kicsi hulk Elküldve Október18, 2013 Elküldve Október18, 2013 A venti előtétellenállása is más. tehát mi a megoldás????
kori Elküldve Október19, 2013 Szerző Elküldve Október19, 2013 tehát mi a megoldás???? Beraktad a digitesét? A csatlakozójuk is különböző. Td-nek gondolom az volt a kérdése, hogy a napsütés érzékelőt beraktad-e? 1
kicsi hulk Elküldve Október19, 2013 Elküldve Október19, 2013 azt még nem dugtam rá lehet csak az a baja???? egyébként mindent kompletten áttettem!!!!
Vectra V6 Elküldve Október20, 2013 Elküldve Október20, 2013 azt még nem dugtam rá lehet csak az a baja???? egyébként mindent kompletten áttettem!!!! Ha a szabad ég alatt nincs 17 fok akkor nem is fog bekapcsolni.............
kicsi hulk Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 Ha a szabad ég alatt nincs 17 fok akkor nem is fog bekapcsolni............. de nem a klíma nem megy hanem a ventillátor maga!!!
Vectra V6 Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 de nem a klíma nem megy hanem a ventillátor maga!!! Tehát akkor mi kapcsolja a ventilátort??Miért nem megy?
kicsi hulk Elküldve Október21, 2013 Elküldve Október21, 2013 Tehát akkor mi kapcsolja a ventilátort??Miért nem megy? a belső ventillátorról beszéltem!!de megolódott a gyújtás kapcsolom szétesett és rosszul volt összerakva de már minden a köszönöm 1
bmwsrt Elküldve Június21, 2014 Elküldve Június21, 2014 Sziasztok! Digit klímás v6-omban ha ráadom a gyujtást akkor a jobb oldali klíma ventillátor azonnal elindul!függetlenül attól hogy a klímavezérlő be van-e kapcsolva! Klímavezérlőt kompletten cseréltem mert olyat csinált hogy néha "resetelte"magát! A villamossági szerelő nem tud rájönni hogy miért megy! Állítja hogy lehet hibás a vezérlő computer! Egy 98-as autóból azt is odaadnák de kérdés hogy passzol-e? A GM Számok egyeznek,csak a szoft verzió szám tér el, illetve a 98-as évjáratúnak motronik felirat van a dobozán! Köszönöm előre is!
kori Elküldve Június23, 2014 Szerző Elküldve Június23, 2014 Sziasztok! Digit klímás v6-omban ha ráadom a gyujtást akkor a jobb oldali klíma ventillátor azonnal elindul!függetlenül attól hogy a klímavezérlő be van-e kapcsolva! Klímavezérlőt kompletten cseréltem mert olyat csinált hogy néha "resetelte"magát! A villamossági szerelő nem tud rájönni hogy miért megy! Állítja hogy lehet hibás a vezérlő computer! Egy 98-as autóból azt is odaadnák de kérdés hogy passzol-e? A GM Számok egyeznek,csak a szoft verzió szám tér el, illetve a 98-as évjáratúnak motronik felirat van a dobozán! Köszönöm előre is! A car-pass kód megvan a másik vezérlőhöz? Mert anélkül nem lesz egyszerű működésre bírni. De biztos vagyok benne, hogy nem az a baja. A motortéri relédobozban vannak a ventik reléi, inkább azokat nézném át.
bmwsrt Elküldve Június24, 2014 Elküldve Június24, 2014 A car-pass kód megvan a másik vezérlőhöz? Mert anélkül nem lesz egyszerű működésre bírni. De biztos vagyok benne, hogy nem az a baja. A motortéri relédobozban vannak a ventik reléi, inkább azokat nézném át. Szia! Köszi a választ! Állítólag a villamossági szerelő 2estét azzal töltött el hogy méregette a dolgokat! Ő elmondása alapján 6 db relén keresztül müködik a dolog! És mindegyik relé jól müködik! Valahonnan folyamatosan áramot kap! Akkor valószínüleg komolyabb szervízbe kell vinnem a gépet!
kori Elküldve Június24, 2014 Szerző Elküldve Június24, 2014 Szia! Köszi a választ! Állítólag a villamossági szerelő 2estét azzal töltött méregette a dolgokat! Ő elmondása alapján 6 db relén keresztül müködik a dolog! És mindegyik relé jól müködik! Valahonnan folyamatosan áramot kap! Akkor valószínüleg komolyabb szervízbe kell vinnem a gépet! Lehet, hogy 6 relé. És van 2 hőgomba is, amiből az egyik 2 fokozatú. Pü-t megkaptad? Az alapján egyszerűbb méregetni. Gondolom a biztiket is végignéztétek, mert abból is van pár darab, ami a ventillátorokhoz van.
Don Corleone Elküldve Augusztus15, 2014 Elküldve Augusztus15, 2014 Szép napot márkatárasak! Nemrég vásároltam egy Omega C Caravant 2.2 Diesel-t (a 120Le-et) Mivel az autó sokáig taxi volt kapott sok-sok hideget meg persze meleget is. :) Nem is ez a lényeg csak hogy kerek legyen a történet elmondtam :) Klíma! Valószínűleg az autó csattos volt mert a klíma cső ami a hűtők mögött megy át keresztben nincs összedugva. Nem is lehet mint az kiderült mivel -valószínűsíthetően- az a csattanásban szétrobbant... Voltam több klímásnál is de ilyen csatlakozót őszerintük már nem lehet kapni ergo elavult. Én viszont nagyon szeretném megcsináltatni az autón hogy -sok más mellett ez is- működjön végre! Van még sok egyéb nyűgje a kocsinak arra is szívesen szeretném megkeresni a megoldást de azok OFF-os témák ezen topicban. Segítségeteket előre is köszönöm! ;)
kori Elküldve Augusztus17, 2014 Szerző Elküldve Augusztus17, 2014 Keress bontott cuccokat hozzá. A csövek nem szoktak tönkremenni. A klímahűtő szokott kilyukadni. De ha régóta nyitva van a rendszer nem árt a szárítószűrőt is cserélni, és számíthatsz arra, hogy a kompresszor is cserés lesz. Szép napot márkatárasak! Nemrég vásároltam egy Omega C Caravant 2.2 Diesel-t (a 120Le-et) Mivel az autó sokáig taxi volt kapott sok-sok hideget meg persze meleget is. :) Nem is ez a lényeg csak hogy kerek legyen a történet elmondtam :) Klíma! Valószínűleg az autó csattos volt mert a klíma cső ami a hűtők mögött megy át keresztben nincs összedugva. Nem is lehet mint az kiderült mivel -valószínűsíthetően- az a csattanásban szétrobbant... Voltam több klímásnál is de ilyen csatlakozót őszerintük már nem lehet kapni ergo elavult. Én viszont nagyon szeretném megcsináltatni az autón hogy -sok más mellett ez is- működjön végre! Van még sok egyéb nyűgje a kocsinak arra is szívesen szeretném megkeresni a megoldást de azok OFF-os témák ezen topicban. Segítségeteket előre is köszönöm! ;) 1
Don Corleone Elküldve Augusztus18, 2014 Elküldve Augusztus18, 2014 Keress bontott cuccokat hozzá. A csövek nem szoktak tönkremenni. A klímahűtő szokott kilyukadni. De ha régóta nyitva van a rendszer nem árt a szárítószűrőt is cserélni, és számíthatsz arra, hogy a kompresszor is cserés lesz. Tyűűű... Nem semmi kis sor... nem lesz 'klímás' egyhamar ahogy olvasom hogy mit kell/kéne benne cserélni...
Relly Elküldve December5, 2014 Elküldve December5, 2014 Sziasztok! Azt miért csinálja a klíma digit kijelzője, hogy gyújtás lekapcsolása után két vízszintes vonalat ír ki pár másodpercig? Azt tudom, hogy valami hibajelzés, de ezt mi okozhatja?
kori Elküldve December6, 2014 Szerző Elküldve December6, 2014 Ki kell olvasni. Nálam egy szervomotor volt bekakilva. 1
terjék Elküldve Február22, 2015 Elküldve Február22, 2015 Segítséget szeretnék kérni. Klíma relék gyári száma érdekrlne. A problémám ott kezdődik, hogy a biztosíték tábla mögött, van három barab relé a klímához. Kettő darabról sehol nem találtam semmit, a javítási kézikönyvben számokat találtam, de az nem segített. K64 klímaberendezés ventillátor 1 fokozat. K7 klímaberendezés ventillátor 4 fokozat. Ebben a kettő darab relében kérnék segítséget.
Rollexco Elküldve Április28, 2015 Elküldve Április28, 2015 (edited) Szép napot! Segítségre lenne szükségem,97-es Omega b digit klíma világítás csere volna esedékes csak sajna fogalmam sincs hogy hogyan tudnám kiszerelni a kijelzöket. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!!! Segítségetek előre is köszönöm!!! :blink: :blink: Módosítva Április28, 2015 : Rollexco
kori Elküldve Április28, 2015 Szerző Elküldve Április28, 2015 Hamutartó betétjét kiszeded. Középtájt 1 csillagcsavar kicsavar, komplett hamutartó kiszed. Mögötte a két szélén 1-1 csillagcsavar, kiszed. Magnót kiszeded, helyén benyúlsz, és a kábelek mögötti fém kart meghúzod lefelé, és már ki is bukik az egész panel. Ha a gombok világítása rossz, akkor a két fenti égő égett ki. Mivel ezek félig-meddig a műa házban vannak, sztem egyszerűbb kiszedni az egész klímapanelt. Ehhez 5 darab t20-as torx csavart kell kicsavarni, de előtte a két csatit le kell húzni. A balos sárga esetén előbb a fekete biztosító kengyelt ki kell húzni, utána jön csak ki a csati a helyéről.
Rollexco Elküldve Április28, 2015 Elküldve Április28, 2015 :D :D :DNagyon köszönöm!!! Egy HŐS vagy!!! Köszi! Hamutartó betétjét kiszeded. Középtájt 1 csillagcsavar kicsavar, komplett hamutartó kiszed. Mögötte a két szélén 1-1 csillagcsavar, kiszed. Magnót kiszeded, helyén benyúlsz, és a kábelek mögötti fém kart meghúzod lefelé, és már ki is bukik az egész panel. Ha a gombok világítása rossz, akkor a két fenti égő égett ki. Mivel ezek félig-meddig a műa házban vannak, sztem egyszerűbb kiszedni az egész klímapanelt. Ehhez 5 darab t20-as torx csavart kell kicsavarni, de előtte a két csatit le kell húzni. A balos sárga esetén előbb a fekete biztosító kengyelt ki kell húzni, utána jön csak ki a csati a helyéről.
vzs05 Elküldve Május5, 2015 Elküldve Május5, 2015 Sziasztok! Jön a jó idő persze, hogy nem megy a klímám... :D Meg sem húz a klímakompresszor tengelykapcsolója. Első körben, biztos tölteni kell rá, kijött a klímás azt mondta 3bar nyomás van benne, lehet, hogy nem hűtene eléggé, de legalább meg kéne húznia a tgk.nak, biztos valami elektromos baja van. Biztosíték, relé minden jó. Adtam a tengelykapcsolónak direktbe feszültséget, akkor persze már forgott a kompresszor de ugyanúgy nem hűtött. Biztosan oka van annak, hogy az elektronika ki sem vezérli a klímát. Valaki esetleg tud segíteni?
Recommended Posts