_Robi_ Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Hétvégi túra BP-Győr 120km/h M1 es. Ezennel OP-COM élőadatokkal. Járjunk végre végére ennek a marha magas fogyasztásnak. Az alábbi youtube videón próbáltam hosszan venni azokat az őlő adatokat amik a fogyasztásnál fontos lehet. A képen lehet látni hogy full tankból mennyire futotta. Látszik a megtettből hogy mennyit mentem. Annyi sallang még hozzá hogy Győrbe tankoltam MOLost. Oda út pálya ugyanilyen tempóba pesten kb 50 km többi meg a vissza. Ahoz képest marhára elfogyott. Lambda fesz szerintetek normális. Annyit még hogy lehet nem látszik az őlők között de a tempomat végig aktív. Tehát nem én adom a gázt. Várom a véleményeket!! És íme a videó: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=R669lDUwmB4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Hétvégi túra BP-Győr 120km/h M1 es. Ezennel OP-COM élőadatokkal. Járjunk végre végére ennek a marha magas fogyasztásnak. Az alábbi youtube videón próbáltam hosszan venni azokat az őlő adatokat amik a fogyasztásnál fontos lehet. A képen lehet látni hogy full tankból mennyire futotta. Látszik a megtettből hogy mennyit mentem. Annyi sallang még hozzá hogy Győrbe tankoltam MOLost. Oda út pálya ugyanilyen tempóba pesten kb 50 km többi meg a vissza. Ahoz képest marhára elfogyott. Lambda fesz szerintetek normális. Annyit még hogy lehet nem látszik az őlők között de a tempomat végig aktív. Tehát nem én adom a gázt. Várom a véleményeket!! És íme a videó: Tényleg iszákos... Reggel újra tankoltam, 650km átlaga ebből 200km Bp-en, csúcsforgalmon kívül, a többi autópálya 110zel, 6.7-6.8L/100km... z16xe caravan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Február27, 2015 Megoszt Elküldve Február27, 2015 Hali mindenki! Lenne egy kérdésem normális az hogy a lamba végig stabil 120 km/h nál 7-800 mV os feszt ad. Ez dús keveréknél jellemző adat. Szerintem egyenletes 120as tempóhoz sok. Nem lehet hogy ez okozza az irreális fogyasztást??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február27, 2015 Megoszt Elküldve Február27, 2015 Hali mindenki! Lenne egy kérdésem normális az hogy a lamba végig stabil 120 km/h nál 7-800 mV os feszt ad. Ez dús keveréknél jellemző adat. Szerintem egyenletes 120as tempóhoz sok. Nem lehet hogy ez okozza az irreális fogyasztást??? Az jó, ha kb 100-200mV-től 700-800mV között ingadozik folyamatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve Február28, 2015 Megoszt Elküldve Február28, 2015 (edited) Sziasztok, Mostanában többet megyek az autóval és nézem a fogyasztását, nagyon megvagyok elégedve vele. Csak országút 100-110km/h dinamikusan gyorsulgatva (2800-3000-ig) sok előzéssel 4,6l/100km. Jót tesz neki nagyon a hosszútáv, teljesen más lett az autó hangja, jobban is reagál a gázra. Városi/rövidtávú nem pörgetős hidegen használattól iszonyatosan eltud kormolódni... :( Módosítva Február28, 2015 : pszaby Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Március2, 2015 Megoszt Elküldve Március2, 2015 Sziasztok, Mostanában többet megyek az autóval és nézem a fogyasztását, nagyon megvagyok elégedve vele. Csak országút 100-110km/h dinamikusan gyorsulgatva (2800-3000-ig) sok előzéssel 4,6l/100km. Jót tesz neki nagyon a hosszútáv, teljesen más lett az autó hangja, jobban is reagál a gázra. Városi/rövidtávú nem pörgetős hidegen használattól iszonyatosan eltud kormolódni... :( AZ teljsen korrekt. Én elvileg most pályán Bp- Mohács M6 130km 3 fő. csomitartó tele (30 kilós scanner, plusz 20-25 kg cucc). 6.5-6.8 (pontosítani nem tudom mert nem mentett rá a progi előző tankolásnál) Ui: Szép a kocsi színe :smartass: :smartass: :icon13: :icon13: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszaby Elküldve Március2, 2015 Megoszt Elküldve Március2, 2015 AZ teljsen korrekt. Én elvileg most pályán Bp- Mohács M6 130km 3 fő. csomitartó tele (30 kilós scanner, plusz 20-25 kg cucc). 6.5-6.8 (pontosítani nem tudom mert nem mentett rá a progi előző tankolásnál) Ui: Szép a kocsi színe :smartass: :smartass: :icon13: :icon13: Köszi, csak rohadt kényes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Hétvégi 500km-es túra, szinte csak autópálya, konstans 110-120, 6,2-es átlag... Igazából egyenletes terhelésnél nincs egetverő különbség az előző húzott x20xev-m és eközött, talán még fél liter sincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Sziasztok, Mostanában többet megyek az autóval és nézem a fogyasztását, nagyon megvagyok elégedve vele. Csak országút 100-110km/h dinamikusan gyorsulgatva (2800-3000-ig) sok előzéssel 4,6l/100km. Jót tesz neki nagyon a hosszútáv, teljesen más lett az autó hangja, jobban is reagál a gázra. Városi/rövidtávú nem pörgetős hidegen használattól iszonyatosan eltud kormolódni... :( ne mán, a motorom többet eszik! Hétvégén tankoltam bele, 5.3-as fogyasztást számoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Riogattak a relatíve magas fogyasztással x14xe motornál, hát nem estem hasra. :D 7,6 - 7,7L/100km a fogyasztásom vegyesben. Ebben van város, főút és autópálya is. A benzin pedig OKKO 95 szóval nem is magyar hanem ukrán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Riogattak a relatíve magas fogyasztással x14xe motornál, hát nem estem hasra. :D 7,6 - 7,7L/100km a fogyasztásom vegyesben. Ebben van város, főút és autópálya is. A benzin pedig OKKO 95 szóval nem is magyar hanem ukrán. Az ócó benzin csak hosszú távon nem éri meg... Majd amikor dugulnak el a szűrők, meg az injektorok, és jön a sok hibakód nélküli rejtélyes hiba.... Én kb 7-8e km óta tankolok maxxmotion-t, érzem hogy jobban megy a kocsi. kb. 3e km kellett neki, hogy kitakarítsa a rendszert, azóta ég és föld... Olcsó benzint meg láncfűrészbe, fűnyíróba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
trassher Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Az ócó benzin csak hosszú távon nem éri meg... Majd amikor dugulnak el a szűrők, meg az injektorok, és jön a sok hibakód nélküli rejtélyes hiba.... Én kb 7-8e km óta tankolok maxxmotion-t, érzem hogy jobban megy a kocsi. kb. 3e km kellett neki, hogy kitakarítsa a rendszert, azóta ég és föld... Olcsó benzint meg láncfűrészbe, fűnyíróba... :) Az egy kinti prémium kút, jó pár éve ott tankolok és semmilyen hibát nem idézett elő. :) Azt pedig már csak halkan súgom meg hogy a kinti gázolaj fényévekkel jobb mint az itthoni persze itt most benzinesről volt szó. A másik vicc az hogy tudok nem egy olyan kútról ahová mol-os kocsi viszi itthonról az üzemanyagot. Sokan azért tudják/mondják hogy az ukrán nem jó mert háznál tankolnak vagy olyan történetét ismerik. Egy időben volt szokás hogy aki behozta az kint fele-fele arányban tankolt 92-est és 95-öst. Nem mondom vannak tényleg gagyi helyek de azt hamar észre lehet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Az egy kinti prémium kút, jó pár éve ott tankolok és semmilyen hibát nem idézett elő. :) Azt pedig már csak halkan súgom meg hogy a kinti gázolaj fényévekkel jobb mint az itthoni persze itt most benzinesről volt szó. A másik vicc az hogy tudok nem egy olyan kútról ahová mol-os kocsi viszi itthonról az üzemanyagot. Sokan azért tudják/mondják hogy az ukrán nem jó mert háznál tankolnak vagy olyan történetét ismerik. Egy időben volt szokás hogy aki behozta az kint fele-fele arányban tankolt 92-est és 95-öst. Nem mondom vannak tényleg gagyi helyek de azt hamar észre lehet venni. itthon is van olcsó benzin, nem feltétlenül a nemzetisége miatt mondtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 (edited) Eddig megtett 3700km alatt 220,4 liter benzin ~5.9 átlag (na jó 5,96 ami kerekítve 6 :D) 2.0DTI Teljesen vegyes fogyasztás, főleg főút és város, kevés autópálya (~500km) Fedkomp 6,6-t mutat Módosítva Március24, 2015 : Giri187 Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Benzinnel is elmegy a DTI? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Giri187 Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Benzinnel is elmegy a DTI? :D :D:D:D Öngól :D Látszik első dízel verdám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Telitank, Maxx motion 100 (399 HUF/l) + Spuri. Lement 10.8-ra a fogyi :D (13-14 körül van általában) Ez 100% város, de az az igazság, hogy mostanában valamiért jóval gyérebb a budapesti forgalom, amit nem is értek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Telitank, Maxx motion 100 (399 HUF/l) + Spuri. Lement 10.8-ra a fogyi :D (13-14 körül van általában) Ez 100% város, de az az igazság, hogy mostanában valamiért jóval gyérebb a budapesti forgalom, amit nem is értek. 5re mész, 20kor jössz el és szombat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Lacee, on 26 Mar 2015 - 4:00 PM, said: Telitank, Maxx motion 100 (399 HUF/l) + Spuri. Lement 10.8-ra a fogyi :D (13-14 körül van általában) Ez 100% város, de az az igazság, hogy mostanában valamiért jóval gyérebb a budapesti forgalom, amit nem is értek. 13-14? :omg: Semmi pénzért nem költöznék Pestre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 13-14? :omg: Semmi pénzért nem költöznék Pestre! Az 1.6 Benzin 8-8,5, gáz 10L... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Tomi 1.6, on 26 Mar 2015 - 5:33 PM, said: Az 1.6 Benzin 8-8,5, gáz 10L... 8,5-ből én is eljárok itt Tbányán. Mondjuk nincs komoly forgalom, csak nagyon ritkán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 13-14? :omg: Semmi pénzért nem költöznék Pestre! Benzinmotorba kb. bármennyit bele lehet taposni, de attól az még nem biztos, hogy normális is :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Ennél ez normális. Ez gyári adat és ezt hozza is különösebb hajtás nélkül. De amiben ilyen tengely ilyen alapjárattal van az mind ennyit eszik. Tud ez 7,5-et is enni országúton és 8,8-al elvan pályán is. Az hogy én általában a hungárián közlekedem ahol dugó van az meg ezt hozza, sokan dolgoznak pesten is olyan munkarendben hogy nincs forgalmuk, olyankor ez se menne 10 liter fölé, anyám 4 ajtós z14XE-je meg 9-et eszik ugyanilyen körülmények között... cserébe semelyik fordulaton nem húz :D Ha évi 25e km-t városi dugóban mennék akkor a 14 liter valóban durva lenne de évi 10e km-en amiből 7e város az nekem teljesen kompromisszum képes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 A Z14XE is szépen húz ~4000-től, de igazából csak viszonyítási alap kérdése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március27, 2015 Megoszt Elküldve Március27, 2015 (edited) A Z14XE is szépen húz ~4000-től, de igazából csak viszonyítási alap kérdése.Hát igen, mihez képest... ;-) :-D A z16xe-m is jobban húz 4000-től, de hidd el, ez nem az a kategória... :-) Néha nagyon tud hiányozni a régi majdnem xer-em... Módosítva Március27, 2015 : Alex75 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts