warwolf Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Hát, egy kicsit OFF, de a szüleim valszeg beneveznek egy 5 ajtós 1.4 16V Classicba!(nem kis politikai nyomásra!!! :) :D :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Hát, egy kicsit OFF, de a szüleim valszeg beneveznek egy 5 ajtós 1.4 16V Classicba!(nem kis politikai nyomásra!!! :) :D :lol: ) ez valoban nagyon off, annyira, hogy nem is tudom miert ebbe a topicba irtad Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Gondoltam kapcsolódik az Opel hétvégi akciójához.Szerintem.Ennyi meg biz' belefér.Egyébként a csapat nagy része, meg nem biztos, hogy családi verdát keres.A Meriva pedig erősen az.Nekem is tetszik, de semmiféleképp 1.4-es mocorgóval.Ez csak az ÉN véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Gondoltam kapcsolódik az Opel hétvégi akciójához.Szerintem.Ennyi meg biz' belefér.Egyébként a csapat nagy része, meg nem biztos, hogy családi verdát keres.A Meriva pedig erősen az.Nekem is tetszik, de semmiféleképp 1.4-es mocorgóval.Ez csak az ÉN véleményem. igen kapcsolodik, csak nem a merivahoz, hanem az Astra topichoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Jó, akkor sem én, sem pedig az ismeretségi körömből senki nem vett Merivát a hétvégén. Részemről OFF. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Gondoltam kapcsolódik az Opel hétvégi akciójához.Szerintem.Ennyi meg biz' belefér.Egyébként a csapat nagy része, meg nem biztos, hogy családi verdát keres.A Meriva pedig erősen az.Nekem is tetszik, de semmiféleképp 1.4-es mocorgóval.Ez csak az ÉN véleményem. Nehezedre esik idézni, hogy melyik kérdésre válaszolsz ? :twisted: G/H-ban írhatnál arról, hogy szüleid vettek-e végül a hétvégén autót :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 merQree ! Megrendeltétek végül a kocsit ? Írhatnál némi infót, hol tart a történet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 merQree ! Megrendeltétek végül a kocsit ? Írhatnál némi infót, hol tart a történet nem rendeltuk meg a kocsit, es ugy dontottunk, hogy sporolunk meg egy evig, addig nyuzzuk a jelenlegi kocsikat. voltunk egy masik autot megnezni, es igaz, hogy cca 400-450ezerrel dragabb a kiszemeltunk, de belezugtunk teljesen. ugyhogy az auto project az altatasban van, a meriva pedig csak vegszukseg eseten lesz megrendelve. azt eldontottuk, hogy 1.6os enjoy-t rendelnenk klimaval :) de mint irtam, mas kocsiban gondolkozunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 ....nem rendeltuk meg a kocsit, es ugy dontottunk, hogy sporolunk meg egy evig, addig nyuzzuk a jelenlegi kocsikat. voltunk egy masik autot megnezni, es igaz, hogy cca 400-450ezerrel dragabb a kiszemeltunk, de belezugtunk teljesen.... ....a meriva pedig csak vegszukseg eseten lesz megrendelve..... Aham, már értem. És a másik kocsi az másik márka is ? ui: azt mondom, hogy életed során egy Meriva vásárlása legyen a legnagyobb "végszükség", amivel szembesülnöd kell :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Aham, már értem. És a másik kocsi az másik márka is ? ui: azt mondom, hogy életed során egy Meriva vásárlása legyen a legnagyobb "végszükség", amivel szembesülnöd kell igen, masik marka, nevezetesen az uj ford focus 1.6 trend turnier. de vele egy arban van a ford focus c-max 1.6 trend is... igaz, 300ezerrel dragabb kb a ford az opelnel, de eleg sok az ismerosok koreben az elegedett fordosok szama :) es az utobbi idoben vegzett ulestesztek is a dontesunket segitettek... de nyitott szemmel jarunk!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elcsi Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 A regisztrációs adót beépítik az új kocsi árába? Mi a különbség a TWINPORT és az ECOTEC motorok között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 A regisztrációs adót beépítik az új kocsi árába? Mi a különbség a TWINPORT és az ECOTEC motorok között? Be Nézz Be a G Astra topicba, ott sokat írtak róla, de röviden: a Twinport az újabb fajta Ecotec, már közvetlen befecskendezéses (de kicsit máshogy mint a többi márka, ezért nem kell neki kénmentes benzin), kevesebbet is eszik assszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elcsi Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Meriva optikai tuning cuccokat melyik magyar oldalon találok? Külföldi oldalakat (főleg németet ugye...) rengeteget találtam ebben a témában, de jó lenne magyart is találni árlistával. Pl.: -a hátsó spoiler -gallytörőrács -légterelő -Lexus lámpák - stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Meriva optikai tuning cuccokat melyik magyar oldalon találok? Külföldi oldalakat (főleg németet ugye...) rengeteget találtam ebben a témában, de jó lenne magyart is találni árlistával. Pl.: -a hátsó spoiler -gallytörőrács -légterelő -Lexus lámpák - stb... tudtommal, - mivel cegunk is gyart gallytoroket - szemelyautora _is_ szigoruan tilos gallytorot felszerelni. a rendeorbacsi a helyszinen leszedheti a rendszamot, ugyanis mar 1-2 kuncsaft jott, hogy mutsuk le a kocsijarol... meg amugy is nagyon bugyutan nezne ki a meriva a dogtoloval... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 a Twinport az újabb fajta Ecotec, már közvetlen befecskendezésesnem közvetlen befecskendezéses!!!!! A Twinport rendszer működésének a nagy mennyiségű visszavezetett kipufogógáz az alapelve. A módszer csökkenti a szívási veszteségeket, amit a fojtószelep okoz, amellyel a benzinesek teljesítményét szabályozzák. A Twinport részterhelésnél egy második csatornán, a fojtószelep megkerülésével szívja be az égéshez szükséges levegőt, ami a visszavezetett kipufogógázból érkezik. A közvetlen benzinbefecskendezéses motorokkal szemben a Twinport benzinesek nem igényelnek kénszegény benzint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elcsi Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 :roll: A Meriva Enjoyban és Cosmoban alapban benne van a légkondi? Kaptam ugyan egy listát, amin a következő van: Euro: Essentia+légkondi,+...stb. Enjoy:Essentia+..., de légkondi nuku. Cosmo:Essentia+......,de légkondi még nagyítóval sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 a válasz az írásodban: euroban van a többiben nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elcsi Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Pakson egy jót vitatkoztam az értékesítővel erről. Ő a következőket mondta: Enjoy=Essentia+Euro Cosmo=Essentia+Euro+Enjoy A papíron meg egészen más van. Ha rendeltem volna egy Cosmo-t, akkor ezek szerint jól meglepődtem volna, hogy nincs benne légkondi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 az euro felszereltség az egy akcios felszereltség....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 amikor neztuk parommal a Merviat, akkor mi is arcra estunk, hogy csak euro-ban van klima, a tobbibe 288ezer penzert kell rendelni. azert ez elegge gaz, hogy csak az euroba van alapbol klima... ez is kozrejatszott abban, hogy ne merivaban gondolkodjunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Pakson egy jót vitatkoztam az értékesítővel erről. Ő a következőket mondta: Enjoy=Essentia+Euro Cosmo=Essentia+Euro+Enjoy Tehát ha behelyettesíted az ismeretleneket: Enjoy=Essentia+Euro :arrow: Cosmo=Essentia+Euro+Essentia+Euro Elég hülyén hangzik, de biztos duplán szereltek mindent... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elcsi Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Greg! Ezt nem én találtam ki... Nekem így adták elő Pakson. A lényeg az volt, hogy a Cosmoban minden benne van. HÁT NEM. Szekszárdon már normálisan adták elő. Azt mondták ami a papírra van vésve. Manapság már ennek is örülni kell. Tegnap volt 7 hete, hogy megrendeltük a kocsit, de eddig sehol semmi. Jöhetne már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 Greg! Ezt nem én találtam ki... Nekem így adták elő Pakson.... Hi. Nem is mondtam hogy te találtad ki. Az egyenletben rejlő baromság az értékesítőnek szólt, bocs ha félreérthető volt. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elcsi Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Merivához kéne spoiler, szerintem jól mutat. Mennyibe kerülhet ha itthon veszem, tudja vki? Írtam már többek között csergőéknek, de semmi válasz..., a többség meg asszongya, hogy ők ezzel nem foglalkoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Sztem a képlet egyszerű!Keresel egy spoilerest, és Ő biztos fog tudni szerezni, de számold majd még rá a színrefújást, felszerelés díját, ilyenek............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts