sulep Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Sziasztok! Tanácsotokat szeretném kikérni C Vectra vásárlással kapcsolatban. Mire figyeljek oda, milyen modellt célszerű megvenni stb. Igaziból amennyit szánnék az autóra az olyan 1.200.000-1.450.000 Ft közötti összeg. Lényeges, hgoy Klíma, ABS, elektromos ablak, távir. központi legyen bent. Hogy néztem 2002-2003-asok jöhetnek max szóba. Ezek többsége ugye mind 1.6 (101LE) vagy 1.8 (122LE). Ezek közül Ti melyiket ajánlanátok? Az 1.6-osok mennyire eszik az olajat? MIre célszerű odafigyelni. Fogyasztásban mennyire gazdaságosabb az 1.6-os? Dinamikára gondolom inkább az 1.8 kellene mivel nehéz a kasztni nem? Vagy egyáltalán melyik motor jobb konstrukció? Várnám a segítő hozzászólásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Ezek többsége ugye mind 1.6 (101LE) vagy 1.8 (122LE). Ezek közül Ti melyiket ajánlanátok? csak a nagyobbat! (2,2?) Az 1.6-osok mennyire eszik az olajat? 6 deci megengedett a gyár szerint, amúgy meg ez is Opel vagyis eszi :D MIre célszerű odafigyelni. Fogyasztásban mennyire gazdaságosabb az 1.6-os? semennyire nekem a 3,2 országúton 8,5 város 12 de ha kell 16 és kitépi a kormányt a kezedből ^_^ Dinamikára gondolom inkább az 1.8 kellene mivel nehéz a kasztni nem? Vagy egyáltalán melyik motor jobb konstrukció? 3,2 V6 Várnám a segítő hozzászólásokat. beleirkáltam amit gondolok, mivel ezek mind sok kilométeresek, vagyis nem találsz 300.000 alatt ezért inkább nagyobb motorral, azt talán nehezebb széthajtani. mondom ezt 316.000km-es Z32SE-ből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Jelenleg 2db 1.4-es Astra G (2005-ös ecotec és 2007-es twinport) van családban és hál isten egyik se eszi az olajat. ^_^ 1.8-nál nagyobbat semmiképp nem akarok venni. Ezt találtam pl. : Vectra C Igaz 110 ezer km felett nemigen szeretnék venni. Hova mennek ennyit az emberek nem is értem. Nekünk pl a 2005-ösben van 34 ezer km. :D Jó persze van meleltte másik kocsi is de akkor is. Max ha vectrába nem találok marad a Meriva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
turkymedve Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 sziasztok! nos augusztusban meg csinálták a Navigációhoz a magyarosítást és még beszél is benne egy nő. utána jártam hogy hol is tudnám letölteni a CD-re való cuccot! Meg is találtam ^_^ ki is írtam gyorsan irány a kocsim de sajna azt írta ki hogy INVALID CD :D(((( valakinek valami ötlet !!??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 sziasztok! nos augusztusban meg csinálták a Navigációhoz a magyarosítást és még beszél is benne egy nő. utána jártam hogy hol is tudnám letölteni a CD-re való cuccot! Meg is találtam ^_^ ki is írtam gyorsan irány a kocsim de sajna azt írta ki hogy INVALID CD :D(((( valakinek valami ötlet !!??? Gulyás, kolbász, hagyma, paprika...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
turkymedve Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Gulyás, kolbász, hagyma, paprika...? Na szóval a Gulyás, kolbász, hagyma, paprika beszólásodat remélem nem nekem írtad !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2010 Na szóval a Gulyás, kolbász, hagyma, paprika beszólásodat remélem nem nekem írtad !!! Te a magyarítás szót keresed, nem pedig a magyarosítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Kellene egy kis segítség. Nagybáttyám vásárolt egy vectra C-t és ami fejes benne van, rádió nem igazán mükdöik, hol szól hol nem mint a mesébe. Egy lemez van benne az is beragadt. Valami VDC 2500 a neve a fejesnek de igazán nem tudom most pontosan. Kellene neki bele akár ugyanilyen is ami müködik. Valakinek nincs elfekvőben? Sima cd lejátszós. Ha mp3-asat tenne bele az mennyivel lenne több? Olvastam, hogy valami programozni is kell a rádióhoz hogyha cserélni szeretné, ha ugyanolyanra cserélni akkor is tanítani kell a fejest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Attila_C Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Üdv Mindenkinek! Lassan egy hete vagyok tulajdonosa egy Opel Vectra C-nek. 2004-es, 1.9-es 150 lovas jószág. Sokat olvastam itt a fórumon, és örülök, hogy ennyi tapasztalat kerül megosztásra. Olcsóbb mint a szerviz.... Első opelom, és nem igazán értek hozzá ^_^ leírást meg nem kaptam hozzá, úgyhogy kérdeznék egyet-kettőt. Szóval az első, ha meg nyomom a "BC" gombot, csak annyi jön elő hogy "timer" semmi más. Állítólag fedélzetetis a kocsi. A másik, a fényszóró magasság állító gomb felett, ott van a tempomat gombja, de az indexkaron nincs semmi ami kapcsolná, ez hogy van? Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm! Üdv Cseman Attila :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Üdv Mindenkinek! Lassan egy hete vagyok tulajdonosa egy Opel Vectra C-nek. 2004-es, 1.9-es 150 lovas jószág. Sokat olvastam itt a fórumon, és örülök, hogy ennyi tapasztalat kerül megosztásra. Olcsóbb mint a szerviz.... Első opelom, és nem igazán értek hozzá ^_^ leírást meg nem kaptam hozzá, úgyhogy kérdeznék egyet-kettőt. Szóval az első, ha meg nyomom a "BC" gombot, csak annyi jön elő hogy "timer" semmi más. Állítólag fedélzetetis a kocsi. A másik, a fényszóró magasság állító gomb felett, ott van a tempomat gombja, de az indexkaron nincs semmi ami kapcsolná, ez hogy van? Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm! Üdv Cseman Attila :D Szerintem az nem a tempomat gombja, hanem a műszerfalvilágítás-fényerő szabályozója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hellrc5 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Nah megvagytok vele ? ^_^ meg, meg, itt irtam rola egy hozzaszolast: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...st&p=680837 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Milan™GTS Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Szevasztok! A gyárilag ültetett GTS Vectrára felmegy 8.5x19"-os 235/35 gumival szerelt felni??? Ha igen akk 1:1 passzol rá vagy kell nyomtáv szélesítő vagy valami más megoldás??? előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Szevasztok! A gyárilag ültetett GTS Vectrára felmegy 8.5x19"-os 235/35 gumival szerelt felni??? Ha igen akk 1:1 passzol rá vagy kell nyomtáv szélesítő vagy valami más megoldás??? előre is köszi! ET függő. Tudtommal a gyári opc felni is ekkora méretű és ilyen gumival van szerelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Milan™GTS Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 köszi! ET35-öt írnak a felnikre... Egyébként igen nekem is mondta egyik haverom aki a Győri Opel Nádor-ban dolgozik hogy OPC-n 19" a felni de annak teljesen más a futóműve is... véleménye szerint lehet hogy a 8.5 széles felni beleérne a rugóstányérba a lengéscsillapítón, de azt szélesítőkkel kilehet küszöbölni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 köszi! ET35-öt írnak a felnikre... Egyébként igen nekem is mondta egyik haverom aki a Győri Opel Nádor-ban dolgozik hogy OPC-n 19" a felni de annak teljesen más a futóműve is... véleménye szerint lehet hogy a 8.5 széles felni beleérne a rugóstányérba a lengéscsillapítón, de azt szélesítőkkel kilehet küszöbölni... Nincs lehetőséged felpróbálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Milan™GTS Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Nincs lehetőséged felpróbálni? Úgy van lehetőségem felpróbálni ha lemegyek Pest megyébe és nemnagyon szeretnék feleslegesen menni ezért is kérdezem hogy be e fér egyáltalán. Itt ismerősök között pedig senkinek sincs 19" felnie csak pont 18 és 20 ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Hello! nekem 8.5x18 coll van fent ET35-el, nem ér bele sehol, igaz Nem GTS rugók vannak bent! Nem hiszem ,hogy a 19" beleérne, mert a kerékátmérő ugyanaz a váltóméret miatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 hátsó kipufogó dobra lenne szüksége z22se motorkódu vectra c-re. Mi pénz mire számítsak? és hol a legolcsóbb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
clodooo1 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Abban kérném a segítségeteket, hogy mi lehet annak az oka hogy nem megy a fűtés az autóban? Ugye a mostani hidegben elég kényelmetlet 14 fokos autóban utazni. Az érdekes hogy egyik napról a másikra jött elő. A biztosítékot megnéztem, de semmi baja. Előre is köszi. Ja Vectra C Caravan 1.9 2007. Szia Érdeklődnék, hogy nálad mivel járt a termosztát cseréje? Mennyi volt, mekkora meló, hol csinálták? Köszi Üdvözlettel Beregnyei Miklós Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Szia Érdeklődnék, hogy nálad mivel járt a termosztát cseréje? Mennyi volt, mekkora meló, hol csinálták? Köszi Üdvözlettel Beregnyei Miklós Heló, nekem Egerbe javították, 40K lett volna mindennel együtt de ugye utána kiderült, hogy a szelepekkel volt a probléma. Küzdöttek szerintem vele ők is mint kismalac a jégen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 (edited) Heló, tudnátok abba segíteni, hogy a lenti képen mi annak a caravan tetején, a csomagtartó helyén lévő díszlécnek a cikkszáma, neve? köszi http://worldbestcar.net/wp-content/uploads...ra-c-black.jpeg Módosítva Október3, 2010 : uhuhu nagy kép... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 (edited) Heló, tudnátok abba segíteni, hogy a lenti képen mi annak a caravan tetején, a csomagtartó helyén lévő díszlécnek a cikkszáma, neve? köszi http://pics.coldline.hu/pics/91044-20100914-WH3Pc9.jpg Módosítva Október3, 2010 : uhuhu nagy kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 A minap olyan problémám adódott, hogy egy esőzés után állt a víz az anyósülés előtt lábrészen, (egy Vauxhallról van szó, tehát bal oldalon), kb. 2 cm "mélységben". A kesztűtartó mögül folyt le, gondolom valami esővíz elvezető csúszhatott szét, lehet az a hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 A minap olyan problémám adódott, hogy egy esőzés után állt a víz az anyósülés előtt lábrészen, (egy Vauxhallról van szó, tehát bal oldalon), kb. 2 cm "mélységben". A kesztűtartó mögül folyt le, gondolom valami esővíz elvezető csúszhatott szét, lehet az a hiba? Inkább eldugulni szokott.Például falevelekkel.Utoljára Omegánál találkoztam ilyennel,eldugult mindkét oldali lefolyó,a tűzfal mögötti rész megtelt vizzel és befolyt a fűtőmotoron keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Inkább eldugulni szokott.Például falevelekkel.Utoljára Omegánál találkoztam ilyennel,eldugult mindkét oldali lefolyó,a tűzfal mögötti rész megtelt vizzel és befolyt a fűtőmotoron keresztül. Ez volt a gond, köszönöm! Most már csak ahhoz kellene némi infó hogyan tudom a kárpitot kiinstallálni szárítás céljából, mielőbb berohad az egész ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts