Addamsky Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Kókányolnak, nem találnak meg alapvető hibákat, 5-6 munkanapra adnak időpontot, ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemfe Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 barmelyikhez rendelheted a konyoktamaszt, ha megnezed jobban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Kókányolnak, nem találnak meg alapvető hibákat, 5-6 munkanapra adnak időpontot, ilyesmi. lehet, hogy velem van a problema, de en szeretem a konkretumokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 barmelyikhez rendelheted a konyoktamaszt, ha megnezed jobban! :lol:14.000,-Ft beszerelve Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemfe Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Az enyém 1,4 EURO. 2004. november végén vettem át. 3000 km van bent jelenleg. Eddig semmi gondom nem volt vele. A motor kellően rugalmas, sokkal jobban megy mint gondoltam. Fogyasztását egyszer mértem 8,2 jött ki 1/4 országút 3/4 várossal. Akkor 600 km volt az autóban, azóta nem igazán méregetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 lehet, hogy velem van a problema, de en szeretem a konkretumokat :) Hát jó. Corsával mentem vissza hogy recseg az egyik hátsó hangszóró. Adtak időpontot 5(!) munkanapra, elvittem, kicserélték, utána zörgött a keretben mert nem rögzítették jól.1 napot volt ott. Nekem kellett otthon megcsinálni. Astrával visszamentünk mert vmi folyamatosan nyekergett hátul. Kaptunk időpontot 6 munkanapra, állítólag megcsinálták, gyakorlatilag nem, 1 nap volt a "javítás". Újabb látogatás után sem sikerült nekik, elmentünk a Maxaboba, reggel telcsiztem, du ott voltam, 1/2 óra alatt végeztek, jó lett. Anyám Astrájában olaj és gyertyacsere után szutykos olaj és használt gyertya volt. Ilyesmi.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 meg tudna vki mondani, hogy mi a kulonbseg "Rádió EHU 2 (CD 30 MP3) (ZB)" es a "Rádió EHU 2 (CD 30 MP3) (ZC,ZD)". en csak az arban latom a kulnbseget. az elso 119.000 a masodik 53.000, es mind a ketto a merivahoz van kiirva. na mar most... nekem vmiert "termeszetesen" a dragabbikat ajanlottak fel, igaz, igy is a duna ala vagtak 14ezer penzzel... szoval szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Szerintem az, hogy az egyik x@rabb, mint a másik! :? Ha még csak a rendelésnél tartasz, próbáld meg csak előkészítéssel kérni, abból az 53e-ből sokkal jobb minőségű, akár mp3-as CD-t lehet venni - főleg, ha le tudsz mondani a műszerfali kijelzőről. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Nem teljesen értek egyet. 8) :wink: 8) Ha nem a hangminőség a legfontosabb, akkor megfontolandó a gyári rádió, főleg kormánytávvezérlővel. Nagyon kényelmes dolog, + szépen illeszkedik a belső térbe. Utólag asszem csak a vdo ismeri az opel kormányokat... üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Jó pénzért a Kenwood is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 www.kenwood-electronics.de/car_carzub_frmset.htm ezen az oldalon megtalálod az átalakító egységet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 www.kenwood-electronics.de/car_carzub_frmset.htm ezen az oldalon megtalálod az átalakító egységet :) Valóban :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Szerintem az, hogy az egyik x@rabb, mint a másik! :? Ha még csak a rendelésnél tartasz, próbáld meg csak előkészítéssel kérni, abból az 53e-ből sokkal jobb minőségű, akár mp3-as CD-t lehet venni - főleg, ha le tudsz mondani a műszerfali kijelzőről. :wink: ok, csak azert kerdeztem, mert "ajandekba adjak" a redkivul kedvezo ar melle a dragabbik lejatszot es a kormanyvezerlest... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 ok, csak azert kerdeztem, mert "ajandekba adjak" a redkivul kedvezo ar melle a dragabbik lejatszot es a kormanyvezerlest... Ha ajándék és neked nem igazán van rá szükséged, akkor próbáld meg lealkudni az árból ennek az értékét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GPont Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Igen, én is ezt javasolnám, bár valszeg nem fognak leengedni az árból ötvenezret (pláne százat) egy alig tízezer értékű CD-ért... Azért hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Szvsz jobban jársz ha beleteszik, mert az nekik max 20 ban van tehát kb ennyit engednek ha nem kéred. Viszont ha nem vagy audiofil akkor nem kell jobb az autóba, a split kijelző meg a kormányvezérlő jó, nem lopják annyira mert "az csak egy gyári szar". Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Szvsz jobban jársz ha beleteszik, mert az nekik max 20 ban van tehát kb ennyit engednek ha nem kéred. Viszont ha nem vagy audiofil akkor nem kell jobb az autóba, a split kijelző meg a kormányvezérlő jó, nem lopják annyira mert "az csak egy gyári szar". Szerintem. és annyira nem is szar........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Én is azt írtam, csak tolvajoknak nem akad meg rajta a szeme. Nekem is a gyári CD-s van benne, és semmi bajom vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elcsi Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Sziasztok! A család Meriva-t akar venni. Sajnos behatárolt anyagi lehetőségeink miatt, egy Euro 1.4-est néztünk ki. Sokat gondnolkozom, hogy ez a 90 LE motor nyugodtan elviszi-e ezt a nagy kasztnit? Van valakinek valamilyen tapasztalata ebben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Sziasztok! A család Meriva-t akar venni. Sajnos behatárolt anyagi lehetőségeink miatt, egy Euro 1.4-est néztünk ki. Sokat gondnolkozom, hogy ez a 90 LE motor nyugodtan elviszi-e ezt a nagy kasztnit? Van valakinek valamilyen tapasztalata ebben? nekem van. nyugodtan vegyétek meg. ne számitsatok versenyautóra, de viszi a kasznit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemfe Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 November óta van meg az 1,4-es merivám. Elfogultság nélkül mondom semmi gond az erejével. Városban is ok. Előzni is lehet vele. Tartósan, nagy hang nélkül viszi a 160-at. És nem utolsósorban kényelmes mint a merivák :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elcsi Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Az 1.4-es Meriva motorokról semmi bővebbet nem írnak, pedig az Opeltől 2 féle katalógust is kaptam. Annyi leírnak, hogy az 1.4-es Twinport, de végsebesség, nyomaték, fogyasztás azt nem találtam sehol. Mennyi idő telik el átlagosan a rendelés és a kocsi megjövetele között? Az értékesítő 8 hetet mondott. Szervízbe hány km-ént kell bevinni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Itt meg lehet nézni: http://www.opel.hu/img-local/HU/content/me...meriva_tech.pdf A felszereltségek után van technikai leírás is. Pdf formátum, Acrobat Reader szükséges hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elcsi Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Egy kis közvélemény kutatást szeretnék: Nektek melyik szín tetszik jobban? - villám ezüst - star (csillag) ezüst Vett vki Merivát a 24 órás akció alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Egy kis közvélemény kutatást szeretnék: Nektek melyik szín tetszik jobban? - villám ezüst - star (csillag) ezüst Vett vki Merivát a 24 órás akció alatt? Hát így kép alapján kicsit nehéz dönteni :roll: forrás: maxabo.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts