adorjant Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 hát nem hinném hogy csak ezért raknák bele azt <_< majd Futó Gabi felhomályosít minket ;) tegnap kijött az astrának az eddig legmagasabb átlagfogyasztása: 42l-480km= 8,75L mondhatni elmebeteg vezetés,állandó klímázás,nagyon sok város.szerintem ennek fényében sem rossz. szóval továbbra is azt mondom,éljen a twinport :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 hát nem hinném hogy csak ezért raknák bele azt ;) majd Futó Gabi felhomályosít minket :D tegnap kijött az astrának az eddig legmagasabb átlagfogyasztása: 42l-480km= 8,75L mondhatni elmebeteg vezetés,állandó klímázás,nagyon sok város.szerintem ennek fényében sem rossz. szóval továbbra is azt mondom,éljen a twinport :rolleyes: de ha belegondolok, hogy én most klimával Budapesti forgalomba, néha néha azért elkentem a száját, és igy fogyasztott 8.6 L /100 km-t.... éljen a nagymotor <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 azért igen könnyen meg tudnék barátkozni egy 1.8 coupéval...a 8,6 meg közel nem vészes szerintem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 de ha belegondolok, hogy én most klimával Budapesti forgalomba, néha néha azért elkentem a száját, és igy fogyasztott 8.6 L /100 km-t.... éljen a nagymotor <_< Az tuti. ;) Mi is szivesen vettük volna nagyobbal, de sajnos a Gbe már csak 1.6 a max. Pedig egy jó 1.8as, vagy 2.0ás jobb lett volna. :D Egyébként mostanában a 8 L/100km -t mi is majdnem elértük, 4ember, csomagok, klíma, 140-160 sokszor.. Viszont, hogy mennyire nem megy már így megpakolva, az hihetetlen.. :rolleyes: Ki kellene cserélni a cipőm. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június15, 2007 Megoszt Elküldve Június15, 2007 a terhelést nagyon kontrasztosan meg lehet érezni,ezt én is tapasztalom...2 emberrel még nem veszem észre,de 3 személlyel máris nagyon érezhető... az én 1.4em max utazója 160,klímával még nem használtam ilyenkor (ősz),fölötte vége :rolleyes: a 8 liter nagyon jó,saját tapasztalat,céges új octavia combi 1.6, 4 személy,no csomag,pályán 160nál 11 liter... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 a terhelést nagyon kontrasztosan meg lehet érezni,ezt én is tapasztalom...2 emberrel még nem veszem észre,de 3 személlyel máris nagyon érezhető... az én 1.4em max utazója 160,klímával még nem használtam ilyenkor (ősz),fölötte vége :rolleyes: a 8 liter nagyon jó,saját tapasztalat,céges új octavia combi 1.6, 4 személy,no csomag,pályán 160nál 11 liter... Hát, azt azért nem állítom, hogy ha a teljes tankot 160al autóznám ki, akkor is csak 8 lenne.. Mármint ha annyi, akkor nagyon jó. <_< De csodák azért nincsenek.. Mégse dízel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
off-topic Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Sziasztok. Fogyasztási eredményem : Bp. - Prága, 520km, végig autópályán, 130-as utazó sebességgel, fele klímával, 3 személy +sok csomag = 7,1 Szerintem jó eredmény. Off Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vanilia27 Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Sziasztok! Azt kérdezném mi a tapasztalatotok külföldi benzin esetén. Azért kérdezem, mert itthoni benzinnel 6,7-6,8 alá sohasem sikerült mennem, míg egy ausztriai kirándulás alkalamával az osztrák benzinnel 5,7- fogyasztott a kicsike. Lehetséges, hogy ennyivel jobb minőségű benzint adnak odakint??? Üdv, Vanilia27 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kingtom Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Sziasztok Egy kicsit pontosítottam a mérésen: 98 km-re tankoltam rá 7,66 lityit, így egy bolhaf..nyival 8 alatt maradtam! Klímával... :rolleyes: Astra caravan 1.6 16v Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Lehetséges, hogy ennyivel jobb minőségű benzint adnak odakint??? Szia! Ezt már én is tapasztaltam, de nem csak, hogy kevesebbet evett a kocsi, de sokkal jobban is ment!! Nállunk a rosszabb minőségűre is van kereslet, az állam meg nem tesz semmit, hogy jobb minőséget tankolhassunk...pedig a környezetet is jobban kímélné..na meg a pénztárzánkat is..nem csak a kútnál..de talán pár szervíz is elkerülhető lenne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mumuc Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 sziasztok!mennyire lehet hinni a fedélzeti com-nak? fogyasztás ügyileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 Azt kérdezném mi a tapasztalatotok külföldi benzin esetén. Azért kérdezem, mert itthoni benzinnel 6,7-6,8 alá sohasem sikerült mennem, míg egy ausztriai kirándulás alkalamával az osztrák benzinnel 5,7- fogyasztott a kicsike. Lehetséges, hogy ennyivel jobb minőségű benzint adnak odakint??? Elképzelhető, hogy ennyire gyatra minőségű a magyar benzi, de sztem sokan nem számolják hozzá azt, hogy külföldön általában szabályosabban közlekedünk, nem annyit városozunk/dugózunk mint itt. De lehet, hogy csak tudat alatt részeg vagyok és hülyeséget beszélek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június28, 2007 Megoszt Elküldve Június28, 2007 sziasztok!mennyire lehet hinni a fedélzeti com-nak? fogyasztás ügyileg? Átlagfogyasztást te is tudsz számolni és ezzel ellenőrizheted. Nekem a gsi-nél (sajnos) elég pontosan számol átlagot :rolleyes: A pillanatnyi mérésnek meg csak akkor van értelme, ha nem kapcsolgatsz, pörgeted, kanyayrogsz, dugózol.....de arról fogalmam sincs mennyire lehet pontos Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június29, 2007 Megoszt Elküldve Június29, 2007 sziasztok!mennyire lehet hinni a fedélzeti com-nak? fogyasztás ügyileg? Ezt könnyen ellenőrizheted: Teli tank-->használod a gépet pár száz kilómétert-->tankolsz--> amennyi belemegy azt megszorzod százzal és elosztod a megtett kilóméterrel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szücsi Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 Hi all! Két és fél hete vettem egy új Classic II Twinport 1.4-est. Azóta kb 1300 km-t "tettem bele". Városban is mentem vele sokat, de a Siófoki nyaraláskor használtam főként (mentem erre-arra). Eddig kétszer tankoltam. Az első alkalommal 5.79, második alkalommal 5.81 volt a fogyasztás. Ezen nagyon meglepődtem! Azt hittem 9-10 alatt nem fogom megúszni. Bár 130 fölé nem mentem és 4000 RPM-et sem pörgettem ki, átlagosan, normális módon vezettem. Egyre jobban szeretem ezt az autót! Remélem sokáig nem lesz vele semmi baj!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július10, 2007 Megoszt Elküldve Július10, 2007 Már már úgy eszik, mint egy Diesel! Használd egészséggel!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 Már már úgy eszik, mint egy Diesel! Használd egészséggel!! :) én 2 hete használom a y1.7 dtl fehér combi astrámat eleg sokat megyünk vele 700 km-re 39 l. ÖMV sprint dieselt evett a drága Bp. és 60km körzet a pesti déli oldalon..végig légkondival..., és ez nem tulzás.......a másodiktankolásom az tegnap (07.21-én) volt 749km. gyulladt ki a tank jelzö és ekkor 42l. tankoltam az ömv sprint -bol gasoil légkondi mellett elsö kattanásig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 Két és fél hete vettem egy új Classic II Twinport 1.4-est. Azóta kb 1300 km-t "tettem bele". Városban is mentem vele sokat, de a Siófoki nyaraláskor használtam főként (mentem erre-arra). Eddig kétszer tankoltam. Az első alkalommal 5.79, második alkalommal 5.81 volt a fogyasztás. Ezen nagyon meglepődtem! Azt hittem 9-10 alatt nem fogom megúszni. Bár 130 fölé nem mentem és 4000 RPM-et sem pörgettem ki, átlagosan, normális módon vezettem. Egyre jobban szeretem ezt az autót! Remélem sokáig nem lesz vele semmi baj!!! Hát igen, a twinport az twinport... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 42l-558km -> 7,5l/100km ebben van nagyon sietős-óvatosan menős,légkondis-légkondi nélkül,és a szokásos dinamikus városi közlekedés is,szóval minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 14 liter/100km. 190-260 között. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 14 liter/100km. 190-260 között. :) OPC-re cserélted a géped? Vagy milyen G astrával mentél ilyet? B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 OPC-re cserélted a géped? Vagy milyen G astrával mentél ilyet? :) :o Nem hiszem hogy van ilyen G Astra, ami 250 felett megy. :) :omg: Nincs Calibra fogyasztás topic... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Július20, 2007 Megoszt Elküldve Július20, 2007 14 liter/100km. 190-260 között. :) ennyiből felmegyek pestre B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Matsz Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Csáó! Nekem mindig 8L felett van, de azért 8,5 alatt. 1 héten kb 600km-et megyek. Ebből 450km ótópálya, a többi pesti tötymörgés. Nem tudom hogy ez sok-e de ezt még elbírja a píztárca. Bár ha olyan ütemben emelkedik a benya ára mint néha a sebességem akkor meg kell gondolnom hogy 130 vagy 150. Egyébként nekem iszonyat furcsa, hogy egyesek 1.4 astrákkal annyit mennek végre mint én az 1.6 caravánnal. Nekem kb. 182km/h a vége. Onnan már nem kínzom Helgát ( HLG a rendszámom). A munkatársam haverja állítólag 200-zal nyomja az 1.6-os astráját. Nem tudom, hogy ez fiúskodás ( lányoskodás) vagy igaz. Félre ne értsetek, nem akarok 200km/h-val menni csak kiváncsi vagyok. Én 160-nál is láttam már mozogni az üzemanyagmutatót :)))) Na mindenkinek minden jót. Opel rules!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július22, 2007 Megoszt Elküldve Július22, 2007 Nem hiszem hogy van ilyen G Astra, ami 250 felett megy. :) B) Talán Voszié.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts