paja Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 tudomásom szerint A tacskó kutak Ausztriából, hajón hozzák az üzemanyagot... Nem hivatalos forrásbol : Magyarországon CSAK A MOL ÁLLTAL forgalmazott üzemanyag értékesíthető !!!!!! A kutas mondhat bármit..... :) Aki nem hiszi járjon utánna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Nekem is megitta a vas az eddigi legnagyobb dózisban a drága naftát...apámnak kölcsön adtam a gépet...ment vele közel 600 km-ert: 6,5 liter/100km-->ebben az a gáz, hogy nekem klimával vegyesben, de inkább Pesti használat során eszi meg a 6,2-6,3-at!! Hiába az öregem a benzineshez van szokva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Nekem is megitta a vas az eddigi legnagyobb dózisban a drága naftát...apámnak kölcsön adtam a gépet...ment vele közel 600 km-ert: 6,5 liter/100km-->ebben az a gáz, hogy nekem klimával vegyesben, de inkább Pesti használat során eszi meg a 6,2-6,3-at!! Hiába az öregem a benzineshez van szokva.... Lehet,hogy nálam is a lábnehézség a fogyi oka?! Mindig 6,3-6,5 között járok vele, nemtom lejjebb nyomni a fogyasztást, azannyaszömitneki.... Pedig mások ezzel a motorral 5,5-6 között eljárnak. :) Úgy láccik, jobb, ha lábat cserélek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Május22, 2006 Megoszt Elküldve Május22, 2006 Lehet,hogy nálam is a lábnehézség a fogyi oka?! Mindig 6,3-6,5 között járok vele, nemtom lejjebb nyomni a fogyasztást, azannyaszömitneki.... Pedig mások ezzel a motorral 5,5-6 között eljárnak. :) Úgy láccik, jobb, ha lábat cserélek. :) Lehet csak a cipőd nehéz! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
benzingoz Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Nem hivatalos forrásbol : Magyarországon CSAK A MOL ÁLLTAL forgalmazott üzemanyag értékesíthető !!!!!! A kutas mondhat bármit..... :) Aki nem hiszi járjon utánna... :) Ne hidd el,mióta Eu-sok vagyunk eleve nem igaz.Bár elötte is hoztak be külföldröl,csak akkor még vámot is kellett fizetni.Ezt nem"egy"kutas mondja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május23, 2006 Megoszt Elküldve Május23, 2006 Szerintem sem igaz, hogy NEM LEHET behozni! Lehetni lehet... csak nem nagyon hoz be senki. :) Nagyon-nagyon magasak a szállítási költségek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomka Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Hmm. Tegnap kicsit sietni kellett a járgánnyal, 140-155, zuhogó eső, dugó Bpen, meg vissza, 23l/290km. 7.8.. De egész jól megy és nem is hangos annyira ekkor sem. :) Tomka Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Nekem most megette a 6,9et a gép..170-180as tempó mellett autópályán + város(BP)! Nem kevés, de a nagy kerekek is belejátszottak a témába..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Nekem most megette a 6,9et a gép..170-180as tempó mellett autópályán + város(BP)! Nem kevés, de a nagy kerekek is belejátszottak a témába..... Na bumm! Az enyém meg a 11-et! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Na bumm! Az enyém meg a 11-et! :( :) Így jár, aki a benzineshez van szokva és nem akar "traktort".. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Így jár, aki a benzineshez van szokva és nem akar "traktort".. :)Nem szántani akarok én! :) De nem is panaszkodtam! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május27, 2006 Megoszt Elküldve Május27, 2006 ...és csodák nincsenek! :) Tegnap este és ma belecsaptam ca. 48-50 km-et tisztán városban az 1,9 CDTI Vectraba (150LE). 9,7l/100-as lett az átlagfogyi. --> szokásos vezetési stílusommal. Aztán ma kiszaladtam Tiszakécskére, így fölment 118km-re az óra. A város + a kécskei út átlaga 9,2l/100. Szóval CSODÁK NINCSENEK! :) Megnyugodtam! :( Igaz, hogy T.Kécske felé elég sietős volt az utam... és biza volt, hogy 200-ba is bele lógott a mutató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 ...és csodák nincsenek! :) Tegnap este és ma belecsaptam ca. 48-50 km-et tisztán városban az 1,9 CDTI Vectraba (150LE). 9,7l/100-as lett az átlagfogyi. --> szokásos vezetési stílusommal. Aztán ma kiszaladtam Tiszakécskére, így fölment 118km-re az óra. A város + a kécskei út átlaga 9,2l/100. Szóval CSODÁK NINCSENEK! :) Megnyugodtam! :( Igaz, hogy T.Kécske felé elég sietős volt az utam... és biza volt, hogy 200-ba is bele lógott a mutató. Volna erre reakcióm,de inkább megtartom magamnak!Tomi a 3 napos teszt alatt mást mondott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Volna erre reakcióm,de inkább megtartom magamnak!Tomi a 3 napos teszt alatt mást mondott.Tomi keveset akart fogyasztani. Én meg használom az autót és a képességeit úgy, ahogy szoktam. Nekem azaz érdekessége, hogy olyan használatnál, ahol a coupe 11-12 litert eszik, a Vectra 1,9CDTi 10 liter körül. Hm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Tomi keveset akart fogyasztani. Én meg használom az autót és a képességeit úgy, ahogy szoktam. Nekem azaz érdekessége, hogy olyan használatnál, ahol a coupe 11-12 litert eszik, a Vectra 1,9CDTi 10 liter körül. Hm. Az tuti,hogy nem adnám a kezedbe az autóm,bármilyen is legyen az! Eltudom képzelni mit kapott a veki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Az tuti,hogy nem adnám a kezedbe az autóm,bármilyen is legyen az! Eltudom képzelni mit kapott a veki! :)Esküszöm, hogy nem ütöm! Nem kézifékezek vele és nem bántom. Nyomom a gázt időnként persze! De tényleg nem ütöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Esküszöm, hogy nem ütöm! De tényleg nem ütöm!!! Persze....... :) Egyik ismerősömnek van ilyen gépe: nálla a 8 liter már soknak számít.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Persze....... :) Egyik ismerősömnek van ilyen gépe: nálla a 8 liter már soknak számít.... :)Tisztán város 9-10 között! Nekem. Kétségtelen, hogy nem nyugdíjas tempoban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Ugye most a G astra couperól van szó? :) Vagy nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Speed-del meg is beszéltük, nem veszünk tesztautót. :) Akár milyen kedvező is az ára.... :) :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Az a baj(és most ne sértődj meg Márk),hogy az ilyen gyorsulóművészeknek a 14000ccm-es Kraz moci ereje is kevés lenne!Állandóan tapossák neki,oszt úgy járnak,mint Tomi! Eküszöm én is kihozom azt a gépet és meglátjuk nekem mennyi jön ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Ugye most a G astra couperól van szó? :) Vagy nem? :)Azért kezdtem el ide írni, mert a coupe-hoz hasonlítottam a tapasztalatokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Teljesen másképpen kell a dizel autót vezetni,pont azért fogyaszt nálad többet speed mert benzineshez vagy szokva és gondolom folyamatosan pörgeted,pedig a dízel motor kis fordulaton az igazi.Én se tudok a céges autóval ami szintén dizel kevés gázolajjal eljárni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Inkább nálam az a baj, hogy megszoktam a coupe-nál, hogy "ahogy nyomom a gázt, úgy megy az autó!" Ha félig nyomom, közepesen, ha padlót nyomok, keményebben... A Veci-nél meg alacsony fordulaton hiába nyomok padlót... semmit sem csinál a gép... :) De az anyagot viszont issza durván! De az is biztos, hogy szokni kell a dízel "takarékos" vezetését. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Meglepődnél Balázska GTC-je mennyire jól megy pedig az is dízel,biztos sokat számít a súly is. Befejeztem az offolást. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts