olasz Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. C vectra 2.2dti - ma reggel indítottam a kicsikét,be is indult,de 2 perc után leállt. És nem indul be a verda. Üzemanyag elég kevés van benne,létezhet,hogy elfagyott valahol? Mit tanácsoltok? Gondolom le is levegősödött,hogy tudom légteleníteni? Köszönöm a segítséget előre is.
julien Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Gerybig írta: De jó is lenne... http://fc05.deviantart.net/fs48/i/2009/233..._tebidesign.jpg Egy kis hazai!!!!! http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_37258.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/71/92/13.jpg Nagyon tetszenek <_< , gratulálok a gyűjtéshez.
Dini Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 olasz írta: Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. C vectra 2.2dti - ma reggel indítottam a kicsikét,be is indult,de 2 perc után leállt. És nem indul be a verda. Üzemanyag elég kevés van benne,létezhet,hogy elfagyott valahol? Mit tanácsoltok? Gondolom le is levegősödött,hogy tudom légteleníteni? Köszönöm a segítséget előre is. Megtankolod, es raadod a gyujtast, varsz majd leveszed ujra radod , önmagat lelekteleniti, es alvileg a harmadik inditas utan mar be fog indulni ha ez a baja.
olasz Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 Dini írta: Megtankolod, es raadod a gyujtast, varsz majd leveszed ujra radod , önmagat lelekteleniti, es alvileg a harmadik inditas utan mar be fog indulni ha ez a baja. Értem,de ha valahol el van fagyva a rendszer,mondjuk a szűrőnél,akkor mit lehet tenni,ha nem akarok szűrőt cserélni?
Gerybig Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 julien írta: Nagyon tetszenek <_< , gratulálok a gyűjtéshez. Az arany a családan van! :D
ukslayer Elküldve Február26, 2011 Elküldve Február26, 2011 olasz írta: Értem,de ha valahol el van fagyva a rendszer,mondjuk a szűrőnél,akkor mit lehet tenni,ha nem akarok szűrőt cserélni? Told be egy fűtött garázsba és várj türelmesen.
Holdenvectra Elküldve Március14, 2011 Elküldve Március14, 2011 uhuhu írta: melyik Gabi? Antal Gábor...
uhuhu Elküldve Március15, 2011 Elküldve Március15, 2011 Holdenvectra írta: Antal Gábor... az opel dunában keresd. 347.10.00 ott dolgozik :D
uhuhu Elküldve Március15, 2011 Elküldve Március15, 2011 Dini írta: Megtankolod, es raadod a gyujtast, varsz majd leveszed ujra radod , önmagat lelekteleniti, es alvileg a harmadik inditas utan mar be fog indulni ha ez a baja. a 2.0 és a 2.2 diesel nem égteleniti le magát. egy célszerszám kell hozzá, vagy meg kell húzni jó sokáig...
tomi023 Elküldve Március15, 2011 Elküldve Március15, 2011 kori írta: Miért kellett bontani a motort? Hengerfej tömítés szállt el, mint az Omegáknál szokott? A belső hengerfej tömítésén figyelt ki az olaj.
ukslayer Elküldve Március15, 2011 Elküldve Március15, 2011 uhuhu írta: a 2.0 és a 2.2 diesel nem égteleniti le magát. egy célszerszám kell hozzá, vagy meg kell húzni jó sokáig... Jah,épp elég szűrőcsere után elinditani.............
astrabandi Elküldve Március15, 2011 Elküldve Március15, 2011 Sziasztok . Az lenne a kérdésem ,hogy mi az a kütyü ami hűtő előtt a jobb oldalon majd nem a lámpa sarkához közel van Vectra -c nél.A válaszokat köszi .
FPepe Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Egyik ismerősöm az autója lecserélésén gondolkodik, és szóba került a Vectra C Caravan is, mint lehetőség, dieseles kiadásban. Az 1.9-es Fiat-motorról elég sok rosszat hallani, a kérdésem az lenne, hogy a 2.2-es diesel jobb-e ebből a szempontból, mik a tapasztalatok vele? Előre is köszi a válaszokat!
ukslayer Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 FPepe írta: Egyik ismerősöm az autója lecserélésén gondolkodik, és szóba került a Vectra C Caravan is, mint lehetőség, dieseles kiadásban. Az 1.9-es Fiat-motorról elég sok rosszat hallani, a kérdésem az lenne, hogy a 2.2-es diesel jobb-e ebből a szempontból, mik a tapasztalatok vele? Előre is köszi a válaszokat! Az adagolóján kivül mechanikai gondja nem nagyon szokott lenni.Az elektronika meg olyan mint a többiben.........
Dini Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 FPepe írta: Egyik ismerősöm az autója lecserélésén gondolkodik, és szóba került a Vectra C Caravan is, mint lehetőség, dieseles kiadásban. Az 1.9-es Fiat-motorról elég sok rosszat hallani, a kérdésem az lenne, hogy a 2.2-es diesel jobb-e ebből a szempontból, mik a tapasztalatok vele? Előre is köszi a válaszokat! HAt ez a Fiat szöveg, ugyan olyan jo mint a többi, nekme nulla gondom van vele pedig hasznalom rendesen <_<
Holdenvectra Elküldve Március22, 2011 Elküldve Március22, 2011 uhuhu írta: az opel dunában keresd. 347.10.00 ott dolgozik <_< Köszönöm az infót meg is keresem valamelyik nap, a sors akarta így,amikor angyalföldön laktam oda a Maxabo volt közel,most kiköltöztem Erzsébetre,ide meg a Duna... :-)))
Holdenvectra Elküldve Március22, 2011 Elküldve Március22, 2011 astrabandi írta: Sziasztok . Az lenne a kérdésem ,hogy mi az a kütyü ami hűtő előtt a jobb oldalon majd nem a lámpa sarkához közel van Vectra -c nél.A válaszokat köszi . ...az akkumulátor... :-))))
tcxbalage Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 Holdenvectra írta: ...az akkumulátor... :-)))) Az a bal oldal <_< Kérdés: ha az első fék szenzoros akkor ahhoz másmilyen fékbetét kell, vagy sem?
ukslayer Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 tcxbalage írta: Az a bal oldal <_< Kérdés: ha az első fék szenzoros akkor ahhoz másmilyen fékbetét kell, vagy sem? Külön lehet szenzort venni,8-10font.Tehát ha nem sérült a régi,elméletileg átmenekithető. Fékbetét csak olyan van hozzá,amiben megvan a szenzornak a hely,de nem tartozéka a csomagnak. Jól viselkedett hazafelé a masina?
tcxbalage Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 ukslayer írta: Külön lehet szenzort venni,8-10font.Tehát ha nem sérült a régi,elméletileg átmenekithető. Jól viselkedett hazafelé a masina? Ja, tökéletes volt, az asszony is örült neki nagyon, hogy nem "nyekereg" többé, annyira hálás volt, hogy még szex is volt majdnem :angry: Ezúton is kösz mégegyszer a szerelést <_< Közben megnéztem a fékeket az ebay-en, 68 font, a két első tárcsa betétekkel és szenzorral, MINTEX, jónak hangzik, szerintem megveszem. update: inkább veszek most szenzort is, ha szerelés közben derül ki, hogy nem használható többé akkor azzal csak extra szivacs van.
Holdenvectra Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 tcxbalage írta: Az a bal oldal <_< Én szemben álltam:-))))
Holdenvectra Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 tcxbalage írta: Ja, tökéletes volt, az asszony is örült neki nagyon, hogy nem "nyekereg" többé, annyira hálás volt, hogy még szex is volt majdnem :angry: Ezúton is kösz mégegyszer a szerelést <_< Közben megnéztem a fékeket az ebay-en, 68 font, a két első tárcsa betétekkel és szenzorral, MINTEX, jónak hangzik, szerintem megveszem. update: inkább veszek most szenzort is, ha szerelés közben derül ki, hogy nem használható többé akkor azzal csak extra szivacs van. Baromi egyszerű...ha visszajelez a kopásjelző a műszerfalon,akkor ellőtted,ha nem akkor még jó...
tcxbalage Elküldve Március28, 2011 Elküldve Március28, 2011 Holdenvectra írta: Baromi egyszerű...ha visszajelez a kopásjelző a műszerfalon,akkor ellőtted,ha nem akkor még jó... OK, akkor ez már cserés <_< Egyik oldalon van csak, vagy ez is párban cserélendő?
Recommended Posts