kori Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 A gépemben hagyományos klíma van.Megfordult a fejemben,hogy jó lenne digit-esíteni :idea: ,de az opelbonto-ban lövésük sem volt,hogy mit kell kicserélnem és egyáltalán ez lehetséges-e.Azt tanácsolták keressek fel egy klímaszervizet.De gondolom ha lehetséges az átépítés magam erejéből akkor olcsóbban kijövök.Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
komega Elküldve December2, 2004 Megoszt Elküldve December2, 2004 Én mint autószerelő javaslom, hogy ebbe csak akkor mássz bele, ha nagyon sok időd, türelmed és autószerelési affinitásod van. Ja és ha tudod nélkülözni az autódat egy darabig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve December3, 2004 Megoszt Elküldve December3, 2004 KORI akkor mász bele ha vanegy új boxod müszerfal kábel köteged vezérlő egységed kapcsolók a digit klimához és a motort is el kell mozditani mert a tüzfalon van egy csavar ami a boxot fogja ha magad csinálod min egy hétés egy csomó új klima tömítés üdv tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December3, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2004 Köszi a biztatást :) Ezek után aszthiszem maradok a tekerősnél.Ráadásul a szoszédomnak a vectrájában digit van és sosem tudja úgy beállítani,hogy párásodás nélküli jó idő legyen a vasban.De az opel el.kütyüjeit ismerve a digit egy újabb hibaforrás lenne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fisha Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Sziasztok! Szeretnek tanacsot kerni, hogy hol toltessem ujra az omega b-m klimajat (lehet, hogy szivargas is tesztelni kene). Termeszetesen olcso, megbizhato helyet keresek, lehetoleg Obudan vagy Ujpalotan vagy a ketto kozott. Elore is koszi a segitseget, Fisha Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május31, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május31, 2005 Nézz be az Astra G topicba, ott van egy ilyen jellegű téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky attila Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 sziasztok. ma vettem egy opel omegát nagyon jó áron és úgy néz ki hogy nagyon frankó. 2.5 benzines és automata. sosem volt még automata váltós autóm,de isten vezetni. de maga az autó is klassz. ha valaki tud jó omega szerelőt,elektromost bp-en ha lehet a x.ker körül megköszönöm. irjatok mi a véleményetek a vételről pá.attila :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június9, 2005 www.vi-to.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 helyesen: www.vi-to-service.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június10, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2005 bocsi :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
eszeky attila Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 csao! igen, mv6. attila Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Sziasztok. Asszem ebactam valamit. Ma kicseréltem a digitklima kapcsoloinak háttérvilágitását. Azota neem müködik egyáltalán. A háttérvilágitás az ok. De semmi más. Nem tudom bekapcsolni, és nem mutat semmit a kijelző. De a kis ventillátor középen müködik. A biztositékokat megnéztem, semmi. Van esetleg valahol máshol is biztositék? Vagy mit szurtam el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Elvileg van még a motortérben is, de ott csak a ventillátorok biziei vannak. A nagy panelon pedig a 33-as bizti a klímáé és a fűtőventillátoré. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Sziasztok. Asszem ebactam valamit. Ma kicseréltem a digitklima kapcsoloinak háttérvilágitását. Azota neem müködik egyáltalán. A háttérvilágitás az ok. De semmi más. Nem tudom bekapcsolni, és nem mutat semmit a kijelző. De a kis ventillátor középen müködik. A biztositékokat megnéztem, semmi. Van esetleg valahol máshol is biztositék? Vagy mit szurtam el? Megjavult, mi volt a baj? Igaz nem most volt de emlékszel még hogyan kell szétszedni a középkonzolt? Én ledesíteni szeretném. Remélem ha visszaszerelem működni fog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Igen megjavult. Ki kellett cserélnem a kapcsoloegységet :) Valahova leirtam részletesen hogy kell kiszedni, de az tuti hogy a magnó helyén kell benyulni, és egy vizszintes kb. 5x5 mm keresztmetszetű fém rudat kell lefelé huzni. Persze ha az összes csavar kint van. Sok sikert. Megvan. Itt megtalálod. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=40&st=300 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 THX Ma lesz a nagy nap :) szétszedem a középkonzolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Kész a digit klíma vezérlője! Ledes lett és szép is :) 16db led ment bele ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Kész a digit klíma vezérlője! Ledes lett és szép is :) 16db led ment bele ;) Gratulálok. Lehetne esetleg képet is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Gratulálok. Lehetne esetleg képet is? holnap csatolok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 középkonzol: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 gondjaim vannak a digit klíma használatával :lol: azt hogy tudom csinálni h menjen a ventillátor de a klíma ne ? ha bekapcsolom (off gombbal) akkor megy csak a venti de elvileg akkor a klíma is megy nem ? nagyon kéne egy kezelési könyv...írok opeléknak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 ECO gomb. Azzal ki és be tudod kapcsolni. Amikor vlágit a gombja, akkor van kikapcsolva a klimakompresszor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Amugy innen letöltheted a kezelési könyvet. http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...er&filecatid=46 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Amugy innen letöltheted a kezelési könyvet. http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...er&filecatid=46 köszi pont most találtam meg...és végre megértettem a rendszert :lol: nem volt még olyan kocsink miben ennyi elektromosság lett volna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts