uhuhu Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Legutóbb tankoltam egy 10-esért 37l-t. Mentem vele 610km-t. Ez az eddigi legjobb eredményem 6l/100km. Na jó azért az hozzátartozik, hogy autópályán kb 100-110km/h-val, egyéb úton 80-90km/h-val lakott területen pedig szigorúan 50km/h-val. Ez nem olyan rossz.... sztem :lol: há :lol: kettőezerkettőszáz köbcentivel: http://picasaweb.google.hu/lh/photo/-4fxRA...feat=directlink szóljatok, ha már nincs kedvetek hondáról hallani... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 há :lol: kettőezerkettőszáz köbcentivel: http://picasaweb.google.hu/lh/photo/-4fxRA...feat=directlink szóljatok, ha már nincs kedvetek hondáról hallani... :D Azért az almát meg a körtét nem hasonlítanám össze! ;) A kis 1.4-es 90LE & 125Nm 3600 1/min-nél, a Te 2.2 CDTI-d meg 138LE és 250Nm 2000 1/min-nél.... ...no comment. Amikor én az Omega kombival ( 2.5TDI-BMW ) megjártam az országot nyugattól keletig meg vissza, annak is sokkal jobb fogyasztása volt, mint a Z14XE-nek ! Hiába, a traktor az traktor... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 há :lol: kettőezerkettőszáz köbcentivel: szóljatok, ha már nincs kedvetek hondáról hallani... :D Az a kép úgy néz ki mint ha alapjáraton járna a motor ahhoz képest viszont elég sok az a 4.7, nem? Ez pillanatnyi fogyasztás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Az a kép úgy néz ki mint ha alapjáraton járna a motor ahhoz képest viszont elég sok az a 4.7, nem? Ez pillanatnyi fogyasztás? Bocs 4.3L! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Azért az almát meg a körtét nem hasonlítanám össze! ;) A kis 1.4-es 90LE & 125Nm 3600 1/min-nél, a Te 2.2 CDTI-d meg 138LE és 250Nm 2000 1/min-nél.... ...no comment. Amikor én az Omega kombival ( 2.5TDI-BMW ) megjártam az országot nyugattól keletig meg vissza, annak is sokkal jobb fogyasztása volt, mint a Z14XE-nek ! Hiába, a traktor az traktor... :lol: :D 140 LE, 340NM :lol: jóvanna, vicc vót.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Bocs 4.3L! nem, az nem alapjárati fogyasztás, hanem: 377 km re számolt átlagfogyasztás... megnyertem a Honda Ecotour diesel kategoriáját, illetve az összesítettben a nem hybridek között a 3. lettem. az első kettő az 1.4i Jazz volt 4.25 és 4.30 cal... amugy a fedélzeti csalt 3 decit, és 4.61L/100 km ert fogyasztott a távon. de abba volt sík út, város, lámpával, dugóval, pécs környéki hegy, ( hegyi versenyt szoktak ott rendezni) tele tankkal indultam, és 377 km után majdnem 3/4 ig volt :lol: na jó, ilyet többet nem fog fogyasztani az biztos... az átlagsebességem 62km volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
teroe Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Hello mindenki!Van 1 1.6-os 8szelepes G astrám.A kézikönyv szerint 52liter a benzintank.Na nekem még nem sikerült 600km-t kihoznom teli tankból.Miért lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 úúú, ez beugratós kérdés-... ez most sok vagy kevés. lábon gurultál be a kútra, vagy megállt? mennyit tankoltál utána rá? amugy 600 km 50 literrel 8.3. ez sok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
teroe Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 úúú, ez beugratós kérdés-... ez most sok vagy kevés. lábon gurultál be a kútra, vagy megállt? mennyit tankoltál utána rá? amugy 600 km 50 literrel 8.3. ez sok? Na ez az.600km-t még nem mente vele 500-530-ig.Sokat megyek pályán,de 130 max140km/h-val.Hallottam,hogy benzinesbe is lehet valami chip vagy tuningboxot beszerelni,és az segít csökkenteni a fogyasztást.Igaz ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 de 530 nál mennyit tankoltál bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
teroe Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 de 530 nál mennyit tankoltál bele? Rátankolással még nem mértem,az 530-at full teli tankkal,már nem tudom de nem üres tankra töltöttem rá.Talán 35-40litert de a lámpa már világított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 akkor szerintem erre a kérdésre majd térjünkj vissza ha 530 ra teletankoltad... 530 ra 35 liter: 6.6 L/100 530 ra 40 liter 7.5L/100 ez sok? szerintem kurváranem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
teroe Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 akkor szerintem erre a kérdésre majd térjünkj vissza ha 530 ra teletankoltad... 530 ra 35 liter: 6.6 L/100 530 ra 40 liter 7.5L/100 ez sok? szerintem kurváranem... Hát ez az,már a rátankolás UTÁN mentem 530-at.Teli tankkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 És az 530 után megállt, vagy csak kigyulladt a lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Na ez az.600km-t még nem mente vele 500-530-ig.Sokat megyek pályán,de 130 max140km/h-val.Hallottam,hogy benzinesbe is lehet valami chip vagy tuningboxot beszerelni,és az segít csökkenteni a fogyasztást.Igaz ez? ÁÁÁÁ, nem kell abba semmi féle box meg kutyafüle. Egy kicsit visszaveszel a lábadból (pl autopálya 140 helyett 110km/h). Ez nálam majd egy litert jelent 100-on. Ha időre mész akkor egy kicsit korábban indulsz de kifizetődő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
teroe Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 És az 530 után megállt, vagy csak kigyulladt a lámpa? 530 után már villogott és nem mertem vele tovább menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 na, akkor öntsünk tiszta vizet a pohárban, mert nem értem, nem tudom mit akarsz kérdezni... kezd elölről szerintem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Woww, Gratula! Még mondd egyszer azt, hogy sokat fogyaszt :lol: Ez egy ekkora motortól csodás érték. Na de, hogy közöljek némi infót én is: QP (1.8) vegyes használat nagyon sok dugó: 8.3, majd kevesebb dugóval: 7.6 - szerintem tökjó :D 377 km re számolt átlagfogyasztás... megnyertem a Honda Ecotour diesel kategoriáját, illetve az összesítettben a nem hybridek között a 3. lettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Woww, Gratula! Még mondd egyszer azt, hogy sokat fogyaszt :lol: Ez egy ekkora motortól csodás érték. Na de, hogy közöljek némi infót én is: QP (1.8) vegyes használat nagyon sok dugó: 8.3, majd kevesebb dugóval: 7.6 - szerintem tökjó :D szerintem jóóóó.. de ha visszaolvasol, én is hasonlókat mértem mindig ;) szép autód van... :lol: egy irmscherszárnyat ócsójé??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Még a végén hagyom magam meggyőzni... :lol: Alszom még rá párat :D szerintem jóóóó.. de ha visszaolvasol, én is hasonlókat mértem mindig ;) szép autód van... :lol: egy irmscherszárnyat ócsójé??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2009 Megoszt Elküldve Június1, 2009 Még a végén hagyom magam meggyőzni... :lol: Alszom még rá párat :D na de gyorsan, gyorsan! :lol: merthogy annyit hirdetem, hogy buszokkal jönnek az emberek érte :D ok, de nem akarom rádtukmálni ám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Woww, Gratula! Még mondd egyszer azt, hogy sokat fogyaszt :lol: Ez egy ekkora motortól csodás érték. Na de, hogy közöljek némi infót én is: QP (1.8) vegyes használat nagyon sok dugó: 8.3, majd kevesebb dugóval: 7.6 - szerintem tökjó :D Ez teljesen jó (a 7.6 városban meg teljesen álomszerű), nekem a nagy átlag most 8.1-nél tart, ahogy az aláírásomban is látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Nálam a vegyes kis klímával 7-re kúszott fel az utolsó tankolási ciklusban. (Agip kúton toltam tele) Már néztem is, hogy ennyit dobna rajta a klíma? (kb ugyanazokat az utakat csinálom, kb ugyanazzal a fogyival) Erre megint megtankoltam Shellnél mezei 95-el, erre megint elballagott fél tankkal 430km-t. (ma este néztem) Nekem tényleg bejött, amit itt olvastam. Ebből kevesebbet eszik valamiért. 6,5 alatt/körül van stabilan. Tankolni kb 600km után szoktam, ekkor még nincs semmi lampicsku. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pumukli Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Sziasztok! Még új vagyok és tanácsot szeretnék kérni. Nagyjából figyelmesen végigolvastam amit lehet... Van egy 2004-es Z14XE motorkódú Astra G-m Sok a fogyasztásom és azt tanácsolták,h cseréljek motorhőfok jeladót,mert rossz adatokat küld az ECU-nak és emiatt sokáig dúsít......és azt szeretném megtudni,h a motorhőfok jeladó ami a termosztát házba van lehet-e külön cserélni??? Még annyit,h reggel hidegindításnál kb 2-3perc kell neki amíg eléri az üzemi alapjáratot ami nekem 750-770RPM(1250RPM amikor beindítom hidegen) Szal....amire kíváncsi vagyok,h ha 2-3 perc alatt beáll az alapjárat 750-re akkor is dúsíthat többet?????Vagy ha már elérte a 750-et az azt jelenti,h megszűnt a dúsítás???Számomra ez az elgondolkodtató.... A motor amugy 3-4 perc alatt(3-5km)üzemmeleg Előre is köszönöm a tanácsokat és észrevételeket. Még annyit,h érdemes-e gyárit bele vennem vagy elég ha csak utángyártottat veszek??(árba mire számoljak???) Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Sziasztok! Még új vagyok és tanácsot szeretnék kérni. Nagyjából figyelmesen végigolvastam amit lehet... Van egy 2004-es Z14XE motorkódú Astra G-m Sok a fogyasztásom és azt tanácsolták,h cseréljek motorhőfok jeladót,mert rossz adatokat küld az ECU-nak és emiatt sokáig dúsít......és azt szeretném megtudni,h a motorhőfok jeladó ami a termosztát házba van lehet-e külön cserélni??? Még annyit,h reggel hidegindításnál kb 2-3perc kell neki amíg eléri az üzemi alapjáratot ami nekem 750-770RPM(1250RPM amikor beindítom hidegen) Szal....amire kíváncsi vagyok,h ha 2-3 perc alatt beáll az alapjárat 750-re akkor is dúsíthat többet?????Vagy ha már elérte a 750-et az azt jelenti,h megszűnt a dúsítás???Számomra ez az elgondolkodtató.... A motor amugy 3-4 perc alatt(3-5km)üzemmeleg Előre is köszönöm a tanácsokat és észrevételeket. Még annyit,h érdemes-e gyárit bele vennem vagy elég ha csak utángyártottat veszek??(árba mire számoljak???) Erre a válasz engem is érdekel.....Nekem is u.ez a moci van:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts