, vagy sem? Külön lehet szenzort venni,8-10font.Tehát ha nem sérült a régi,elméletileg átmenekithető. Fékbetét csak olyan van hozzá,amiben megvan a szenzornak a hely,de nem tartozéka a csomagnak. Jól viselkedett hazafelé a masina? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Külön lehet szenzort venni,8-10font.Tehát ha nem sérült a régi,elméletileg átmenekithető. Jól viselkedett hazafelé a masina? Ja, tökéletes volt, az asszony is örült neki nagyon, hogy nem "nyekereg" többé, annyira hálás volt, hogy még szex is volt majdnem :angry: Ezúton is kösz mégegyszer a szerelést <_< Közben megnéztem a fékeket az ebay-en, 68 font, a két első tárcsa betétekkel és szenzorral, MINTEX, jónak hangzik, szerintem megveszem. update: inkább veszek most szenzort is, ha szerelés közben derül ki, hogy nem használható többé akkor azzal csak extra szivacs van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Az a bal oldal <_< Én szemben álltam:-)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Holdenvectra Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Ja, tökéletes volt, az asszony is örült neki nagyon, hogy nem "nyekereg" többé, annyira hálás volt, hogy még szex is volt majdnem :angry: Ezúton is kösz mégegyszer a szerelést <_< Közben megnéztem a fékeket az ebay-en, 68 font, a két első tárcsa betétekkel és szenzorral, MINTEX, jónak hangzik, szerintem megveszem. update: inkább veszek most szenzort is, ha szerelés közben derül ki, hogy nem használható többé akkor azzal csak extra szivacs van. Baromi egyszerű...ha visszajelez a kopásjelző a műszerfalon,akkor ellőtted,ha nem akkor még jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Baromi egyszerű...ha visszajelez a kopásjelző a műszerfalon,akkor ellőtted,ha nem akkor még jó... OK, akkor ez már cserés <_< Egyik oldalon van csak, vagy ez is párban cserélendő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts