tcxbalage Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Köszönöm! Kijelzőt passzolom, de sztem a kisebb kijelzőhöz nem jár a fedélzeti computer, tehát nincs fogysztás mérés. A signumnak nagyobb a tengelytávja, ha jól eml, akkor a caravannal Vectrával egyenlő. Talán a hátsó üléssor mozgatható. Más az első lökös is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
macmac Elküldve November2, 2008 Megoszt Elküldve November2, 2008 hidd el, hogy a magyarországon árult 3,5 millás Vectra C nek nem örülnél... nekem is ezért nincs. hulladék , törött, 300.000 km-rel... az összes. nézzél körbe a mobile.de-n, hogy 2,5-3 milláért miket árulnak. azért eddig keress, mert erre még rájön a hazaszállitás költsége, regadó, forgalomba helyezés, és a kereskedő haszna. siralmas autók ezek ennyiért Hát nem tudom. Én vettem egy 2004. év közepit 3,4 milláért, 1,9 TDCI 150 LE, 6 sebesség és minden finomság (Xenon, behajtható tükör stb.) és a fedélzeti computert ellenőrizve szervízben 67000 km. Igaz, nem kereskedőtől, hanem a tulajtól, és 2007. decemberében. Nagyon szeretem..... Viszont tudna valaki segíteni: betettem egy CD-t a rádióba, és nem akar kijönni. Azt írja CD error. De most is lejátssza a bent ragadt CD-t, csak nem akarok az örökkévalóságig Queen-t hallgatni, bár nagyon jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2008 Talán próbáld meg áramtalanítani, és utánna megpróbálni kiadatni. Legtöbbször sikerül- igaz eddig gyári cd-vel nem próbáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Na megvettem álmaim autóját, egy 2.2DTI motorral Elegance felszereltséggel, annyira örülök neki hogy nagyon, igaz a festés karcos itt ott és van benne majdnem 200.000 km, viszont ahogy hazahoztam 120 km alatt 110-120-as tempónál 4.8 l/100km volt a fogyasztása. Mégegyszer köszönöm a tanácsaitokat, sokat segített a döntésben!!! Hálám örök! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 sok sikert az új autóhoz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2008 Grat. Ha jól látom, akkor ötajtós. Aztem a legszebb C Veki. Ennél csak a Signum szebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Ha jól látom, akkor ötajtós. Aztem a legszebb C Veki. ON Ennyit a különböző ízlésekről. Anno nagyon bejött a Vectra GTS, de amikor megtudtam hogy csak ötajtósban gyártják, elment tőle a kedvem. Lehet hogy maradi vagyok, de nekem az "autóformájú autók" jobban tetszenek. Semmi bajom a ferdehátú autókkal, nekem is van kettő, de amelyiknek négy oldalajtaja van, az legyen csak hagyományos lépcsős hátú. Egyelőre ezt a részt nem tudom megszokni az új Insigniában sem. OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2008 Én az 5 üléses egyterüeknek nem látom az értelmét. Azt viszont tudom, hogy a GTS futóműve fényévekkel jobb mint a sima Vekié. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Van egy újabb kérdésem, kigyulladt egy kis lámpa a belső visszapillantó alján, nem tudom hogyan kapcsoltam be, de ami még szörnyűbb nem tudom, hogyan kapcsoljam ki :rolleyes: Valami ötlet ezügyben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Van egy újabb kérdésem, kigyulladt egy kis lámpa a belső visszapillantó alján, nem tudom hogyan kapcsoltam be, de ami még szörnyűbb nem tudom, hogyan kapcsoljam ki :rolleyes: Valami ötlet ezügyben? nem az éjjeli cucc, hogy a mögötted lévő lámpája ne égesse ki a szemed? Visszapill alatt szokott lenni egy gomb, legalábbis Off monndeóba így van Link to comment Megosztás: More sharing options...
aboy Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 sziasztok, ha valaki tud eladó magyar nyelvű vectra C kézikönyvről (akár nyomtatott akár elektronikus formában) kérem küljön nekem üzenetet! a szervízben 8000 ft-ért akarták rámsózni B) köszönöm aboy Link to comment Megosztás: More sharing options...
viperes Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Hali! Eladó cuccaim: -CCR 2006 -NCDC 2015 hibás -MID kijelző c vectra -CID kijelző c vectra szines Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra1616VB Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Na megvettem álmaim autóját, egy 2.2DTI motorral Elegance felszereltséggel, annyira örülök neki hogy nagyon, igaz a festés karcos itt ott és van benne majdnem 200.000 km, viszont ahogy hazahoztam 120 km alatt 110-120-as tempónál 4.8 l/100km volt a fogyasztása. Mégegyszer köszönöm a tanácsaitokat, sokat segített a döntésben!!! Hálám örök! :D Hello ha erre jársz esetleg a tapasztalatokat leírhatnád mijjjjjjen a vas? Üdv A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
makkace Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Sziasztok, nekem egy 04es 1.9 cdtdi vectram van es kellene hozza duplatömegü lendkerek, felhivtam egy helyet de ott több mint 200ezret mondtak ra, lehetseges ez, nincs valami alternativ megoldas vagy esetleg nem tud valaki valami olcsobb helyet?elöre is köszi a valaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Sziasztok, nekem egy 04es 1.9 cdtdi vectram van es kellene hozza duplatömegü lendkerek, felhivtam egy helyet de ott több mint 200ezret mondtak ra, lehetseges ez, nincs valami alternativ megoldas vagy esetleg nem tud valaki valami olcsobb helyet?elöre is köszi a valaszokat én 169-ért tudtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Sziasztok, tanácsra lenne szükségünk szeretnénk megvenni ezt az autót, de mivel külföldről behozott, merjük-e bevállalni? Estleg mit nézzünk meg rajta, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Sziasztok, tanácsra lenne szükségünk szeretnénk megvenni ezt az autót, de mivel külföldről behozott, merjük-e bevállalni? Estleg mit nézzünk meg rajta, köszi. az ecuból a futott km-et szivesen segitek kiolvasni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 áááá. ma már tudják tekerni az ecu-t is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 én 169-ért tudtam nekem meg 120 ért hozzák... ha kell neked szólj...... gyárit dobozba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 nekem meg 120 ért hozzák... ha kell neked szólj...... gyárit dobozba. lista árat irtam nem beszerárat <_< de müszerfalegységböl sajna kikel venni Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 az ecuból a futott km-et szivesen segitek kiolvasni...... Köszi, az Asszonypajtás azt mondta, hogy inkább legyen egy kicsit drágább, de magyar, már meg is van az újabb áldozat. <_< Ki is próbáltam, mentem vele egy kört, a motor tiszta, újnak látszó, viszont a kör után egy kicsit füstölt (indításkor nem és nem feketén), a fickó azt mondta, hogy sokat állt és azért, egyébként rendben van incs szétülve, stb., de ez a füst picit aggasztott, ja és 116e km volt benne, azaz nagyszervíz előtt. 3 300 000 Ft, ja és az újabb C vectra 1.9 150LE, na mindegy majd alszok rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Sziasztok, tanácsra lenne szükségünk szeretnénk megvenni ezt az autót, de mivel külföldről behozott, merjük-e bevállalni? Estleg mit nézzünk meg rajta, köszi. Szerintem km felejtős, + elegance, de sport lökössel szerelve...érdekes. Meg könnyűfém felni, de a képen dísztárcsa van. Összességében jó kiállása van amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Szerintem km felejtős, + elegance, de sport lökössel szerelve...érdekes. Meg könnyűfém felni, de a képen dísztárcsa van. Összességében jó kiállása van amúgy. Szerintem ez nem dísztárcsa <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 de az. kkönnyüfémhatású lemezfelni, disztárcsával. biztos ezt a kereskedő sem tudja <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 de az. kkönnyüfémhatású lemezfelni, disztárcsával. biztos ezt a kereskedő sem tudja <_< Figyejjedmá, pista megmongya, pedig nem tuggya :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts