G á b o r Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 DE! csak azt már monten bájknak hívják...... Ez jó. :) Régebben olvastam egy tesztet, azt hiszem a Prius volt benne. Ott vezetési stílustól függően nőtt a virág a kijelző közepén. Szépen lassan levelenként, illetve a szirmok meg talán a porzók is egyenként. Persze ha valakinek nagyon nehéz a jobb lába, akkor a virág részei eltűnnek. Kicsit hülyén nézett ki, de szerintem az ötlet nem rossz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 uhuhu-t kérdezd milyen virágot nevelni a műszerfalon. mert nem prius hanem Insight volt. http://totalcar.hu/tesztek/insight/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 uhuhu-t kérdezd milyen virágot nevelni a műszerfalon. mert nem prius hanem Insight volt. http://totalcar.hu/tesztek/insight/ Lehet... Már elég régen olvastam a cikket és nem tudom melyik oldalon. Meg uhuhu képein nem láttam virágot. Így vagy photoshoppal írta oda a 4.1-es fogyasztást (mert virágnak se híre se hamva a műszerfalon), vagy az egy másik kijelző módban látható. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Lehet... Már elég régen olvastam a cikket és nem tudom melyik oldalon. Meg uhuhu képein nem láttam virágot. Így vagy photoshoppal írta oda a 4.1-es fogyasztást (mert virágnak se híre se hamva a műszerfalon), vagy az egy másik kijelző módban látható. :) van az uhuhuén is virágoskert :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 uhuhu-t kérdezd milyen virágot nevelni a műszerfalon. mert nem prius hanem Insight volt. http://totalcar.hu/tesztek/insight/ virágot nevelni? dolgozó lány idegesitő, de nem odafigyelve is odafigyelsz, és ideges vagy ha az utad végén nincs meg az összes virág.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Lehet... Már elég régen olvastam a cikket és nem tudom melyik oldalon. Meg uhuhu képein nem láttam virágot. Így vagy photoshoppal írta oda a 4.1-es fogyasztást (mert virágnak se híre se hamva a műszerfalon), vagy az egy másik kijelző módban látható. :) nem fotosopp volt az :D most 3 nap használat után, és 300 km megtétele után 4.4 en áll, ugy hogy délután az asszony iszonyat szopóst dugózik vele.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 van az uhuhuén is virágoskert :) ott is hiányzik egy fél virág... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 ott is hiányzik egy fél virág... :) Kertész leszek,vagy vadakat terelő juhász.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Erről most az jutott eszembe,hogy,ha a kevés fogyival "virágot lehet nevelni" a műszerfalon akkor az én 9,5 -ös zabálású kocsimban mit kellene így nevelni a kijelzőn? Döglött halat vagy mérges greenpeace aktivistát,esetleg egy egyre növekvő halálfejet,vagy ahogy nő a fogyi akkor nőne egyre nagyobbra egy olajfinomító a műszerek között,vagy ha az államnak lenne egy logója az nőne óriásira. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Erről most az jutott eszembe,hogy,ha a kevés fogyival "virágot lehet nevelni" a műszerfalon akkor az én 9,5 -ös zabálású kocsimban mit kellene így nevelni a kijelzőn? Döglött halat vagy mérges greenpeace aktivistát,esetleg egy egyre növekvő halálfejet,vagy ahogy nő a fogyi akkor nőne egyre nagyobbra egy olajfinomító a műszerek között,vagy ha az államnak lenne egy logója az nőne óriásira. :) Szerintem olyan nővényt amit a cigibe szoktak rakni ,valami ca..... Nem értek hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Szerintem olyan nővényt amit a cigibe szoktak rakni ,valami ca..... Nem értek hozzá... Én is ezt mondanám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Én is ezt mondanám ;) Jó van má ,ne offoljunk :) Mert amit kapunk a modiktól azt nem lehet tekerni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Jó van má ,ne offoljunk :) Mert amit kapunk a modiktól azt nem lehet tekerni... :D OFF Max, tekerünk vakamit hugyosbokor-levélből...;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tammmy Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Sziasztok! Tud valaki konkrét számokat az 1,4-es és az 1,6-os kombi fogyasztása közti különbségről? (mindkettő 10 év körüli) Most tervezek ilyen kocsit venni és kíváncsi lennék mennyivel többet fogyaszt az 1,6-os? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Norbedlee Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Sziasztok! Tud valaki konkrét számokat az 1,4-es és az 1,6-os kombi fogyasztása közti különbségről? (mindkettő 10 év körüli) Most tervezek ilyen kocsit venni és kíváncsi lennék mennyivel többet fogyaszt az 1,6-os? jobb láb függő a fogyasztás, egyébként nem annyira számottevő a különbség, nagy különbség a dízel és a benzines között van....1.6 jobb a nagyok szerint klímával (kombiból jobb az 1.6-os) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Csak hogy kicsit elvegyem uhuhu jókedvét, az off Astra H on is tud jól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Csak hogy kicsit elvegyem uhuhu jókedvét, az off Astra H on is tud jól :D Ez baromság ez a video. egy bármilyen autó abban az eseten tud ennyit ( ettő litert) fogyasztani, ha vagy folyamatosan lassul, vagy lejtős az út. az insight képeken a napi számlálót is érdemes megnézni, mert ott az utolsó nullázás óta eltlelt km re nézi az átlagfogyasztást.... és nem a pillanatnyit , mert én tudok menni 2-3 km-t is nulla fogyasztással, mert csak a villanymotor megy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Ez baromság ez a video. egy bármilyen autó abban az eseten tud ennyit ( ettő litert) fogyasztani, ha vagy folyamatosan lassul, vagy lejtős az út. az insight képeken a napi számlálót is érdemes megnézni, mert ott az utolsó nullázás óta eltlelt km re nézi az átlagfogyasztást.... és nem a pillanatnyit , mert én tudok menni 2-3 km-t is nulla fogyasztással, mert csak a villanymotor megy :) Szerintem is valami kisebb leejtőn mehet az autó, mert az 55 másodpereces videó alatt 486 ról 496km-re megy fel a Range. Vagy nem jó értéket mutat a BC. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Megint ezek a számok :) Város 221km 16.46Liter 7.44L/100 Autópálya/Főút 244km 17.5liter 7.17L/100km Szerintem ez még mindig jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Megint ezek a számok :) Város 221km 16.46Liter 7.44L/100 Autópálya/Főút 244km 17.5liter 7.17L/100km Szerintem ez még mindig jó :D Nekem vegyesen 6,0-6,5 között szokott lenni. Jellemzően 6,3. A legjobb 5,7 volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nekem vegyesen 6,0-6,5 között szokott lenni. Jellemzően 6,3. A legjobb 5,7 volt :) Akkor Te nagyon óvatosan használod :) Nekem elég nagy a talpam :D és ez erősen befolyásolja a fogyit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Akkor Te nagyon óvatosan használod :D Nekem elég nagy a talpam :D és ez erősen befolyásolja a fogyit... Hát igen, nem vagyok egy Schumacher. Vagy Vettel, ha időszerű akarok lenni. :D Néha azért kicsit megpörgetem, hogy ne lustuljon el, akkor persze nagyobb a fogyasztás. De nem úgy, mint ahogy a tesóm csinálta a kocsijával... 17 éves kocsival 170-nel ment, az egyik henger el is szállt neki. Jó, persze attól még bírnia kellett volna, de nekem akkor se lenne szívem ennyire meghajtani a kis tragacsot. :) Egyébként szombatra lett kész, 100.000,- Ft volt a vége. Igaz, ebben benne van az egyéb alkatrészek cseréje is (vezérműszíj, spannoló, szűrő, stb...) Na de nem offolok, mert a moderátorok elküldenek melegebb éghajlatra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Hát igen, nem vagyok egy Schumacher. Vagy Vettel, ha időszerű akarok lenni. :D Néha azért kicsit megpörgetem, hogy ne lustuljon el, akkor persze nagyobb a fogyasztás. De nem úgy, mint ahogy a tesóm csinálta a kocsijával... 17 éves kocsival 170-nel ment, az egyik henger el is szállt neki. Jó, persze attól még bírnia kellett volna, de nekem akkor se lenne szívem ennyire meghajtani a kis tragacsot. :) Egyébként szombatra lett kész, 100.000,- Ft volt a vége. Igaz, ebben benne van az egyéb alkatrészek cseréje is (vezérműszíj, spannoló, szűrő, stb...) Na de nem offolok, mert a moderátorok elküldenek melegebb éghajlatra. :D Most ez miért gond? Én is mentem már 22 éves autóval 155-el, azt is ki kell égetni néha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Most ez miért gond? Én is mentem már 22 éves autóval 155-el, azt is ki kell égetni néha :) Azért ennyi idő alatt csak elöregszik/elhasználódik a kocsi és az alkatrészek is. Én maradok a max. 110-130 km/h-nál. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Megint ezek a számok :D Város 221km 16.46Liter 7.44L/100 Autópálya/Főút 244km 17.5liter 7.17L/100km Szerintem ez még mindig jó :D Ilyesmi adatokkal járok én is. A múltkori jobb időkben 7,08-ra jött ki a vegyes, fele országúttal. Jó ez így... :) Mondjuk, a fámat nem a műszerfalon nevelgetem, hanem a kertben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts