adorjant Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 nekem most 7,6ra jött ki az átlagom.szóval az előző mért adatomhoz képest -2 deci :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 ahogy írjátok valakinek városban 4-et eszik. .. Erre én is kíváncsi lennék: bátyám 1.5 dci Clio-ja, ami híresen keveset markol..megeszi az 5 - 5.5 litert a városban...nekem meg kb 6.5l-ert... szal nem hihető a 4 liter, ha csak nem prius-t használnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Kiváncsian várom a jóidőt és a stabil 20fokos hőmérsékletet, hogy akkor milyen lesz a fogyasztás. Nekem télen kevesebbet eszik a gép: 5.5 litert átlagosan, de tavasszal mikor visszakerül a 215-ös kerék, meg megy a légkondi..már a 6 liter is elfogadhatónak számít. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Erre én is kíváncsi lennék: bátyám 1.5 dci Clio-ja, ami híresen keveset markol..megeszi az 5 - 5.5 litert a városban...nekem meg kb 6.5l-ert... szal nem hihető a 4 liter, ha csak nem prius-t használnak. :) Én annó dolgoztam egy 206-os 1.4HDi-s gépcsodával és azzal 4,5literres fogyit lehetett stabilan hozni nyáron városban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nekem télen kevesebbet eszik a gép: 5.5 litert átlagosan, de tavasszal mikor visszakerül a 215-ös kerék, meg megy a légkondi..már a 6 liter is elfogadhatónak számít. :) Én nem tudom, hogy csináljátok. igaz X17DTL -em van, de nem szoktam padlózni neki.igaz sokat járok vele városban, de nem dugóban, de 6.2- 6.3- nál így nem eszik kevesebbet sosem.S ez csak azóta van, amióta mechanikus adagoló van benne, amíg az elektronikus volt 6.7 alatt nem evett, igaz sokkal többet sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Én nem tudom, hogy csináljátok. igaz X17DTL -em van, de nem szoktam padlózni neki.igaz sokat járok vele városban, de nem dugóban, de 6.2- 6.3- nál így nem eszik kevesebbet sosem.S ez csak azóta van, amióta mechanikus adagoló van benne, amíg az elektronikus volt 6.7 alatt nem evett, igaz sokkal többet sem. Nekem is X17DTL van. Ez az adagolócsere mibe fáj ha én is meg szeretném csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Nekem is X17DTL van. Ez az adagolócsere mibe fáj ha én is meg szeretném csinálni? Én saját magam csináltam így 40-50 körül jött ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 a magasabb oktánú shelltől nekünk is jobban fogyasztott a g astra, amit igazán elérsz vele az az hogy anyagilag majdnem ugyanúgy jössz ki viszont a motornak jobbat teszel vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 a magasabb oktánú shelltől nekünk is jobban fogyasztott a g astra, amit igazán elérsz vele az az hogy anyagilag majdnem ugyanúgy jössz ki viszont a motornak jobbat teszel vele... Általában kb 5-6 éve a üllői úti castrol, most valami AVIA kútnál tankolok, régen OMV anyagot árultak, nem volt semmi bajom vele. Múlt hónapban 1x betévedtem a JET-hez, az 50-es tankba 49 litert tankoltam, szerintük.... Aztán alig vártam hogy elfogyjon, minden baja volt a kocsimnak, füstölt, torpant stb. Most OMV van benne. kutya baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Általában kb 5-6 éve a üllői úti castrol, most valami AVIA kútnál tankolok, régen OMV anyagot árultak, nem volt semmi bajom vele. Múlt hónapban 1x betévedtem a JET-hez, az 50-es tankba 49 litert tankoltam, szerintük.... Aztán alig vártam hogy elfogyjon, minden baja volt a kocsimnak, füstölt, torpant stb. Most OMV van benne. kutya baja. Jet-nél szoktam tankolni és semmi baj nincs vele eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Cirka 30000Km után térül meg ha fél literrel kevesebbet fogyaszt az autó a mechanikus cuccal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
jovanni2 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Üdv mámegint ,,lehet,,hülyeséget kérdezek,,,1.4 G Astrának hány literes a tankja Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Üdv mámegint ,,lehet,,hülyeséget kérdezek,,,1.4 G Astrának hány literes a tankja 50 literes Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Üdv mámegint ,,lehet,,hülyeséget kérdezek,,,1.4 G Astrának hány literes a tankja Én 52ről tudok(gyári adat), nem 50-ről.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Én 52ről tudok(gyári adat), nem 50-ről.... Azt mondták a szalonban ahol vettem, hogy 52 literes a G Astra tankja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Azt mondták a szalonban ahol vettem, hogy 52 literes a G Astra tankja. Nekem már villogott az üzemanyagszintjelző és akkor ment bele 42-43liter :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Nekem már villogott az üzemanyagszintjelző és akkor ment bele 42-43liter :D Helyes a képlet, mert elvileg ilyenkor: közel 10 lityi van még benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Helyes a képlet, mert elvileg ilyenkor: közel 10 lityi van még benne. Ha villog, akkor még 10 liter?! Ez biztos? Én olyankor már nagyon parázok, hogy odaérjek a kúthoz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Ha villog, akkor még 10 liter?! Ez biztos? Én olyankor már nagyon parázok, hogy odaérjek a kúthoz! :D Igen ha villogni kezd akkor még van benne bőven....Én jöttem már haza Pestről Tahiba úgy hogy a szentendrei úton elkezdett villogni hazaértem Tahiba és másnap Pest felé menet szentendrén tankoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Hát ha ez vicces, mert amikor villogott akkor 42litert tudtam bele tankolni, amikor meg még éppen csak elkezdett világítani akkor meg 45-öt. Akkor most hogy is van ez? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Hát ha ez vicces, mert amikor villogott akkor 42litert tudtam bele tankolni, amikor meg még éppen csak elkezdett világítani akkor meg 45-öt. Akkor most hogy is van ez? :D Szerintem azért mert ha villog akkor már kevesebb van benne mint amikor világít Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Szerintem azért mert ha villog akkor már kevesebb van benne mint amikor világít Ezt értem én, de akkor miért akkor megy bele kevesebb tankoláskor, amikor villog és miért akkor megy bele több amikor még éppen csak elkezd világítani????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Ezt értem én, de akkor miért akkor megy bele kevesebb tankoláskor, amikor villog és miért akkor megy bele több amikor még éppen csak elkezd világítani????? :D Nálam (Corsa C) előbb villog, majd átvált és folyamatosan világít ahogy egyre kevesebb az üzemanyag..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Ezt értem én, de akkor miért akkor megy bele kevesebb tankoláskor, amikor villog és miért akkor megy bele több amikor még éppen csak elkezd világítani????? :D Szerintem benzinkúttól függ..... :D Ugyanott tankoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Nálam (Corsa C) előbb villog, majd átvált és folyamatosan világít ahogy egyre kevesebb az üzemanyag..... Gnél elöbb világít, majd villog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts