mamper Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ma megkapta a kocsim a 60-as saválló rendszert....Iszonyat jó hangja lett. ;) Had kérdezzek már tölled. úgy tudom hogy a diesel autóknak a benzinessekkel ellentétben nem kell fojtás a kipufogórendszerben. tehát mivel neked most jobb lesz az öblítés/kipufogásod/ed így van e valami egyébb észrevételed a hangján kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Had kérdezzek már tölled. úgy tudom hogy a diesel autóknak a benzinessekkel ellentétben nem kell fojtás a kipufogórendszerben. tehát mivel neked most jobb lesz az öblítés/kipufogásod/ed így van e valami egyébb észrevételed a hangján kívül? Nincs benne semmi fojtás, egyedül a dobban van egy perforált cső és hangtompításnak megtömve gyapottal. Az észrevételem pedig az hogy licsivel könnyebben pörög föl a motor. Igaz még tekertem a füstcsavaron is egy felet és így együtt a kettő azt eredményezte hogy a max. töltőnyomásom 0.7-ről egy nagyon picivel 0.8 fölé emelkedett. Érezni is rendesen mert most már 2000-es fordulatról is szépen gyorsít 5.-ben is, és persze 3000körül még rátesz egy lapáttal mikor eléri a 0.8-at. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mamper Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Nincs benne semmi fojtás, egyedül a dobban van egy perforált cső és hangtompításnak megtömve gyapottal. Az észrevételem pedig az hogy licsivel könnyebben pörög föl a motor. Igaz még tekertem a füstcsavaron is egy felet és így együtt a kettő azt eredményezte hogy a max. töltőnyomásom 0.7-ről egy nagyon picivel 0.8 fölé emelkedett. Érezni is rendesen mert most már 2000-es fordulatról is szépen gyorsít 5.-ben is, és persze 3000körül még rátesz egy lapáttal mikor eléri a 0.8-at. ;) szóval az a lényeg hogy megnézegetném a motorteredet. csak úgy kíváncsiságból. hátha okosodnék isuzu-ból. sok kicsi sokra megy /mármint tudás/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 szóval az a lényeg hogy megnézegetném a motorteredet. csak úgy kíváncsiságból. hátha okosodnék isuzu-ból. sok kicsi sokra megy /mármint tudás/ Ha neked is 1.5TD akkor ugyanaz, sőt a tied gyárilag erősebb pár lóval és van intercoolered is ellenben velem. Amúgy itt megnézheted: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=54513 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Ha neked is 1.5TD akkor ugyanaz, sőt a tied gyárilag erősebb pár lóval és van intercoolered is ellenben velem. Amúgy itt megnézheted: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=54513 Neked a gyári rugók cserélése GSi-re mennyi ültetést eredményezett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Neked a gyári rugók cserélése GSi-re mennyi ültetést eredményezett? Nem sokkal lett alacsonyabb, kb 10-20mm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Nem sokkal lett alacsonyabb, kb 10-20mm.... Az nekem pont elég lenne. Keményebb lett?Kanyarodás közben kisebb a dőlés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Az nekem pont elég lenne. Keményebb lett?Kanyarodás közben kisebb a dőlés? Igen kicsit stabilabb lett tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Szeritem tegyél rá egy rendes coolert, sokat jelent, ha nem 80-100 fokos levegőt nyom be a motorba, hanem max. 30-50 fokosat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Március23, 2009 Megoszt Elküldve Március23, 2009 Szeritem tegyél rá egy rendes coolert, sokat jelent, ha nem 80-100 fokos levegőt nyom be a motorba, hanem max. 30-50 fokosat. :lol: Tervbe van az is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 üdw. Mindenkinek! Nekem egy vectra B1 2000 DTL van 82LE. Szeretnék rakni rá egy coolert. De fogalmam sincs hova. Akinek DTI van írja le légyszives gyárilag merre helyezték el. És érdekelne a cooler méretei is... köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 üdw. Mindenkinek! Nekem egy vectra B1 2000 DTL van 82LE. Szeretnék rakni rá egy coolert. De fogalmam sincs hova. Akinek DTI van írja le légyszives gyárilag merre helyezték el. És érdekelne a cooler méretei is... köszönöm nem olyan egyszerű a kérdés........... y20dth-n a cooler a vízhűtő előtt , szemből nézve jobb oldalt a vízhűtő szélére van felcsavarozva, de ide úgy csináltak helyet, hogy a klimahűtőt kisebbre faragták., aztán............a levegőcsövek teljesen máshogy vannak a motoron, és környékén. ezek a látható dolgok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 hát igen elöl néztem levettem a hütörácsot és elöre semmi se fér be... a hütöventi elött talán van 5mm hely ;) fogalmam sincs még hogy oldom meg akkor :S nekem a klima hütö ugyan akkora mint a vízhütö... sajnos olyan zsufolt a motortér hogy elöre még csak véletlen se lehet berakni semmit! akinek van ötlete hogy oldjam meg irja le hátha tud valaki tippet adni! köszönöm a válaszod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 hát igen elöl néztem levettem a hütörácsot és elöre semmi se fér be... a hütöventi elött talán van 5mm hely ;) fogalmam sincs még hogy oldom meg akkor :S nekem a klima hütö ugyan akkora mint a vízhütö... sajnos olyan zsufolt a motortér hogy elöre még csak véletlen se lehet berakni semmit! akinek van ötlete hogy oldjam meg irja le hátha tud valaki tippet adni! köszönöm a válaszod! Add el, és vegyél erősebbet :-) a bosszantó az ezeknél az átépítős dolgokban, hogy rengeteg olyan dolgot érint, ami csak a hely szűke miatt van, pl. ilyen az említett klímahűtő különbözősége, de még a motorburkolat, patentok, csövek, de még el tudom képzelni a vízhűtőt is. A DTH-nak azt hiszem az adagolója is más, a motorvezérlésről nem is beszélve. szóval nem egyszerű............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vectra B1 Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Add el, és vegyél erősebbet :-) a bosszantó az ezeknél az átépítős dolgokban, hogy rengeteg olyan dolgot érint, ami csak a hely szűke miatt van, pl. ilyen az említett klímahűtő különbözősége, de még a motorburkolat, patentok, csövek, de még el tudom képzelni a vízhűtőt is. A DTH-nak azt hiszem az adagolója is más, a motorvezérlésről nem is beszélve. szóval nem egyszerű............ vennék ha volna rá pénzem ;) ez magasnyomásu volna ha jol tudom... én arra gondoltam lenézek egy DTI-t és lekopintom! veszek hütöket ha kell stb... bontobol olcsoban kijövök mintha vennék 1 másik kocsit. szeretem meg ezt tudom hogy jó! rendesen szervizelve van... mikor megvettem költötem rá és mára már tuti jo és megbizhato lett. csak a 1.5t kicsit kevés a 82LE mivel ez caravan (profilkép) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Üdv! Srácok mit lehet kezedni egy Y17DT-vel? A 60 000 chippen kívül..... Ilyen alap dolgok érdekelnének, amik bevált módosítások, és picit ruganyosabbá teszik a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Isteni csoda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 A szoftveres dolog a legegyszerűbb/leghatásosabb megoldás.... :lol: Itt Kecsón már 40-körül is okosítanak.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Isteni csoda? .....el kell vinni a varázslóhoz! ;) :lol: :lol: Amúgy ha tartósan akarod használni, inkább ne bántsd.Jó az úgy ahogyan van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mamper Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 .....el kell vinni a varázslóhoz! ;) :lol: :lol: Amúgy ha tartósan akarod használni, inkább ne bántsd.Jó az úgy ahogyan van. :lol: Ha így vélekednénk mindannyian akkor ezt a topy-t már törölhetjük is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mamper Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Ma megkapta a kocsim a 60-as saválló rendszert....Iszonyat jó hangja lett. ;) karaj kis kipufogó véged van. az enyém is pont ilyen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Matyi Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Hali mindenkinek. Én angliában élek és épp a minap lettem egy 94-es 1.5 td corsa boldog tulajdonosa. Most cserélgetek rajta mindent (ültetés, pufogó..)de sajna nemsok fogalmam van róla , hogy mi merre van mert egy V6-os benzines vectrám van mellette. Szeretnék kicsit a turbónyomáson emelni és az adagolón is állítani! Ezekben tudna nekem valaki segíteni, hogy mit merre találok és hogyan tudom megcsinálni? Nem vagyok kezdő a szerelésben csak amatőr. Csak az írányt kell megmondani és hogy mit csináljak!!!! Coolert könnyű rátenni és segít e valamit?? Előre is köszönöm mindenki segítségét!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mamper Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 vennék ha volna rá pénzem :) ez magasnyomásu volna ha jol tudom... én arra gondoltam lenézek egy DTI-t és lekopintom! veszek hütöket ha kell stb... bontobol olcsoban kijövök mintha vennék 1 másik kocsit. szeretem meg ezt tudom hogy jó! rendesen szervizelve van... mikor megvettem költötem rá és mára már tuti jo és megbizhato lett. csak a 1.5t kicsit kevés a 82LE mivel ez caravan (profilkép) Részemről azt tanácsolnám neked hogy a vekin az első lökös alsó részén lévő rácsot kéne kivenni és oda gyártatni egy hosszúkás coolert majd csovekkel a turbó után kötni. pici átalakítás és ha ügyes vagy nem is fog nagyon látszani. csak egy ötlet volt. én a kadim orrán egy széria f astra lököst hordok én is a 2 ködlámpa közötti rács helyére szeretnék egy nagyobb coolert. itt Eger környékén van egy fickó aki olyan hűtőt és coolerokat meg klímahűtőt gyárt amilyen méreteket adsz neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mamper Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Üdv! Srácok mit lehet kezedni egy Y17DT-vel? A 60 000 chippen kívül..... Ilyen alap dolgok érdekelnének, amik bevált módosítások, és picit ruganyosabbá teszik a kocsit. a jászságban van egy fickó/aszem Jászapáti/ aki megoldás lenne a problémádra nekem ő álligatta az adagolómat úgy hogy nem kicsit jobban szedi a pacskert a ki 1.7TDS. ha gondolod és frlkeresel akkor utánna kérdezhetünknem e képes a tiéden is "isteni csodára". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts