Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
10 órája, Petya9 írta:

Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek Vectra c karaván-ról ,első sorban benzinesről  2200 cm3,de adiesel is érdekelne,mert szeretnék egy ilyen jószágot,csak nem vagyok ebben a típusba jártas

Petya9.

Annyit tudok róla hogy a hátulja azokkal a lámpákkal qrva jól néz ki, mást sajna nem. :-)

Elküldve

Köszi Zotya :) Ez már nekem is feltűnt,amit kinéztem az egy 2.2 benya ,sport felszereltség és szép sötét metál kék,208000 km vezetett sz.könyv,új gumik 17" kerekeken,Decemberben hozták be az országa, kb. ennyi és jó nagy  :) .

• 4 months later...
  • 1 year later...
Elküldve
On 2020. 11. 16. at 12:16, nistvan98 írta:

Sziasztok, Z22YH Signum, abs jeladó létezik hogy 130ezer és ennél nincs olcsóbban? Esetleg C Vectra, vagy másikkal nem azonos? Köszönöm! 

Szia!

Ha jól gondolom egyben van a kerékagy csapággyal!

Én Sintrában cseréltem ott úgy volt ,gyanítom,hogy a C Veci sem sokkal másabb,egyet tudok javasolni Moog-ot ne vegyél,mert nekem az első amit beraktunk az 1000 km tudott.

Aztán kiszedés,bevizsgálás 2 hónapig ültek rajta,de közben vennem kellett egy másikat ,annál meg már beszerelés előtt nem volt jó a jeladó,úgyhogy a gyári rossz csapágyból kivett jó jeladó került a 0 km-es csapágyba,úgy tudta a dolgát és amikor mentem a bevizsgált csapágy áráért akkor meséltem a boltosnak,hogy milyen fain minőségű a MOOG és ,hogy a másodikat már vissza sem mertem vinni :)

Ez a csapágy jeladóval együtt 3 éve 52.000.- volt,azt gondolom,hogy nem áll messze a valóságtól a 130.000.-n igaz szerintem némely esetbe elvannak szédülve az alkatrész boltok,főleg ,hogy a minőség nem mindig kifogástalan.

Az OPC Vecimek adott a Csergő ( konkrétan a tulajjal beszéltem le telón ,Feribával :)  )vezérlés szett árat úgy,hogy 4 tételt nem tudnak már beszerezni és baráti áron 760.000.- és ez csak a készlet a bindzsik még nincsenek is benne,vízpumpa,hosszb.szíj,feszítő,stb stb,tudtam,hogy nem lesz olcsó de nem gyémántból akartam láncot venni :)

Petya

Elküldve
Just now, Petya9 írta:

Szia!

Ha jól gondolom egyben van a kerékagy csapággyal!

Én Sintrában cseréltem ott úgy volt ,gyanítom,hogy a C Veci sem sokkal másabb,egyet tudok javasolni Moog-ot ne vegyél,mert nekem az első amit beraktunk az 1000 km tudott.

Aztán kiszedés,bevizsgálás 2 hónapig ültek rajta,de közben vennem kellett egy másikat ,annál meg már beszerelés előtt nem volt jó a jeladó,úgyhogy a gyári rossz csapágyból kivett jó jeladó került a 0 km-es csapágyba,úgy tudta a dolgát és amikor mentem a bevizsgált csapágy áráért akkor meséltem a boltosnak,hogy milyen fain minőségű a MOOG és ,hogy a másodikat már vissza sem mertem vinni :)

Ez a csapágy jeladóval együtt 3 éve 52.000.- volt,azt gondolom,hogy nem áll messze a valóságtól a 130.000.-n igaz szerintem némely esetbe elvannak szédülve az alkatrész boltok,főleg ,hogy a minőség nem mindig kifogástalan.

Az OPC Vecimek adott a Csergő ( konkrétan a tulajjal beszéltem le telón ,Feribával :)  )vezérlés szett árat úgy,hogy 4 tételt nem tudnak már beszerezni és baráti áron 760.000.- és ez csak a készlet a bindzsik még nincsenek is benne,vízpumpa,hosszb.szíj,feszítő,stb stb,tudtam,hogy nem lesz olcsó de nem gyémántból akartam láncot venni :)

A Sintráé esetleg olyan a Vectra ugyanaz szerintem mint a Signum a Saab is  a 9 3-as és ha elfogadod a tanácsomat csak prémium kategóriás után gyártott,vagy gyári!!

Petya

• 2 weeks later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.