Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Az alábbi oldalra akadtam rá: http://www.opel-tuning.nl/?pagina=pagina.a...to_type=&taal=0 van valakinek tapasztalata váltóút rövidítéssel kapcsolatban? üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Én most cseréltem rövidebb végáttételre... :wink: Üdv:: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Vazz! Ti jól elbeszéltek egymás mellett... Egyik a VÁLTÓKAR útjának rövidítéséről szeretne infot szerezni, a másik meg a koszorúfogaskerék cserejével vagizik... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2004 Én most cseréltem rövidebb végáttételre... :wink: Üdv:: Atommanó Hát igen...Ilyen szempontból nektek egyszerűbb... C corsához szinte semmit nem lehet még kapni... :oops: Egy darabig kereshetnék végáttételt.... Mondjuk akkor inkább hosszabbat... Viszont ilyen váltórudazatot szerintem rendelek, nem tűnik tulságosan drágának... :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Akkor tényleg félreértettük egymást... :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2004 Dark nyert, de szinte mindegy, mert érdekes lehet a végáttétel változtatás is... :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 :) nem vagytok egyszerűek :D 1éb iránt lehet az áttételt, a váltótat és a váltókart is rövidíteni, ebből egyelőre majd a karnak esünk mi neki vmikor, állítólag nem olyan nagy ördöngöség.... a váltóutat mivel lehet még rövidíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Hát a váltórúdhoz kell egy fűrész, meg egy kis kézügyesség... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2004 :) nem vagytok egyszerűek :D 1éb iránt lehet az áttételt, a váltótat és a váltókart is rövidíteni, ebből egyelőre majd a karnak esünk mi neki vmikor, állítólag nem olyan nagy ördöngöség.... a váltóutat mivel lehet még rövidíteni? Nézz el erre az oldalra: http://www.opel-tuning.nl/?pagina=pagina.a...to_type=&taal=0 Holland az oldal, de ha tudsz németül, vagy/és angolul, megérted... :D Ha jól emlékszem, olyan 65 eurótól kínálnak múdosított váltórudazatot, amivel a kapcsolási út felére csökken. A fúrumot azért indítottam, mert még nem láttam ilyet beszerelve, és érdekel, hogy hogyan működik :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2004 Hát a váltórúdhoz kell egy fűrész, meg egy kis kézügyesség... :wink: Üdv.: Atommanó Igen :!: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Figyelmesen hallgatlak titeket, akár illusztrál6játok is, mivel sufnee tuning lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Jövőhéten már megint megyek a Patyi L.-hoz... ...Újabb projekt... :) (El kell érni a 190 LE-t... :D :D ) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2004 Hát igen! Lóerőből sosem elég :) Tavaszra nekem is 200 ló körül van a terv, majd látjuk, mi jön össze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Mi lesz vele?? Hengerenkénti pillangószelep?? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Jövőhéten már megint megyek a Patyi L.-hoz... ...Újabb projekt...:) (El kell érni a 190 LE-t... :D :D ) Jééééé már tavasz lenne ???? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október14, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október14, 2004 Mi lesz vele?? Hengerenkénti pillangószelep?? Üdv.: Atommanó Az sajna nem megy Bilas barátunknál nincs csak a 115 lovas 1.8-ashoz... Teljes saválló kifufogórendszer (leömlő, 60-as rendszer, végdob), +a hengerfejen alakítunk egy kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 A globális felmelegedés miatt egyre rövidebb a tél... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Még csak elméleti síkon beszéljük meg, hogy hova tegyük a Rolls turbinákat... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Háát ez a váltókar rövidítés engem is érdekelne... Aztec: ha kész érdekelne az infó.. az én traktorváltóm még a tieteknél is hosszabb... én már azon filoztam, szerzek egyett bontóból, a régebbi gsi-k böl. kicsivel rövidebbek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Atommanó, voltál telj. mérésen ? Eredmény ? Ha kész az autó, megyek én is (az első 1000km bejáratás után) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Atommanó, voltál telj. mérésen ? Eredmény ? Ha kész az autó, megyek én is (az első 1000km bejáratás után) :wink: mikó lesz kész??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Nem tom. :) Rám húzta G. a szívószálat. Talán jövő héten már össze lesz rakva. Minden húzódik, tele a hócipőm, tombolni tudnék. :evil: Augusztus eleje óta ott van ... beszarás. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 dont p Zorro nekem aug 12- okt 12ig tartott egy kuplungcsere :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Zorró! Kiváncsi vagyok már a gépre... Telj. mérésen még nem voltam, nincs időm... :) A kompressziót megmértük, abból azért kiderült, hogy nagy baj nincs, csak már valszínű, hogy kicsit többet ment az autó mint amennyit az óra mutat.. :roll: FOLYT. PLS a Motor vagy a Tuning topicban... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Október14, 2004 Megoszt Elküldve Október14, 2004 Figyelmesen hallgatlak titeket, akár illusztrál6játok is, mivel sufnee tuning lesz.... Az a gyanúm ők nem fűrésszel gondolták, :wink: http://www.opel-tuning.nl/?pagina=pagina.a...0595d030800ea03 jobban megnézve Corsa C 145€ szvsz ki kell cserélni a csuklót a rudazatba, illetve a "forgásponttól" való távolság változik, és ezáltal a váltóút Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts