eXpero Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Hogy ne legyen ennyire üres a topic :) Üdv mindenkinek! Egy idei Meriva gazdija vagyok nyár óta, kíváncsi vagyok, másoknak hogyan vált be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Milyen Mocis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sznuni Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Hogy ne legyen ennyire üres a topic :) Üdv mindenkinek! Egy idei Meriva gazdija vagyok nyár óta, kíváncsi vagyok, másoknak hogyan vált be. Szia eXpero! "Meglátni és megszeretni egy pillanat műve volt".Talán ennyit erről a tipusról.Mikor először megláttam nálunk a Tesco-ban nagyon megtetszett.Azt gondoltam,vajon milyen autóból is tervezték.Rájöttem. Egy felpumpált Corsa.Nagyon jó volt a külseje,meg a belseje is.De ezek után,mint azt te is jól tudod, vettem egy Daewoo Kalos-t. :) Üdv: sznuni Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemfe Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Hogy ne legyen ennyire üres a topic :) Üdv mindenkinek! Egy idei Meriva gazdija vagyok nyár óta, kíváncsi vagyok, másoknak hogyan vált be. November óta merivám van. 1700 km mentem eddig. Szerintem nagyon ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Jók ezek a szűkszavú hozzászólások, de végre valaki kifejthetné bővebben a tapasztalatait! :wink: u.i.:fene a kíváncsi természetemet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemfe Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Jók ezek a szűkszavú hozzászólások, de végre valaki kifejthetné bővebben a tapasztalatait! :wink: u.i.:fene a kíváncsi természetemet! :) 2 éves daewoo 1,4/8 sedam kalosból ültem át a merivába. A meriva 1,4-es euro felszereltségű fekete (zafir) metál. Kényelmes, jó vezethető autó. Szervója, fékrendszere nagyon ok. Kilátást egy kicsit akadályozza a kettős A oszlop. Fogyasztását egyszer mértem 1/4 országút 3/4 város 8,2. Ekkor még nem volt 1000 km a az autóban. Kanyarokban jól viselkedik, túlzott dőlést, billegést nem vettem észre. Autópályán 130-at mentem vele, könnyedén vitte. Sem erős szélzaj, sem motorzaj nem volt. A fordulatból itélve többet is simán elvisz, csak a téli guminak 130 körül rendesen megjön a hangja. Kényelmes elöl hátul. Jól pakolható, ülésdöntés nélkül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 :) tehát meg vagy elégedve a géppel.de miért meriva tán család miatt?Csak azért kérdem,mert nem sokat látni az utakon.Ha van kedved írhatsz az előző gépedről is a konkurens márkák daewoo topicjába :) Tudod:a nyújtod a kisujjad... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemfe Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 :D tehát meg vagy elégedve a géppel.de miért meriva tán család miatt?Csak azért kérdem,mert nem sokat látni az utakon.Ha van kedved írhatsz az előző gépedről is a konkurens márkák daewoo topicjába :) Tudod:a nyújtod a kisujjad... :wink: Egyszerüen csak tetszett :) ezért lett meriva. Vezettél már egyterűt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 hát egyterüt még nem,de mikrobuszt annál többet.Egy egészen más kategória :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemfe Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Ennyire kevés meriva tulajdonos van, hogy senki nem jár ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Ennyire kevés meriva tulajdonos van, hogy senki nem jár ide. Ha belegondolsz arányaiban véve járnak ide annyian Meriva tulajdonosok, mint az F Astra topikba F Astra tulajdonosok :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Ha belegondolsz arányaiban véve járnak ide annyian Meriva tulajdonosok, mint az F Astra topikba F Astra tulajdonosok :) :) :D :smt082 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemfe Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 "Mit ér az erő ha nem uralod ?" Nem igazán értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 "Mit ér az erő ha nem uralod ?" Nem igazán értem. Ez az aláírása (mint nekem az: Astra_1.4 16V), szal nem a válasz. Az csak a smiley volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemfe Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Ok. De akkor mi volt Szabyka érdemi hozzászólása ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Ok. De akkor mi volt Szabyka érdemi hozzászólása ? :roll: Érdemi az nem volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 ma voltunk az opel interat-nal. nagyon keszseges volt az elado. astra classic II ugyben mentunk, de ugy jottunk el, hogy beleimadtunk a merivaba. meg nincs gyerek, de 2-3 even belul szeretnenk. 150ezerrel kerulne tobbe, mint az altalunk kitalalt astra. 90%, hogy merivat fogunk venni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemfe Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 90%, hogy merivat fogunk venni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 ma voltunk az opel interat-nal. nagyon keszseges volt az elado. astra classic II ugyben mentunk, de ugy jottunk el, hogy beleimadtunk a merivaba. meg nincs gyerek, de 2-3 even belul szeretnenk. 150ezerrel kerulne tobbe, mint az altalunk kitalalt astra. 90%, hogy merivat fogunk venni :) Mesélj kicsit, milyen paraméterekkel bír a kiszemelt gépsárkány ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 Mesélj kicsit, milyen paraméterekkel bír a kiszemelt gépsárkány ? hogy on topic maradjak a merivarol irok, de igeny eseten megirom, hogy classic II-ben mi volt az igenyunk. a felszereltseget latva egyebkent kitalalhato, hogy nekunk mi kell :D 3 variacioban, de ugyanabban a felszereltsegi szintben gondolkozunk. ime a duna ajanlata: meriva essentia (1.4 XEP, 90LE): alapar: 3.199.000.- legkondi: 288.000.- elektromos tukrok: 39.000.- elektromos elso ablakok: 65.000.- riaszto: 57.500.- (allitolag jobb a gyari, mert "ellat" a kocsi vegeig) ules magassag allitas: 11.000.- kozponti zar: 67.000.- konyoklo: 15.000.- osszesen: 3.741.500.- kedvezmeny: 150.000.- fizetendo: 3.591.500.- meriva euro (1.4 XEP, 90LE): alapar: 3.199.000.- legkondi: 0.- elektromos tukrok: 39.000.- elektromos elso ablakok: 0.- riaszto: 57.500.- (allitolag jobb a gyari, mert "ellat" a kocsi vegeig) ules magassag allitas: 0.- kozponti zar: 0.- konyoklo: 15.000.- osszesen: 3.741.500.- kedvezmeny: 0.- fizetendo: 3.510.500.- meriva enjoy (1.4 XEP, 90LE): alapar: 3.452.000.- legkondi: 0.- elektromos tukrok: 0.- elektromos elso ablakok: 0.- riaszto: 0.- (allitolag jobb a gyari, mert "ellat" a kocsi vegeig) ules magassag allitas: 0.- kozponti zar: 0.- konyoklo: 0.- osszesen: 3.452.000.- kedvezmeny: 250.000.- fizetendo: 3.202.000.- + ajandek gyari mp3 CD + ajandek kormanyon levo vezerlok a CDhez valszeg enjoy-t fogunk venni, de addig meg el kell(ene) adni az off topic automat :lol: penteken megyunk interathoz, valami kozmikus ero azt sugja, hogy ott fogjuk megvenni a kocsit :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 Köszi, hogy leírtad, jól hangzik :) Majd számolj be ám a fejleményekről :wink: ui: a jelenlegi kocsitok hirdetését szerintem pötyögd be ide : http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=24 , ha esetleg nem Opel lenne : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=283 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 :shock: :shock: :shock: :shock: hát gyerekek ez ledöbbentett ha akarok egy olyan merivat amiben nem a levegöben log a könyököm hanem kaspok egy vacak könyöktámaszt (amihez gondolom nem kell a nasa meg a japán earthquake simulator összes számítási kapacitását bevetni hogy megtervezzék, legyártsák) akkor jobban járok ha veszek egy full extrásat ki érti ezt az árképzést.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 "penteken megyunk interathoz, valami kozmikus ero azt sugja, hogy ott fogjuk megvenni a kocsit " Öhm.... Megvenni oké, de utána felejtsd el, szervízbe menj máshova... Én is ott vettem, sajnos visszamentem párszor. Nem kellett volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 :shock: :shock: :shock: :shock: hát gyerekek ez ledöbbentett ha akarok egy olyan merivat amiben nem a levegöben log a könyököm hanem kaspok egy vacak könyöktámaszt (amihez gondolom nem kell a nasa meg a japán earthquake simulator összes számítási kapacitását bevetni hogy megtervezzék, legyártsák) akkor jobban járok ha veszek egy full extrásat ki érti ezt az árképzést.... barmelyikhez rendelheted a konyoktamaszt, ha megnezed jobban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
merQree Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 "penteken megyunk interathoz, valami kozmikus ero azt sugja, hogy ott fogjuk megvenni a kocsit " Öhm.... Megvenni oké, de utána felejtsd el, szervízbe menj máshova... Én is ott vettem, sajnos visszamentem párszor. Nem kellett volna... meselj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts