so666 Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Szerintetek van érezhető külömbség ha az ember 95-ös vagy 98-as benzint tankol? Mármint azon kívül hogy a 98 drágább :lol: Nekem a kis torkosom 9.2 körül eszik városban, mindegy hogy tél van vagy nyár klímával; és jobbára csak munkába járásra használom, egyszerre max 7-10Km-et megyek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Szerintetek van érezhető külömbség ha az ember 95-ös vagy 98-as benzint tankol? Mármint azon kívül hogy a 98 drágább :lol: Nekem a kis torkosom 9.2 körül eszik városban, mindegy hogy tél van vagy nyár klímával; és jobbára csak munkába járásra használom, egyszerre max 7-10Km-et megyek vele. mi most mértük a coupét: Z18XE, kőkemény város, 9,1 L/100 és ebből 300 km szar és állandóan nyitott termosztáttal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 mi most mértük a coupét: Z18XE, kőkemény város, 9,1 L/100 és ebből 300 km szar és állandóan nyitott termosztáttal... A Coupénak volt szar a termosztátja? De azért így se rossz fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 A Coupénak volt szar a termosztátja? De azért így se rossz fogyi. jaja a kupénak. szerintem se, ha ez igy marad, akkor nagyon boldog leszek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December29, 2005 tél van, dugó van, rövid táv Lazán meglesz a 10 lityó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 én ezt tegnap este fényképeztem: ez igen jó fogyasztás.... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rastalos Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 én ezt tegnap este fényképeztem: ez igen jó fogyasztás.... :blink: Hey, Uhu, EZT hogy csináltad??? Elfelejtetted nullázni a napikmszámlálót? :) Max Respect!!! Írok Neked pü-t, mert kérdésem van. Peace Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Hey, Uhu, EZT hogy csináltad??? Elfelejtetted nullázni a napikmszámlálót? :blink: Max Respect!!! Írok Neked pü-t, mert kérdésem van. Peace ja, csak opelnél adsz egy nagy gázt, és egy osztást esik a mutató :lol: hát hogy csinálta volna, félig tette a tankot, és még nem nullázta le :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Tegnapelőtt tankoltam, 7,23 l volt a fogyi, csak Pöst mindenfele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 én tegnap telenyomtam a coupét. 508 km re 38,2L -t tankoltam... atz 7,5 L /100 km es átlag.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 én tegnap telenyomtam a coupét. 508 km re 38,2L -t tankoltam... atz 7,5 L /100 km es átlag.... Ákos, szerintem a titok nyitja a professzionalizmusunkban van. Ennyire tudunk. :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 ja, csak opelnél adsz egy nagy gázt, és egy osztást esik a mutató :lol: hát hogy csinálta volna, félig tette a tankot, és még nem nullázta le :) :) a c14nz tényleg igy csinált, de ezek a 16v-sek már nem ilyenek :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 a c14nz tényleg igy csinált, de ezek a 16v-sek már nem ilyenek :blink: amit én látam, az is ilyen. apám 16vje olyan, hogy beáll egy osztásra, mészmész, azt egyszer csak 10 km alatt lemegy még 1 osztást :) az mondjuk a reális ahova leesik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December30, 2005 amit én látam, az is ilyen. apám 16vje olyan, hogy beáll egy osztásra, mészmész, azt egyszer csak 10 km alatt lemegy még 1 osztást :blink: az mondjuk a reális ahova leesik A corsánk ugyanezt csinálja Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Ezek szerint a lábammal van a baj, hogy nem tudom 6,5 alá vinni a 1.7td-t Lehet,h jobban kellene nyomni neki? akkortöbbet tudnék menni, ugyanannyi gasolinnal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Ezek szerint a lábammal van a baj, hogy nem tudom 6,5 alá vinni a 1.7td-t Lehet,h jobban kellene nyomni neki? akkortöbbet tudnék menni, ugyanannyi gasolinnal? Ha a várost nyomod ez nem sok :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LacBp Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 persze,h város.Jó, nem a belváros. De nem országúti 90km/h .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 szerintem valami baj van a Coupéval... :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Neked milyen moci van benne Uhuhu? Erre már nem kell króm diszléc hátra, mi? Nem jó a kép a profilodban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 szerintem valami baj van a Coupéval... :lol: :blink: http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/k_p029.jpg Ha ez neked baj? :) Amúgy 140-nél ilyen fényképet készíteni!!! Ki figyelte az utat? :) Néha néha, míg vékonyabb volt a cipőm, meg könnyebb a lábam, nekem is voltak ilyen pillanataim...mármint fogyiban...meg F astra caravannal...nem coupéval. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Neked milyen moci van benne Uhuhu? Erre már nem kell króm diszléc hátra, mi? Nem jó a kép a profilodban. ugyanaz mint a tiedben! egynyóc, 125 lóval... :) már itthon van a gyári krómdiszléc, 32.000 forinttért :) , sajnos ezen nincs gyárilag. magyarországi felszereltséghez nem adták... gondolom feláras lett volna annakidején... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 szerintem valami baj van a Coupéval... :) :) http://emc.elte.hu/~uhuhu/kupe/k_p029.jpg Vazze! Na elmész te... :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Vazze! Na elmész te... :blink: :lol: most mé? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Sajna nem találtam leesett az álam grimaszt, de nem gondoltam volna ezt a díszléc dolgot. WAZZE! :) Azé a 125 ló se semmi! Az enyémben csak négy henger van. Az is sorban! :blink: Ez meg egy 7,4-es fogyi. Ez így korrekt. Telo: Egyébként én is viszek magammal plusz kannát, mert néha már kifolyik a benzin amit termel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Január1, 2006 Megoszt Elküldve Január1, 2006 Hát azé, mer ez sztem egy 7 alatti fogyi lesz! És ez felháborító! :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts