Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2004 jajaja, erről beszélek! Csak nem tudom, hogy jó-e?! :?: valakinek tapasztalat hasonlóval? Ha nincs, majd nekem lesz, mert rendelek egyet...Karácsonyra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 én még senkitől nem hallottam róla. kiváncsi lennék mennyit rövidít... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2004 én még senkitől nem hallottam róla. kiváncsi lennék mennyit rövidít... Az mondják :) , hogy a felére rövidíti a kapcsolási utat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Lehet, hogy én is megnézek majd egy ilyet... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Baba a kép nagyon, csak kéedés az nálunk milyen formában beszerezhető ez és vajon a szerelő, hogy oldaná meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október15, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2004 Baba a kép nagyon, csak kéedés az nálunk milyen formában beszerezhető ez és vajon a szerelő, hogy oldaná meg... Bezserelni szerintem annyi, mint egy gyári rudazatot, de megvenni biztos nem egyszerű :) Pénzt kiutalni, és várni a futárt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Plusz kérdés, hogy a rövidebb erôkar mennyivel növeli a mûködtetéshez szükséges erôt... :?: Pláne, ha a váltóbot is metélôdött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október15, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október15, 2004 Az enyémnél szinte mind1, mert kiba***tt szar a váltója. Már új korától recseg, ha magas fordulaton váltom el, és nem csinálnak vele semmit, így a jó, majd bekopik :) Olyan, mintha nem lenne rendes szinkor 1-2-3 között... Sebaj, két év garancia, addig csak összeomlik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október16, 2004 Megoszt Elküldve Október16, 2004 Sebaj, két év garancia, addig csak összeomlik... az optimista :) akkor a mondás mely szerint vauxhall never kOPEL mégsem igazzzz :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október17, 2004 Nem tudom :oops: Szerintem egy kicsit alulméretezhettek valamit a váltóban.. Majd kiderül meddig bírja :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 Ez engem is érdekelne! De esetleg nincs valami más megoldás erre,mert ezt az "izét" megvenni elég bonyolult lenne. Ez a szerkezet beépíthető lenne Nexiába is??? A váltója egy az egyben opel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Január13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2005 Ez engem is érdekelne! De esetleg nincs valami más megoldás erre,mert ezt az "izét" megvenni elég bonyolult lenne. Ez a szerkezet beépíthető lenne Nexiába is??? A váltója egy az egyben opel! Nézd meg ezt a linket, itt vannak a típusok, amihez van: http://www.opel-tuning.nl/?pagina=pagina.a...to_type=&taal=2 Nem tudom, hogy a Nexia váltója melyik opeléval egyezik(kadett e?), Beépíteni annyi, mint egy rendes rudazat csere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 Nézd meg ezt a linket, itt vannak a típusok, amihez van: Nem tudom, hogy a Nexia váltója melyik opeléval egyezik(kadett e?), Beépíteni annyi, mint egy rendes rudazat csere... Szerintem olyan mint az E Kadetté,csak már azért egy kicsit sikerült finomítani az útján a Daewoonak!Nem akadozik úgy mint a Kadetté! Az E Kadetthez való 65euro-ba kerül.Ez nem is annyira vészes,mint amennyire én gondoltam! De azért nem ártana megkérdezni egy szakembert,hogy ez jó e a Nexiámba!!?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Január13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január13, 2005 Lesz itt egy-két emberke, aki tutira tud neked segíteni, kérdezősködj bátran, sajna és nem ismerem a régebbi típusokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 Kiváncsian várom a "szakik" válaszait ez ügyben! Megkérdeztem egy emberkét és ő azt mondta, hogy a váltó kulissza tök megeggyezik a Kadettéval. Ez nem tudom hogy elég-e hozzá,vagy esetleg még másnak is olyannak kéne lennie! OFF ######a Irmscher spoilerek senkinek?Ár az érdeklődőknek pü-ben megy. Szia! Megvannak még??? Küszöb spoiler, és a hátsó szárny érdekelne!!! Mennyi $$$$$$ ??? Előre is köszi! Válaszolj légyszi!!!! PLÍÍÍÍÍZ!! ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 ....Válaszolj légyszi!!!! PLÍÍÍÍÍZ!!.... Tán írhatnál neki egy mailt is, a biztonság kedvéért :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Én most vettem egy ilyen kütyüt az ebayen, 43 EUR-ért... Ha megjön beszereljük aztán kiderül minden... Amúgy azt írták, hogy 50%-ot rövidít a váltás útján... :wink: Magyarul felére csökkenti a váltóutat... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Január14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2005 Szia! Megvannak még??? Küszöb spoiler, és a hátsó szárny érdekelne!!! Mennyi $$$$$$ ??? Előre is köszi! Válaszolj légyszi!!!! PLÍÍÍÍÍZ!! ON Hát úgy néz ki, hogy egyben elment az összes spoiler. Le vannak foglalva, ha mégsem viszik el, megkereslek. üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 KÁR!! :) :D :lol: De azért még reménykedem!!! THX!!! Mélykék! Már írtam neki,de nem válaszolt rá. Gondoltam beírom ide is ,mert itt válaszolt a kérdéseimre! Atommanó! Ez egész jól hangzik! Mennyiért hozzák el? Ha felére csökkenti a váltóutat,akkor az qrva jó! Nekem is kell ilyen szerkezet!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Cakli pakli kb 50 EUR-ban lesz... :wink: E-bayan nézelődj, hátha van fent.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Plusz Patyi óradíj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Cakli pakli kb 50 EUR-ban lesz... :wink: E-bayan nézelődj, hátha van fent.. :wink: Üdv.: Atommanó Ha jól tudnék németül akkor no problem. De mivel nem tudok,ezért Így Jártam!!! Max. még úgyahogy elnavigálom magam,de pontos alkatrészt megtalálni,+ megrendelni,na ahhoz én már láma vagyok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2005 Megoszt Elküldve Január15, 2005 Plusz Patyi óradíj. :) Azt hiszem, hogy belefér a generálba... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Anti, kíváncsi vagyok majd a tapasztalataidra a váltóút rövidítő kütyüvel kapcsolatban. Tegnap találkoztam egy ilyennel az ebay-en, elég szolíd áron mérték. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 Anti! Ha nem válik be, szívesen átveszem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts