kori Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 V.melyik nap láttam egy fehér kombit.Nekem nem nyerte meg a tetszésemet,nemúgy mint a GTS :smt060 .Azt nagyon eltalálták.De szerintem azért a 3,2 V6 lehetne egy kicsit erősebb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Nekem az a bajom vele, hogy a GTS csak ötajtósban van (ha jól tudom) Jobban szeretem az autóformájú autókat, a Vectra C is négyajtósban a legszebb szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zeuss Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Nekem a Signum a szívem csücske, de a négyajtós limuzin ott van a sarkában. :)) Valóban csak 5 ajtósban létezik a GTS...felépítéséből adódóan. Ami még a GTS-ben és a Signum-ban nagyon vadító az a 3,2-es dupla kipufogó rendszere. És szerencsére a limuzint is fel lehet szerelni dupla rendszerrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Vectra C2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zeuss Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Hali! Találkozott már valaki olyan "hibával", hogy ha beindítás után rögtön bekapcsolja a hátsó ablak fűtést akkor az automatikusan pár mp után kikapcsolódik? Ha beindítás után 10mp múlva kapcsolom be akkor már nem csinál ilyet. Hiba, vagy "speciális" tulajdonság? Kösz Zeuss Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 http://www.ruotequipe.com/catalogo/konigse...ont%2001_hi.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zeuss Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 Uhuhu...gonosz vagy! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Azt hallottam több C Vectra tulajdonostól,hogy a vezetőülés eléggé kényelmetlen. Állítólag a B.Vectra kényelmesebb. Azért valahogy kibírnám. (Szerintem) Vélemény? :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március11, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2005 Azt hallottam több C Vectra tulajdonostól,hogy a vezetőülés eléggé kényelmetlen. Állítólag a B.Vectra kényelmesebb. Azért valahogy kibírnám. (Szerintem) Vélemény? :prayer: OPEL hát egy 3.2 V6-os gts-ben én is feszítenék mint pók a lucernásban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Az a baj hogy az lomha... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Van a Steimetznek is egy Vectra tuningja, az egy kicsit jobban meg van piszkálva, ha találok linket, akkor felteszem.Talán a Vezessen van.A'sszem. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zeuss Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 B Vectrát még nem vezettem, de B Senatort igen és bizton állíthatom, hogy megfelelő. Eddig a leghosszabb 700km-es út alatt egyszer sem gondoltam arra, hogy lehetne kényelmesebb is. Jó a keménysége és jó az oldaltartása is. Előre, hátra, fel, le, deréktámasz, csombtámasz szóval rengeteg lehetőség, hogy az ember "magára szabja" a vezető poziciót. A lomhaság tényleg jelen van 2 főtől, de egyedül utazva eléggé dinamikus és lehet élvezni a vezetést...persze ez az 1.8-tól igaz. Zeuss Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zeuss Elküldve Április13, 2005 Megoszt Elküldve Április13, 2005 Volt alkalmam kipróbálni egy 1,9 CTDI Vectrát. Hát...nem rossz. Sőt eléggé tetszik. mitöbb hulla jó. Az 1,8-ashoz képest is dinamikus és a turbó lyuk után húz, mint a mozdony. Egy bajom van vele...eszement drága. Hat és fél milla. Az 1,8 alap 5,5 misi vagyis az 1 millió többletet nem lehet kigazdálkodni vele. Zeuss Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április15, 2005 Megoszt Elküldve Április15, 2005 Láttátok már az új C Vectra e. fényszóróit? Szerintem :pukeright: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2005 Opel Vectra 1.9 CDTI 150 le 300 nm. Naon odabassssz 8) http://www.kep.tar.hu/korimv6/50047473/12015176#2 http://www.kep.tar.hu/korimv6/50047473/12015206#2 Több kép:http://www.kep.tar.hu/korimv6/50047473#2 Még jó hogy omim van, így nem bántam annyira, hogy nem az enyém :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Opel Vectra 1.9 CDTI 150 le 300 nm. Naon odabassssz 8) http://img.tar.hu/korimv6/img/12015176.jpg http://img.tar.hu/korimv6/img/12015206.jpg Több kép:http://www.kep.tar.hu/korimv6/50047473#2 Még jó hogy omim van, így nem bántam annyira, hogy nem az enyém :? Sorry! Segítettem picit :wink: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Ez a moci kéne a Corsába... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 érdekes... http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200...5.04.27.&220110 ...2,8 literes 250 lóerős turbós V6-ossal is bővülhet ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2005 Nekem nem tetszik az "új" vectra, sztem a mostani sokkal harmónikusabb, az újnak pedig az eleje nem illik az autó karakteréhez. A tesztautót pedig tegnap vittem vissza, és egy Vectra GTS-el hoztak haza, amiben szintén a 150 lovas diesel volt. Legnagyobb csalódás a futómű volt: nagyokat bólogatott az autó, és ez kanyarban instabilitás érzését váltotta ki, de ennek ellenére jól fogta az utat. De a motor az egy csoda. Nyomtam egy rögtönzött gyorsulási versenyt egy GSI astrával, és ha indulásnál nem pörögnek el a kerekek és kettőbe kapcsoláskor nincs egy kis torpanása (turbólyuk) az autónak, akkor nem nagyon ment volna el. De mindenért kárpótolt a fogyasztása, ami kb 6.4 literre jött ki, és azárt volt bőven padlógázas gyorsítás 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 dönörűűűűűűűűűűű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zeuss Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nekem nem tetszik az "új" vectra, sztem a mostani sokkal harmónikusabb, az újnak pedig az eleje nem illik az autó karakteréhez. A tesztautót pedig tegnap vittem vissza, és egy Vectra GTS-el hoztak haza, amiben szintén a 150 lovas diesel volt. Legnagyobb csalódás a futómű volt: nagyokat bólogatott az autó, és ez kanyarban instabilitás érzését váltotta ki, de ennek ellenére jól fogta az utat. De a motor az egy csoda. Nyomtam egy rögtönzött gyorsulási versenyt egy GSI astrával, és ha indulásnál nem pörögnek el a kerekek és kettőbe kapcsoláskor nincs egy kis torpanása (turbólyuk) az autónak, akkor nem nagyon ment volna el. De mindenért kárpótolt a fogyasztása, ami kb 6.4 literre jött ki, és azárt volt bőven padlógázas gyorsítás 8) Kircsi Kori, hogy tetszett. Sajna a futómű szerintem sem pöpec, de ezen egy alapos tuning biztos nagyságrendeket javít. A fogyasztás tényleg fantörpikus, de ezért cirka 1 millával többet adni szerintem nem érdemes, bár izlések és pofonok. Nekem is sikerült intézni egyet próbát bár csak egy napra. Nem is én hozom el az autót, hanem egy haverom mert Ő akar egy ilyen dízelt. Údv Zeuss Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabi Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Sziasztok, help plíííz: a C Vectra 16-os felnijének az osztóköre 5x110-es? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Hát EZ elég nyomatékos lesz már! :shock: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 mentem ma kb 60 km-t egy C Vectrával...jó kis a ótó.18as moci volt benne...ment is rendesen,a váltó is teccet.a fék meg olyan votl h majd becaciltam.....(utána voltak is gondjaim az asconában) szóval az összhatás pozitív de valami plussz hiányzik nekem a vectrából..... ja és a tulaj szerint 7,2 es fogyasztássa lmászkál...igaz h inkább országút,meg kertváros Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts