meriva1.8 Elküldve Március10, 2005 Megoszt Elküldve Március10, 2005 Benzinesnek mindegy. Dízelben is csak 1-2 motor, ami szervíz beavatkozást igényel, ha kifogy. A többi dízel csak kb. 40mp indítózást igényel, mire feltölti, lelégteleníti. Edited: az x17dt és y17dtl nem igényel szervízt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Hali! Nekem 2005/01 havi az Astrám. Az utolsó (szerintem most már talán reális fogyasztása (3500 km van benne)) 7,01 volt. És ez szinte mind városban volt. Talán egyszer volt benne egy Budapest-Monor-Budapest útvonal. Tojás nem volt mindig a gázpedál alatt, de nem is randalíroztam vele egyfolytában :D . Vélemény a fogyasztásról? Másik kérdés, bár nem ide tartozik: Honna tudom, hogy TwinPortos-e a motor vagy sem, ami benne van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Hali! Nekem 2005/01 havi az Astrám. Az utolsó (szerintem most már talán reális fogyasztása (3500 km van benne)) 7,01 volt. És ez szinte mind városban volt. Talán egyszer volt benne egy Budapest-Monor-Budapest útvonal. Tojás nem volt mindig a gázpedál alatt, de nem is randalíroztam vele egyfolytában :D . Vélemény a fogyasztásról? Másik kérdés, bár nem ide tartozik: Honna tudom, hogy TwinPortos-e a motor vagy sem, ami benne van? Teljesen jó ez a fogyasztás. Ez alapján akár twp is lehet... :roll: Egyébként pedig pl a motorszámból (a forgalmiban) lehet megmondani: ha "Z14XE"-vel kezdődik, akkor sima, ha "Z14XEP"-vel akkor twinport... Az a bizonyos "P" betű a különbség a motorkódban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Ja, és persze asszem a twinportot az autó hátulján is jelzi külön felirat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Köszi! Nekem Z14XE20...... Akkor ezek szerint kezdjek sírni? :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Köszi! Nekem Z14XE20...... Akkor ezek szerint kezdjek sírni? :D :wink: Ez van nekem is, ez nem twinport. De sztem a 7 literes fogyival azért nem kell sírni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Ez van nekem is, ez nem twinport. De sztem a 7 literes fogyival azért nem kell sírni... Csak vicceltem. Egyébként imádom ezt az autót. A bátyám mikor beleült, majdnem sírva fakadt, hogy miért P.... 307-est vettek a feleségével :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 hali! uj fogyasztasi csucsom van: 6.8l/100 km 8) meg en is meglepodtem rajta... es ez meg a teli gumikkal volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 hali! uj fogyasztasi csucsom van: 6.8l/100 km 8) meg en is meglepodtem rajta... es ez meg a teli gumikkal volt. Az szép! Milyen körülmények között? Enyém most autópályán 140-150 között 7.5-öt evett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Az szép! Milyen körülmények között? Enyém most autópályán 140-150 között 7.5-öt evett. 625 km-t mentem, ebbol kb 120-130km varos, tobbi orszagut - 100-120 km/h, autopalya 130-140 km/h a sok varos miatt (nalam nem szokott ennyit menni varosban) csodalkoztam leginkabb. az igaz, hogy a jobb labamra vigyaztam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Új rekordom: 6,4 l / 100km kb 600 km-t mentem, ebből fele országút 90-100-as tempóval, fele város. Lightosan vezettem, de azért néha-néha odapörköltem :D . Az 1 literes Corsám alig evett kevesebbet. Szinte nem hittem el, amikor tankoltam az Astrába, hogy ennyi volt a fogyasztás :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Új rekordom: 6,4 l / 100km kb 600 km-t mentem, ebből fele országút 90-100-as tempóval, fele város. Lightosan vezettem, de azért néha-néha odapörköltem :D . Az 1 literes Corsám alig evett kevesebbet. Szinte nem hittem el, amikor tankoltam az Astrába, hogy ennyi volt a fogyasztás :P Ez nagyon szép! Asszem én még nem mértem ilyen alacsonyat soha... Talán egyszer volt 6.5 országúton Horvátban... de az csak országút volt talán 90-100 közötti tempónál, nagyon kevés előzéssel és szinte semmi kihuzatással. Hozzáteszem azért, ritkán megyek országúton ennyivel és ilyen stílusban :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Ja, és persze asszem a twinportot az autó hátulján is jelzi külön felirat... Sziasztok! Igen, jelzik az autó hátulján. Én egy ilyen 1.6-al rendelkezem. Az utolsó városi túrámon a fogyasztása 6,48l volt :D Azt hiszem ez elég barátságos :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Sziasztok! Igen, jelzik az autó hátulján. Én egy ilyen 1.6-al rendelkezem. Az utolsó városi túrámon a fogyasztása 6,48l volt :P Azt hiszem ez elég barátságos :D Az nagyon barátságos. És most rettentően irígyellek :D De csak jóindulatúan :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Az nagyon barátságos. És most rettentően irígyellek :D De csak jóindulatúan :wink: Köszi :D :D :D Nagyon díjazom ezen tulajdonságát :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Köszi :lol: :lol: :lol: Nagyon díjazom ezen tulajdonságát :lol: :D :D Tegezzél nyugodtan... :D :P :D Na jó, ez gyenge poén volt :D :D :D Egyébként én akkor lepődtem meg, amikor összehasonlítottam az 1,0-ás Corsa C-m és az 1,4 Astra G-m fogyasztását. Majdnem dobtam egy hátast, hogy az Astra alig eszik többet a szint másfélszer akkora motorral. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Április4, 2005 Megoszt Elküldve Április4, 2005 Tegezzél nyugodtan... :D :P :D Na jó, ez gyenge poén volt :D :D :D Egyébként én akkor lepődtem meg, amikor összehasonlítottam az 1,0-ás Corsa C-m és az 1,4 Astra G-m fogyasztását. Majdnem dobtam egy hátast, hogy az Astra alig eszik többet a szint másfélszer akkora motorral. :shock: Hát igen. Nekem elötte egy 1.4-es C Corsám volt és az egy kicsivel többet evett, mint az Astra. Ő 8 litert simán megivott, nyáron klímával és dugózással még a 8,5 is benyelte, ha olyan kedve volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2005 nekem az utóbbi 1 hónapba mindegy hogy vezetek 7,6 (4 tank benzin) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 nekem az utóbbi 1 hónapba mindegy hogy vezetek 7,6 (4 tank benzin) Az nem sok egy kicsit? :? Vagy nekem van szerencsém? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április5, 2005 Megoszt Elküldve Április5, 2005 Biztos teljesen másfele laktok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Most mértem egy autó pályás fogyasztás Budapest - Eger - Budapest szakaszon: Odafelé 150-180-as tempó (nagyon siettem...), visszafelé 130-150-es tempó. A fogyasztás, ami kijött az 8,5 - 8,6 volt. Ez normális, jó, vagy esetleg rossz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Most mértem egy autó pályás fogyasztás Budapest - Eger - Budapest szakaszon: Odafelé 150-180-as tempó (nagyon siettem...), visszafelé 130-150-es tempó. A fogyasztás, ami kijött az 8,5 - 8,6 volt. Ez normális, jó, vagy esetleg rossz? Ez ennyi sztem nekem is ilyen nagy tempónál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Most mértem egy autó pályás fogyasztás Budapest - Eger - Budapest szakaszon: Odafelé 150-180-as tempó (nagyon siettem...), visszafelé 130-150-es tempó. A fogyasztás, ami kijött az 8,5 - 8,6 volt. Ez normális, jó, vagy esetleg rossz? Az enyim is kb. ezt tudta.....ez nem rossz azért!!! Mongyuk pár rizsrakétás ezen tempó mellett összetenné a két kezét, ha így enne a gépe! :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Viszont érdekes, ha csak 140-150-el megyek, de inkább 140-el, akkor kb 7.5 körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Viszont érdekes, ha csak 140-150-el megyek, de inkább 140-el, akkor kb 7.5 körül van. 92' Astra F C16NZ(?) tartós 130-es tempó, 6.5 L.Pályán persze, Némethonból haza felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts