Dini Elküldve Február1, 2011 Elküldve Február1, 2011 Egyrészt az egyik céges autónk 1.9JTD és már nyúltam hozzá...nem kívánom senkinek. Másrészt Roland barátomnak is C vecije van 1.9td-vel...ő már szívott vele 300EFt-os 75ezres szervízre...de vehetjük úgy is, hogy elvakult vagyok és előitéletes vagyok. :D Mostmar mindegyik uj autoba nlehet hirtelen par szazezer forintos problema. nincs olyan auto ami nem megy tönkre sajnos. :lol: Meg ki hogy hasznalja, meg hogy serlgeti benne a dolgokat. 50.000 olajcsere intervallum, tartsa be aki akarja.... es van aki betartja, aztan csodalkozas van.
kori Elküldve Február1, 2011 Szerző Elküldve Február1, 2011 Mostmar mindegyik uj autoba nlehet hirtelen par szazezer forintos problema. nincs olyan auto ami nem megy tönkre sajnos. :D Meg ki hogy hasznalja, meg hogy serlgeti benne a dolgokat. 50.000 olajcsere intervallum, tartsa be aki akarja.... es van aki betartja, aztan csodalkozas van. Meg tankolják bele a legolcsóbb gázolajat, mikor nagyrészüknek a prémiumdiesel kellene :lol:
ukslayer Elküldve Február1, 2011 Elküldve Február1, 2011 Meg tankolják bele a legolcsóbb gázolajat, mikor nagyrészüknek a prémiumdiesel kellene :lol: Konkrétan az összesnek.Hahó 2.2direct tulajok!Ti kénmentes benzint tankoltok?Csak mert azt igényel minden közvetlen befecskendezéses benzinmotor.V-power raccsing,Carrera100 és kispajtásaik................ Most lehet sikerült riadalmat keltenem :D
kori Elküldve Február1, 2011 Szerző Elküldve Február1, 2011 Konkrétan az összesnek.Hahó 2.2direct tulajok!Ti kénmentes benzint tankoltok?Csak mert azt igényel minden közvetlen befecskendezéses benzinmotor.V-power raccsing,Carrera100 és kispajtásaik................ Most lehet sikerült riadalmat keltenem :lol: Mikor a Golfban megjelent az első direkt befecskendezéses benzin, és tesztelte vmelyik újság, ott írták, hogy csak prémium üzemanyagot szabadna beletankolni. Ezt azonban nem nagyon reklámozzák a gyárak.
ukslayer Elküldve Február1, 2011 Elküldve Február1, 2011 Mikor a Golfban megjelent az első direkt befecskendezéses benzin, és tesztelte vmelyik újság, ott írták, hogy csak prémium üzemanyagot szabadna beletankolni. Ezt azonban nem nagyon reklámozzák a gyárak. Ha jól emlékszem egyedül az Alfa JTS nem igényeli a kénmentest.De az is csak azért,mert nincs részterheléses szegénykeverékes üzemmódja,mint a többinek.Mennyibe kerül most a vipóver? :lol:
kori Elküldve Február1, 2011 Szerző Elküldve Február1, 2011 Ha jól emlékszem egyedül az Alfa JTS nem igényeli a kénmentest.De az is csak azért,mert nincs részterheléses szegénykeverékes üzemmódja,mint a többinek.Mennyibe kerül most a vipóver? :lol: Nem tudom. Én autógázozom :D
CvectraGTSLudvig Elküldve Február6, 2011 Elküldve Február6, 2011 Sziasztok. C Vectra 2008 GTS paripa: Beütötte egy jeges, sárvédőről leesett hókupac a bal oldali első ködlámpát. Nem tört össze, csak a tartó füleket törte le, és beküldte a lámpatesetet hátra. Leszedném a lökhárítót, de nem tudom... :lol: Van valakinek tapasztalata, hogy lehet leoperálni? Köszi Laci
Dini Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 Sziasztok. C Vectra 2008 GTS paripa: Beütötte egy jeges, sárvédőről leesett hókupac a bal oldali első ködlámpát. Nem tört össze, csak a tartó füleket törte le, és beküldte a lámpatesetet hátra. Leszedném a lökhárítót, de nem tudom... :lol: Van valakinek tapasztalata, hogy lehet leoperálni? Köszi Laci Paszolnam a kerdest!!!!
tcxbalage Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 Az vettem észre mintha (lehet, hogy csak képzelődöm) a bal hátsó kerék jobban terpesztene (a teteje befele dől) miután telipakolva, 4 személlyel befejeztem egy hosszú utat. Lehetséges ez és ha igen mitől?
ukslayer Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Az vettem észre mintha (lehet, hogy csak képzelődöm) a bal hátsó kerék jobban terpesztene (a teteje befele dől) miután telipakolva, 4 személlyel befejeztem egy hosszú utat. Lehetséges ez és ha igen mitől? Hangja nincs?
tcxbalage Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Hangja nincs? Kopog zörög, de ezt már eddig is csinálta :lol:
ukslayer Elküldve Február9, 2011 Elküldve Február9, 2011 Kopog zörög, de ezt már eddig is csinálta :lol: Akkor az inkább lengőkar lesz.Attól előbb terpeszt mint a csapágytól.
Somi Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 Sziasztok! Tud abban segítséget nyújtani valaki, hogy a 2003 évjáratú 2.2benzines Vectra GTS gyári rugók csereszabatosak más Vectrával, illetve esetemben 1.8-as Signummal? Köszi előre is!
uhuhu Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 méretre ugyanazok lesznek, csak főképp az eleje nehezebb a 2.2 nek, így lehet hogy pattogósabb, és magasabban álló lesz a tied tőle.
Somi Elküldve Február10, 2011 Elküldve Február10, 2011 Igazából azért néztem GTS rugókat, mert ha jól tudom azok 20mm-t ültetnek, és én valami ilyesmit gondolnék a Signum alá!
tcxbalage Elküldve Február11, 2011 Elküldve Február11, 2011 Akkor az inkább lengőkar lesz.Attól előbb terpeszt mint a csapágytól. OK, köszi, akkor megyek szerelőhöz, ezt nem kezdem el magam bütykölni. Még egy kérdés, az mitől van ha elveszem a gázt akkor az autó balra húz, ha gázt adok akkor meg jobbra?
ukslayer Elküldve Február11, 2011 Elküldve Február11, 2011 OK, köszi, akkor megyek szerelőhöz, ezt nem kezdem el magam bütykölni. Még egy kérdés, az mitől van ha elveszem a gázt akkor az autó balra húz, ha gázt adok akkor meg jobbra? Talán valamelyik szilent,vagy motortartó.
Thoomy Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Konkrétan az összesnek.Hahó 2.2direct tulajok!Ti kénmentes benzint tankoltok?Csak mert azt igényel minden közvetlen befecskendezéses benzinmotor.V-power raccsing,Carrera100 és kispajtásaik................ Most lehet sikerült riadalmat keltenem <_< Neked mindig sikerül riadalmat kelteni! Egyébként én még nem próbáltam a prémium löttyöket, a Molnál szoktam tankolni, ott meg Evo Neo van, amit múltkor néztem, hogy 380 magyar forint! Van valakinek ezzel az Evoval tapasztala? Megéri tankolni egyszer-kétszer vagy felejtős?!
ukslayer Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Neked mindig sikerül riadalmat kelteni! Egyébként én még nem próbáltam a prémium löttyöket, a Molnál szoktam tankolni, ott meg Evo Neo van, amit múltkor néztem, hogy 380 magyar forint! Van valakinek ezzel az Evoval tapasztala? Megéri tankolni egyszer-kétszer vagy felejtős?! Inkább a Carrera100-ra szavaznék.A V-power már csak adalékolt 98-as,a Mol löttye meg ha olyan,mint a többi silány terméke,inkább hanyagolnám.
boldikem Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Sziasztok. C Vectra 2008 GTS paripa: Beütötte egy jeges, sárvédőről leesett hókupac a bal oldali első ködlámpát. Nem tört össze, csak a tartó füleket törte le, és beküldte a lámpatesetet hátra. Leszedném a lökhárítót, de nem tudom... <_< Van valakinek tapasztalata, hogy lehet leoperálni? Köszi Laci Szia! Én már szedtem le lökhárítót mert nekem is ilyen problémák voltak miután egy baromarcú belement az elejébe a házunk előtt a parkolóba. Elsőre nem egyszerű de nem is olyan bonyolult csak szedni kell a csavarokat szépen sorba (alul-felül-kerékív) majd vissza. :D Nekem a ködlámpa+lámpa tartó fülei törtek le de javítható házilag és filléres tétel. Itt van 1-2 kép: kép1 , kép2 , kép3 , kép4 , kép5 van szívás vele de ha van rá időd és segítséged akkor megéri mert nagyon lehúzzák az embert egy ilyen javításért.
tcxbalage Elküldve Február14, 2011 Elküldve Február14, 2011 Talán valamelyik szilent,vagy motortartó. Megoldódott a gond, 2-2 hátsó lengőkart kellett cserélni, elől pedig a bal kormányösszekötő gömbcsukló lógott azért mászkált az uton. Köszi a segítséget!
vauxhall Elküldve Február15, 2011 Elküldve Február15, 2011 Megoldódott a gond, 2-2 hátsó lengőkart kellett cserélni, elől pedig a bal kormányösszekötő gömbcsukló lógott azért mászkált az uton. Köszi a segítséget! Hali! Megírnád mibe fájt ez az akció???
vauxhall Elküldve Február15, 2011 Elküldve Február15, 2011 Sziasztok! Ha tud valaki szép, megkímélt állapotú kevés km-es (max 80 ezer km) Vectra C-t 1.6 benzines vagy diesel motorral ~2,2 millió ft körül akkor légyszi írjon. peter.sule@gmail.com Vectra C-ből az összes 1.9 diesel részecskeszűrős igaz? A 120 Le-s változat megbízható belőle? Olvastam hogy kiiktatható a részecskeszűrő, ha ezt megoldom akkor úgy lelehet műszakiztatni vagy előtte mindenképp cserélni kell a szűrőt ha már amúgy is csereérett? 1.6-ost felejtsd el, min 1.8 de inkább 2.0-2.2 én egy 2.2GTS-el járok 10,5-et fogyaszt ennyit megeszik az 1.6-os is tapasztalataim szerint...
vauxhall Elküldve Február15, 2011 Elküldve Február15, 2011 Nekem pedig egy olyan kérdésem lenne,hogy találtam neten fényre sötétedő belső tükröt, egy 2002-es GTS-be szeretném beműteni,van rá esély hogy megvan a csati a burkolat alatt,ha sima tükör van benne? <_<
nagytomi Elküldve Február15, 2011 Elküldve Február15, 2011 Sziasztok! Tud abban segítséget nyújtani valaki, hogy a 2003 évjáratú 2.2benzines Vectra GTS gyári rugók csereszabatosak más Vectrával, illetve esetemben 1.8-as Signummal? Köszi előre is! Hali!Én ugyan abban a cipőben járok mint te,csak fordítva.Nekem 2.2 gts vectrám van sport futóművel és keménynek találom a rugózását a jó magyar utakhoz.Ezért sima futóművet szeretnék alá.(bár még nem döntöttem el biztosan a cseré)A márka szervízben meg tudtam hogy a sima 1.8 és 2.2 vectra-signum rugói egyformák (cikkszám alapján)tehát fordítva is igaz lehet hogy a gts sport rugók is egyformák.
Recommended Posts