tgabika76 Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Coupé, 508km város/országút vegyesen, nem nagyon hajtva, 40.72 benyából, az 8.02l/100km-es átlag. Chipelt Z18XE-hez meg az én vezetési stílusomhoz képest nem rossz, én teljesen elégedett vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Coupé, 508km város/országút vegyesen, nem nagyon hajtva, 40.72 benyából, az 8.02l/100km-es átlag. Chipelt Z18XE-hez meg az én vezetési stílusomhoz képest nem rossz, én teljesen elégedett vagyok Az is teljesen jó... Én gondolkozok virágos autón..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Az is teljesen jó... Én gondolkozok virágos autón..... Hát, az még ingyen van, bár néha nehéz. Ám bokorról virágra váltani ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Coupé, 508km város/országút vegyesen, nem nagyon hajtva, 40.72 benyából, az 8.02l/100km-es átlag. Chipelt Z18XE-hez meg az én vezetési stílusomhoz képest nem rossz, én teljesen elégedett vagyok Nekem is csontra 8,02 lett az utolsó fogyim hasonló autóban :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Van infó róla, hogy a világító / villogó üres tank jelzővel mennyit bír a gép? Reggel 130-135-tel 34 km-t világító és 22 km-t villogó lámpával mentem. Villogva még bírt volna menni, de jobbnak láttam rátölteni. Egyébként 681 km 48,23 l 90% pálya (130-135) 6 % országút (90) maradék város. 7,08 l/100km z14xep Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Számításaim szerint olyan 6-7 liter van amikor el kezd világítani. Van infó róla, hogy a világító / villogó üres tank jelzővel mennyit bír a gép? Reggel 130-135-tel 34 km-t világító és 22 km-t villogó lámpával mentem. Villogva még bírt volna menni, de jobbnak láttam rátölteni. Egyébként 681 km 48,23 l 90% pálya (130-135) 6 % országút (90) maradék város. 7,08 l/100km z14xep Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Van infó róla, hogy a világító / villogó üres tank jelzővel mennyit bír a gép? Reggel 130-135-tel 34 km-t világító és 22 km-t villogó lámpával mentem. Villogva még bírt volna menni, de jobbnak láttam rátölteni. Egyébként 681 km 48,23 l 90% pálya (130-135) 6 % országút (90) maradék város. 7,08 l/100km z14xep Nekem már kitapasztalva, amikor alsó sávba és mutató és elkezd világítani mérő, akkor még kerek 12L benya van benne, szóval a 130-150KM biztos belefér. Villogás meg ~50km környékén. Nekem is z14xep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 No akkor meg jobb a helyzet Nekem már kitapasztalva, amikor alsó sávba és mutató és elkezd világítani mérő, akkor még kerek 12L benya van benne, szóval a 130-150KM biztos belefér. Villogás meg ~50km környékén. Nekem is z14xep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Nekem már kitapasztalva, amikor alsó sávba és mutató és elkezd világítani mérő, akkor még kerek 12L benya van benne, szóval a 130-150KM biztos belefér. Villogás meg ~50km környékén. Nekem is z14xep. Ahhoz képest világítva csak 34 km-t mentem, szal a 130 nem reális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 akkor az én verziómat fogadd el :) Ahhoz képest világítva csak 34 km-t mentem, szal a 130 nem reális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Hát, az még ingyen van, bár néha nehéz. Ám bokorról virágra váltani ... :) Jah szarul hangzik ,hugyosvirág :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Van infó róla, hogy a világító / villogó üres tank jelzővel mennyit bír a gép? Reggel 130-135-tel 34 km-t világító és 22 km-t villogó lámpával mentem. Villogva még bírt volna menni, de jobbnak láttam rátölteni. Egyébként 681 km 48,23 l 90% pálya (130-135) 6 % országút (90) maradék város. 7,08 l/100km z14xep Város - országút vegyesen 670 km 43l = 6.4 l fogyi 625 km-nél kezdett égni a sárga, 670 km-nél a két piros vonal között volt a mutató, de nem villogott a sárga. 625-nél kezdett égni, + 45 km tankolásig (kb. 3 liter fogyott még addig), ezek szerint amikor elkezdett égni a sárga még 12 l volt benne, ami legalább 150 km. (Ugyanis ha jól tudom az utolsó 2 l-t nem engedi elhasználni?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Van infó róla, hogy a világító / villogó üres tank jelzővel mennyit bír a gép? Ez sztem erősen motortípus és talpfüggő. Én pl. a Z18XE-vel villogó tankjelzővel nem merek elindulni a 15km-re levő telekre, mert félek hogy nem érnék vissza... :) Eddig amit biztonsággal mondhatom hogy be mertem vállalni, az kb. 40km világító lámpával, és nagyjából 20 ha már villogott is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ezt gondolom arra alapozod, hogy mennyit tankoltál bele teletenkolással ugye? Azt is érdemes figyelembe venni, hogy az első kattintásra sokszor nem megy tele a tank! Város - országút vegyesen 670 km 43l = 6.4 l fogyi 625 km-nél kezdett égni a sárga, 670 km-nél a két piros vonal között volt a mutató, de nem villogott a sárga. 625-nél kezdett égni, + 45 km tankolásig (kb. 3 liter fogyott még addig), ezek szerint amikor elkezdett égni a sárga még 12 l volt benne, ami legalább 150 km. (Ugyanis ha jól tudom az utolsó 2 l-t nem engedi elhasználni?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ez sztem erősen motortípus és talpfüggő. Én pl. a Z18XE-vel villogó tankjelzővel nem merek elindulni a 15km-re levő telekre, mert félek hogy nem érnék vissza... :) Eddig amit biztonsággal mondhatom hogy be mertem vállalni, az kb. 40km világító lámpával, és nagyjából 20 ha már villogott is. Tovább árnyalja a képet, hogy ahogyan itt látom, két egyforma pontosságú szintjelző sincs... Úgyhogy mindenkinek ki kell tapasztalni a saját motor-láb-szintjelző egymásra hatását. Nálam a legutolsó figyelmeztetés a villogás kezdete utáni kb. 30 km. Tovább még nem mertem kísérteni a szerencsémet... Általában ha elkezd villogni, lefojtom egy kis benzinnel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Ezt gondolom arra alapozod, hogy mennyit tankoltál bele teletenkolással ugye? Azt is érdemes figyelembe venni, hogy az első kattintásra sokszor nem megy tele a tank! Igen teletank, és valóban arra nem gondoltam, hogy a katt után még azért fér bele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Igen teletank, és valóban arra nem gondoltam, hogy a katt után még azért fér bele.... Nekem a katt után 1-1,5 L belemegy de nem erőletetem, mert nem akarok problémákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Nekem a katt után 1-1,5 L belemegy de nem erőletetem, mert nem akarok problémákat. hát igen ha túl van tankolva a tankszellőzés nem igazán valósul meg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Nekem már volt olyan, hogy még 4-5 liter is belement katt után. Ez kútfüggő is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Nekem már volt olyan, hogy még 4-5 liter is belement katt után. Ez kútfüggő is. Arra a kútra nem biztos, hogy járnék tankolni. Pörög az óra, de nem mety bele a cucc... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 :) Arra a kútra nem biztos, hogy járnék tankolni. Pörög az óra, de nem mety bele a cucc... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Arra a kútra nem biztos, hogy járnék tankolni. Pörög az óra, de nem mety bele a cucc... :) Hát igen lehet csak a gőze megy bele :) Komolyabbra forditva a kérdést, biza vannak olyan kútfejek amelyikek megszagolják a benzint és már le is csettennek még vannak olyanok is amelyikek már szinte kicsordul az anyag akkor kattanik le. Elvileg lehet rázogatni a kasznit meg kijjeb húzni a csövet de 1,5-2L nél több nem igazán megy bele. De nem is érdemes próbálkozni mert az aktívszén szűrő széjjel megy aztán akkor jön a sárga villogás :S Meg a horror áru csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Annyira megtettszett az uhuhu Hondájában a virág,hogy elhatároztam ,én is nevelek az Astrában. A motort átkereszteltem(hening-nem hening hanem Mc-elek- ötlete alapján) Ecotec-ről ÖKOTEC-re,150 km-t mentem kizárólag repce és búzaföldek mellett földúton,amit csak lovak és tehenek húzta járművek használnak 90 éve,igazi szőlőből készült bort ittam a kísérlet alatt,szilvapálinkával és csak zöldségeket ettem. Ennek hatására a fogyasztása drasztikusan csökkent a kocsinak és a virágszirmok és a levelek is hiánytalanul megjelentek a műszerfalon,íme: Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Annyira megtettszett az uhuhu Hondájában a virág,hogy elhatároztam ,én is nevelek az Astrában. A motort átkereszteltem(hening ötlete alapján) Ecotec-ről ÖKOTEC-re,150 km-t mentem kizárólag repce és búzaföldek mellett földúton,amit csak lovak és tehenek húzta járművek használnak 90 éve,igazi szőlőből készült bort ittam a kísérlet alatt,szilvapálinkával és csak zöldségeket ettem. Ennek hatására a fogyasztása drasztikusan csökkent a kocsinak és a virágszirmok és a levelek is hiánytalanul megjelentek a műszerfalon,íme: :) Látom nagyon ráérsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Annyira megtettszett az uhuhu Hondájában a virág,hogy elhatároztam ,én is nevelek az Astrában. A motort átkereszteltem(hening ötlete alapján) Ecotec-ről ÖKOTEC-re,150 km-t mentem kizárólag repce és búzaföldek mellett földúton,amit csak lovak és tehenek húzta járművek használnak 90 éve,igazi szőlőből készült bort ittam a kísérlet alatt,szilvapálinkával és csak zöldségeket ettem. Ennek hatására a fogyasztása drasztikusan csökkent a kocsinak és a virágszirmok és a levelek is hiánytalanul megjelentek a műszerfalon,íme: Nagyon ügyes vagy... Ez az ÖKO ,biztos hogy hening ötlete volt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts