Amusing Elküldve Szeptember16, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2009 nézegetem mi lesz a követező autó és nagyon szemezek a vectrákkal fiatalal 3 év körüliket nézegetek. van vmi tapasztalat az autómata váltokkal? vagy inkébb maradjak a kézinél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Október9, 2009 Megoszt Elküldve Október9, 2009 A feleségem arra panaszkodott, hogy nem lát az autóval, megnéztem a lámpát kicsit fehér volt a lencse, aminek ugye átlátszónak kellene lenni. vélemény, ötlet? Egy két és féléves autónál ilyen lehet? Majd a héten vettem ilyen izzókat: H7 Tungsram Megalight Ultra +90% 55W 12V Kicsit drága volt, de végre látok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZé Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni az alábbi témában: Van egy 2007-es 1.9 diesel Vectrám. Pénteken a digit klíma vezérlője megadta magát, se a fűtést nem vezérelte, se a világítás nem működött rajta. Bevittem a szervízbe és mondták, hogy a klima panel kuka, új kell bele. Az új panelt 148.000 Ft-ért akarják adni :D :) nekem egy kicsit horror. Otthon szét szettem a panelt és addig eljutottam, hogy panelen lévő feszültségátalakító IC-k nem kapnak vezérlő jelet. Csak sajnos itt elakadtam, mert kapcsolási rajz nélkül nem tudom nyomon követni, hogy honnan jön a vezérlés. Ebben kérném a segítségeteket, hogy ha tudnátok küldeni egy kapcs.rajzot, vagy ha már valaki javított ilyet. Ha esetleg volna egy használt eladó. A szervízben beletettek egy új panelt és azzal működik a fűtés, úgyhogy a panel rossz. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.: Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
seraph Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Sziasztok! Nemrég került hozzám egy 2002.12 havi C Vectra. Elmondanátok, mire kell figyelnem, mik a jellemző hibái? Ugyanakkor le kéne cserélnem a hűtővizet, hisz jönnek a fagyok lassan... Ebben segítenétek hogy? Eddig csak öregebb és egyszerűbb autóim voltak:) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Hali! Olyan kérdésem lenne,hogy ha egy 1,8 16 Vectra C-ben cserélek olajat otthon,akkor hogyan tudom megoldani,azt,hogy visszaállítsam az olajcsere jelzőt,hogy elaludjon a villáskulcs ikon? Okozhat-e vmilyen problémát,ha nincsen ez úgymond nullázva? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
medveolo Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Hali! Olyan kérdésem lenne,hogy ha egy 1,8 16 Vectra C-ben cserélek olajat otthon,akkor hogyan tudom megoldani,azt,hogy visszaállítsam az olajcsere jelzőt,hogy elaludjon a villáskulcs ikon? Okozhat-e vmilyen problémát,ha nincsen ez úgymond nullázva? :) A napi km nullázót kell nyomni majd majd ráadni a gyújtást. Néhány mp. múlva vissza áll Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve November3, 2009 Megoszt Elküldve November3, 2009 A napi km nullázót kell nyomni majd majd ráadni a gyújtást. Néhány mp. múlva vissza áll Köszi a segítséget!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ksiherry Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 (edited) Hello! Új vagyok ezen az oldalon,2004-es 2.2dti vectrám van,és ncdc 2013 Navi cd-t keresek!! Tud valaki ebben segíteni??Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv:zizi Módosítva November14, 2009 : ksiherry Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Hello! Új vagyok ezen az oldalon,2004-es 2.2dti vectrám van,és ncdc 2013 Navi cd-t keresek!! Tud valaki ebben segíteni??Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv:zizi Szia! Nem találsz magyarországi cd-t,mivel senki nem csinált hozzá(még az opel sem). Üdv:miki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Hát... ilyenből én már láttam Magyarország térképet valahol a neten... Vagy ez nem az? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve November14, 2009 Megoszt Elküldve November14, 2009 Hát... ilyenből én már láttam Magyarország térképet valahol a neten... http://img3.imagebanana.com/img/h0k5s8/cd70.jpg Vagy ez nem az? :) Hali.Nem azt mondtam,hogy nincs hozzá,csak azt,hogy magyaro.-i nincs.Van német,svájc,hollandia.....stbde magyar nincs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ksiherry Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Hali.Nem azt mondtam,hogy nincs hozzá,csak azt,hogy magyaro.-i nincs.Van német,svájc,hollandia.....stbde magyar nincs! Hello!Nekem jó a német nyelvű cd is,csak hol lehet ezt beszerezni?Ezen egész Európa térkép van?(Autóm Németországból való.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Hello!Nekem jó a német nyelvű cd is,csak hol lehet ezt beszerezni?Ezen egész Európa térkép van?(Autóm Németországból való.) Szia!Akkor itt a link. http://www.navisystem.biz/shop/europa-pake...-2009-p-28.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
ksiherry Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Szia!Akkor itt a link. http://www.navisystem.biz/shop/europa-pake...-2009-p-28.html Hello! Kösz a segítséget!Megpróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy az 1,9 cdti 150 lovas verzión, mekkora fék tárcsák vannak?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Hali.Nem azt mondtam,hogy nincs hozzá,csak azt,hogy magyaro.-i nincs.Van német,svájc,hollandia.....stbde magyar nincs! Öö..most magyar nyelvű program kell, vagy Magyarország térkép? Mert utóbbi (Magyarország térkép, fogalmam sincs milyen nyelvű) mondom hogy van, én már láttam torrenten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 (Magyarország térkép, fogalmam sincs milyen nyelvű) Létezik angol és német nyelvű is. Ami nekem van gépen (számitogépen.... cd70 és dvd 90 hez jo) az a főutakat tudja jol, nagyobb városokban elfogadható, kisebb helyeken azért akad baja bőven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Öö..most magyar nyelvű program kell, vagy Magyarország térkép? Mert utóbbi (Magyarország térkép, fogalmam sincs milyen nyelvű) mondom hogy van, én már láttam torrenten. Hát ha megtalálod azt a torrentet én is kiváncsi lennék rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Létezik angol és német nyelvű is. Ami nekem van gépen (számitogépen.... cd70 és dvd 90 hez jo) az a főutakat tudja jol, nagyobb városokban elfogadható, kisebb helyeken azért akad baja bőven. Cd 70 és 90-hez van magyarországi térkép,de én NCDx-hez nem tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Azért nem linkeltem mert sajna nem publikus torrentszájton van, hanem meghívó kell hozzá. Amúgy itt lenne: http://torrenttanya.podzone.net Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Azért nem linkeltem mert sajna nem publikus torrentszájton van, hanem meghívó kell hozzá. Amúgy itt lenne: http://torrenttanya.podzone.net Te tag vagy ott(gondolom,ha ott megtaláltad)?Ha igen tudsz nekem meghívót küldeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Sajna nem, ahhoz kevés a feltöltésem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Te tag vagy ott(gondolom,ha ott megtaláltad)?Ha igen tudsz nekem meghívót küldeni? Én rákattintottam az oldalra és ezt látom: "Jelenleg lehetőséged van meghívót kérned az oldal felhasználóitól, a Műszaki TorrentTanya közösségétől." hátha szerencséd lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Én rákattintottam az oldalra és ezt látom: "Jelenleg lehetőséged van meghívót kérned az oldal felhasználóitól, a Műszaki TorrentTanya közösségétől." hátha szerencséd lesz Köszi,de sajna csak meghívóval.De azért köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Köszi,de sajna csak meghívóval.De azért köszi. ide kattints, add meg az adatai, és majd küldenek egyet. 48.096 tagig nyitva vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts