Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
tudomásom szerint A tacskó kutak Ausztriából, hajón hozzák az üzemanyagot...

Nem hivatalos forrásbol : Magyarországon CSAK A MOL ÁLLTAL forgalmazott üzemanyag értékesíthető !!!!!!

A kutas mondhat bármit..... :)

Aki nem hiszi járjon utánna... :)

Elküldve

Nekem is megitta a vas az eddigi legnagyobb dózisban a drága naftát...apámnak kölcsön adtam a gépet...ment vele közel 600 km-ert: 6,5 liter/100km-->ebben az a gáz, hogy nekem klimával vegyesben, de inkább Pesti használat során eszi meg a 6,2-6,3-at!! Hiába az öregem a benzineshez van szokva....

Elküldve
Nekem is megitta a vas az eddigi legnagyobb dózisban a drága naftát...apámnak kölcsön adtam a gépet...ment vele közel 600 km-ert: 6,5 liter/100km-->ebben az a gáz, hogy nekem klimával vegyesben, de inkább Pesti használat során eszi meg a 6,2-6,3-at!! Hiába az öregem a benzineshez van szokva....

Lehet,hogy nálam is a lábnehézség a fogyi oka?! Mindig 6,3-6,5 között járok vele, nemtom lejjebb nyomni a fogyasztást, azannyaszömitneki....

Pedig mások ezzel a motorral 5,5-6 között eljárnak. :) Úgy láccik, jobb, ha lábat cserélek. :)

Elküldve
Lehet,hogy nálam is a lábnehézség a fogyi oka?! Mindig 6,3-6,5 között járok vele, nemtom lejjebb nyomni a fogyasztást, azannyaszömitneki....

Pedig mások ezzel a motorral 5,5-6 között eljárnak. :) Úgy láccik, jobb, ha lábat cserélek. :)

Lehet csak a cipőd nehéz! :(

Elküldve
Nem hivatalos forrásbol : Magyarországon CSAK A MOL ÁLLTAL forgalmazott üzemanyag értékesíthető !!!!!!

A kutas mondhat bármit..... :)

Aki nem hiszi járjon utánna... :)

Ne hidd el,mióta Eu-sok vagyunk eleve nem igaz.Bár elötte is hoztak be külföldröl,csak akkor még vámot is kellett fizetni.Ezt nem"egy"kutas mondja!

Elküldve

Szerintem sem igaz, hogy NEM LEHET behozni!

Lehetni lehet... csak nem nagyon hoz be senki. :)

Nagyon-nagyon magasak a szállítási költségek.

Elküldve

Hmm. Tegnap kicsit sietni kellett a járgánnyal, 140-155, zuhogó eső, dugó Bpen, meg vissza, 23l/290km. 7.8.. De egész jól megy és nem is hangos annyira ekkor sem. :)

Tomka

Elküldve

Nekem most megette a 6,9et a gép..170-180as tempó mellett autópályán + város(BP)! Nem kevés, de a nagy kerekek is belejátszottak a témába.....

Elküldve
Nekem most megette a 6,9et a gép..170-180as tempó mellett autópályán + város(BP)! Nem kevés, de a nagy kerekek is belejátszottak a témába.....

Na bumm! Az enyém meg a 11-et! :) :)

Elküldve

...és csodák nincsenek! :)

Tegnap este és ma belecsaptam ca. 48-50 km-et tisztán városban az 1,9 CDTI Vectraba (150LE).

9,7l/100-as lett az átlagfogyi. --> szokásos vezetési stílusommal.

Aztán ma kiszaladtam Tiszakécskére, így fölment 118km-re az óra. A város + a kécskei út átlaga 9,2l/100.

Szóval CSODÁK NINCSENEK! :)

Megnyugodtam! :(

Igaz, hogy T.Kécske felé elég sietős volt az utam... és biza volt, hogy 200-ba is bele lógott a mutató.

Elküldve
...és csodák nincsenek! :)

Tegnap este és ma belecsaptam ca. 48-50 km-et tisztán városban az 1,9 CDTI Vectraba (150LE).

9,7l/100-as lett az átlagfogyi. --> szokásos vezetési stílusommal.

Aztán ma kiszaladtam Tiszakécskére, így fölment 118km-re az óra. A város + a kécskei út átlaga 9,2l/100.

Szóval CSODÁK NINCSENEK! :)

Megnyugodtam! :(

Igaz, hogy T.Kécske felé elég sietős volt az utam... és biza volt, hogy 200-ba is bele lógott a mutató.

Volna erre reakcióm,de inkább megtartom magamnak!Tomi a 3 napos teszt alatt mást mondott.

Elküldve
Volna erre reakcióm,de inkább megtartom magamnak!Tomi a 3 napos teszt alatt mást mondott.
Tomi keveset akart fogyasztani.

Én meg használom az autót és a képességeit úgy, ahogy szoktam.

Nekem azaz érdekessége, hogy olyan használatnál, ahol a coupe 11-12 litert eszik, a Vectra 1,9CDTi 10 liter körül. Hm.

Elküldve
Tomi keveset akart fogyasztani.

Én meg használom az autót és a képességeit úgy, ahogy szoktam.

Nekem azaz érdekessége, hogy olyan használatnál, ahol a coupe 11-12 litert eszik, a Vectra 1,9CDTi 10 liter körül. Hm.

Az tuti,hogy nem adnám a kezedbe az autóm,bármilyen is legyen az!

Eltudom képzelni mit kapott a veki! :)

Elküldve
Az tuti,hogy nem adnám a kezedbe az autóm,bármilyen is legyen az!

Eltudom képzelni mit kapott a veki! :)

Esküszöm, hogy nem ütöm!

Nem kézifékezek vele és nem bántom. Nyomom a gázt időnként persze!

De tényleg nem ütöm!!!

Elküldve
Esküszöm, hogy nem ütöm!

De tényleg nem ütöm!!!

Persze....... :)

Egyik ismerősömnek van ilyen gépe: nálla a 8 liter már soknak számít.... :)

Elküldve
Persze....... :)

Egyik ismerősömnek van ilyen gépe: nálla a 8 liter már soknak számít.... :)

Tisztán város 9-10 között! Nekem.

Kétségtelen, hogy nem nyugdíjas tempoban...

Elküldve

Az a baj(és most ne sértődj meg Márk),hogy az ilyen gyorsulóművészeknek a 14000ccm-es Kraz moci ereje is kevés lenne!Állandóan tapossák neki,oszt úgy járnak,mint Tomi!

Eküszöm én is kihozom azt a gépet és meglátjuk nekem mennyi jön ki!

Elküldve
Ugye most a G astra couperól van szó? :) Vagy nem? :)
Azért kezdtem el ide írni, mert a coupe-hoz hasonlítottam a tapasztalatokat...
Elküldve

Teljesen másképpen kell a dizel autót vezetni,pont azért fogyaszt nálad többet speed mert benzineshez vagy szokva és gondolom folyamatosan pörgeted,pedig a dízel motor kis fordulaton az igazi.Én se tudok a céges autóval ami szintén dizel kevés gázolajjal eljárni.

Elküldve

Inkább nálam az a baj, hogy megszoktam a coupe-nál, hogy "ahogy nyomom a gázt, úgy megy az autó!"

Ha félig nyomom, közepesen, ha padlót nyomok, keményebben...

A Veci-nél meg alacsony fordulaton hiába nyomok padlót... semmit sem csinál a gép... :)

De az anyagot viszont issza durván!

De az is biztos, hogy szokni kell a dízel "takarékos" vezetését.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.