isi Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Egy ismerőstől, csak ez az egy hevert neki valahol a garázsban. :lol: Nekem is lehetne egy ilyen:D:D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 De van olyan óra ami nem mér mínuszba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ezt akartam kérdezni, hogy oda közé is beköthetem e, kell akkor egy t elosztó+szilikon vákumcső. Így van, kell egy T és egy cső, de ezek a szettekben általában benne vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Tettem fel hirdetést, egy csávó írt h neki van 4Kért új bontatlan, de azt nem írta eddig h mi van hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 De van olyan óra ami nem mér mínuszba? Láttam már, egy havernak van, de az VDO volt, az a drágább kategória. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ezek a controllerek, hogy működnek? Ha elzárom teljesen, akkor a gyári nyomás van vagy leveszi nullára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ezek a controllerek, hogy működnek? Ha elzárom teljesen, akkor a gyári nyomás van vagy leveszi nullára? Ezzel tulajdonképpen csak emelni lehet. Ha teljesen kicsavarod, tehát nincs rugóerő a golyón, akkor a gyári, wastegate által szabályozott nyomás él. Ha elkezded becsavarni, akkor megnő a rugóerő a golyón és nagyobb nyomást kell építenie a turbónak, mire fel tudja nyomni a rugót. Amint felnyomja, kinyit a wastegate és tartani fogja azt a nyomást, amin kinyitott. Ez a verzió nekem személy szerint jobban tetszik, mint hogy egy csappal elengedni a nyomást a wastegate elől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Én ilyen golyós nyomás állítót csináltam magamnak...Csak a rugókkal kellett játszani mire olyat találtam ami megfeleló erősségű. Ugyanilyen lett mint a képeken és jól működött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Persze, elég egyszerű alkatrész. Ha több időm lenne szórakorni vele, akkor én is csináltam volna egyet, de hét végéig menni akarok a Corsával. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Persze, elég egyszerű alkatrész. Ha több időm lenne szórakorni vele, akkor én is csináltam volna egyet, de hét végéig menni akarok a Corsával. :devlish: Mondjuk én sem tudnám kivárni ha olyanom lenne mint neked:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Mondjuk én sem tudnám kivárni ha olyanom lenne mint neked:D :lol: Hát igen, tavaly szeptember óta áll, most már nagyon időszerű lenne ismét kihozni az utcára. :devlish: Csak legyen végre normális idő, mert ilyen nedves, nyálkás utakon még 5-ben is csak fogonak a kerekek, ha nyomok egy entert... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 :lol: Hát igen, tavaly szeptember óta áll, most már nagyon időszerű lenne ismét kihozni az utcára. :devlish: Csak legyen végre normális idő, mert ilyen nedves, nyálkás utakon még 5-ben is csak fogonak a kerekek, ha nyomok egy entert... :lol: :lol: :lol: ;) ;) nyomok egy entert, ezt a szöveget:D jövőre remélem nekem is c20let lesz a seggem alatt már, az az álmom:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Lökjél bele sperrdifit:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 :lol: :lol: :lol: nyomok egy entert, ezt a szöveget:D jövőre remélem nekem is c20let lesz a seggem alatt már, az az álmom:D Most kell venni, eléggé lent vannak az árak. :lol: Lökjél bele sperrdifit:D Majd lesz az is, de nedves úton az se fog segíteni. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ha lenne annyi lém, akkor meg is venném nyomban:D de sajna most....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Nem igen találok olyan fajta controllert:( ahol találtam ott csak külső wg-hez való van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 ebay-en van egy csomó 19-20 dollárért, csak nem tudom mennyi lenne a posta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Találtam erre egy bekötést: mintha ez a fajta inkább külső wg-sre lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Találtam erre egy bekötést: mintha ez a fajta inkább külső wg-sre lenne http://picup.hu/1l89qz.jpg http://picup.hu/0n59r1.jpg Szerintem mindegy milyen a WG. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 EZ a fajta van náluk csak, de ez h néz ki mint egy rakéta :devlish::D na jó szerintem az a tekerője csak túl közeli kép lett mert nem lehet egy nagy valami mondjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 ITT van egy videó, hogy azt a kék fajtát h kell bekötni, pedig úgy csinálták mint Tc 4ee1 is, csak azt nem értem ha jön a nyomás a kompresszorházból aztán bele megy az elosztóba onnan felfelé a szabályzóba, előre tovább a wg-be megy, de ezzel hogyan lehet akkor szabályozni? mert így ha növekszik is a nyomás nem egyből a wg-re megy tovább v. az elosztóban lévő rugó előfeszítését lehet a szabályzóval változtatni? csak azért kérdem mert az istenért sem tudok egy helyről golyósat+órát szerezni, így dupla posta költség lenne:( hanem csak ilyen kéket+órát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 De ha azt mondod neked működik, akkor jó lehet a bekötés pedig, az elosztó lehet csak azért van h a beltérbe is be tudjuk húzni. de ha én bent hagyom a motortérbe, akkor lehet nincs is szükség arra, igaz azt mondtad h ezen nincs lyuk?! mert az fontos gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Ezt írta vissza egy bolt ahol lehet ilyet kapni, elküldtem nekik tc 4ee1 bekötését: Üdv! Igen, a rajz jónak tűnik, de itt talál még egy illusztrációt: A T-elosztó egy rugós szelep, amely vákum esetén nem engedi át a levegőt a wastegate, illetve a nyomásszabályzó szelep felé. ui. én kíváncsi vagyok már a szabályzó belsejére, arról miért nincs metszeti kép?!:devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kova Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Sziasztok Nemrég vettem egy vectra a 1,7td (isuzu)-t, elég lomhának tünt ezért szerettem volna bele turbónyomás mérőt. Elolvastam az írásotokat, vettem is egyszerü manométert (légnyomásmérőt) 2,5bar-ig mér. Beszereltem a leírtak alapján, miszerint a nyomó ágba bárhova beköthető. Én a cooler és a HF. özé tettem be a fém csövet fúrtam meg (képen piros pöty) A probléma az hogy veszettül rezeg a mutató és hül*e ciripelő/rezgő hangot ad ki. Mi lehet a gond? Lehet hogy a mérőóra nem megfelelő (kicsi a csillapítása)? Kérlek beneteket segítsetek. Üdv Kova Link to comment Megosztás: More sharing options...
KertAce Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Sziasztok Nemrég vettem egy vectra a 1,7td (isuzu)-t, elég lomhának tünt ezért szerettem volna bele turbónyomás mérőt. Elolvastam az írásotokat, vettem is egyszerü manométert (légnyomásmérőt) 2,5bar-ig mér. Beszereltem a leírtak alapján, miszerint a nyomó ágba bárhova beköthető. Én a cooler és a HF. özé tettem be a fém csövet fúrtam meg (képen piros pöty) http://kephost.hu/image-7E7D_4BF44C27.jpg A probléma az hogy veszettül rezeg a mutató és hül*e ciripelő/rezgő hangot ad ki. Mi lehet a gond? Lehet hogy a mérőóra nem megfelelő (kicsi a csillapítása)? Kérlek beneteket segítsetek. Üdv Kova Jól kötötted be de kell a csőbe egy szűkítő vagy egy állítható folytószelep is ha rezeg az óra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts