grofbandi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ismét tankolnom kellett, és nagy meglepetésemre színtiszta városi közlekedés mellett 8,9-et evett a gép. :D Most úgy döntöttem, kipróbálom az OMV Carrera 100-ast. Városban nem igazán vettem észre javulást, talán egy nagyon kicsit lett jobb. Viszont az autó hátuljánál olyan erős benzinszag van, mintha kívülre is rálocsoltam volna vagy öt litert. :lol: Állandóan alánézegetek, de nem folyik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Ismét tankolnom kellett, és nagy meglepetésemre színtiszta városi közlekedés mellett 8,9-et evett a gép. :D Most úgy döntöttem, kipróbálom az OMV Carrera 100-ast. Városban nem igazán vettem észre javulást, talán egy nagyon kicsit lett jobb. Viszont az autó hátuljánál olyan erős benzinszag van, mintha kívülre is rálocsoltam volna vagy öt litert. :lol: Állandóan alánézegetek, de nem folyik... Teletankoláskor érezhető a benzinszag az én kocsimnál is valameddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Teletankoláskor érezhető a benzinszag az én kocsimnál is valameddig. De én nem tankolom tele. 30-35 litert szoktam tölteni bele. Nagyjából egy hónapig elég nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Mostanra ürült ki a tank annyira, hogy teletehetem a 100-assal... viszont átlépte az ár a lélektani 399.9-es határt, így most 409.9/liter... - most már kezdi kiverni..... (csak a biztosítékot) nálam a benzinár. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 De én nem tankolom tele. 30-35 litert szoktam tölteni bele. Nagyjából egy hónapig elég nekem. Benzint iszol? :D Most majd megint megnézem a fogyasztást,teletankoltam és a számlálót sem felejtettem el lenullázni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Mostanra ürült ki a tank annyira, hogy teletehetem a 100-assal... viszont átlépte az ár a lélektani 399.9-es határt, így most 409.9/liter... - most már kezdi kiverni..... (csak a biztosítékot) nálam a benzinár. :D Azt azért lehetett gondolni, hogy a 95-ös nem fogja utolérni. :lol: Pedig nagyon igyekezett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Benzint iszol? :lol: Most majd megint megnézem a fogyasztást,teletankoltam és a számlálót sem felejtettem el lenullázni! vazz,én egy hónapban kétszer nyomom tele az opelt,meg egyszer a suzit.És csak annyit megyek,amennyit kell,nincs sok felesleges menőke :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Benzint iszol? :lol: Korán reggel kiforgatják az ember szavát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 vazz,én egy hónapban kétszer nyomom tele az opelt,meg egyszer a suzit.És csak annyit megyek,amennyit kell,nincs sok felesleges menőke :D Jövő héten előveszem a kétkerekűt, akkor 35-liter két hónapig is ki fog tartani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 vazz,én egy hónapban kétszer nyomom tele az opelt,meg egyszer a suzit.És csak annyit megyek,amennyit kell,nincs sok felesleges menőke :) Az kizárt,hova méssz annyit?Az azért rengeteg,jó hogy nincs harmadik autód is! Vagy lehet ilyen kényszeres pszichopata benzinfetisiszta vagy,csak még nem derült ki! :lol: Korán reggel kiforgatják az ember szavát! :D :D Azért nincs harag? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Jövő héten előveszem a kétkerekűt, akkor 35-liter két hónapig is ki fog tartani. :lol: ez lesz nálam is,ha alakul az idő!Jó kis honda varadero :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 :D Azért nincs harag? :lol: Dehogy![géppisztollyal ész nélkül lövöldözős szmájli] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 ez lesz nálam is,ha alakul az idő!Jó kis honda varadero :D Nekem nincs mocim,csak bicajom.Viszont apunak vettünk egy Honda Gyro-t,hát az állat egy kis gép. Pont olyan lökött szerkezet ,mint én- szóval nekemvaló! Dehogy![géppisztollyal ész nélkül lövöldözős szmájli] Te vagy a keresztapa? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 vazz,én egy hónapban kétszer nyomom tele az opelt,meg egyszer a suzit.És csak annyit megyek,amennyit kell,nincs sok felesleges menőke :D Nekem se elég egy tank két hétig se! :lol: Járnék én is bicajjal, de napi 60 km-t nincs kedvem letekerni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Nekem se elég egy tank két hétig se! :D Járnék én is bicajjal, de napi 60 km-t nincs kedvem letekerni! egy tank két hétig? :lol: van amikor egy hét alatt 3 tele tank (havi 50-100eFt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 egy tank két hétig? :D van amikor egy hét alatt 3 tele tank (havi 50-100eFt) Durván tolod, Báttya! :lol: Én csak melóhelyre járok vele, nem világkörüli útra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Durván tolod, Báttya! :D Én csak melóhelyre járok vele, nem világkörüli útra! Heti min egy tank... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Durván tolod, Báttya! :D Én csak melóhelyre járok vele, nem világkörüli útra! Ha melóba járnék vele, nekem is több lenne. Az nekem luxus, télen busz, tavasztól motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Ha melóba járnék vele, nekem is több lenne. Az nekem luxus, télen busz, tavasztól motor. Ha busszal járok, az napi 4 óra. Kocsival másfél. Nem kell háromnegyed 4-kor kelni, csak 5 kor. Ha meg délutános vagyok, hazaérek fél 11-re, nem fél 12-re. Nem mindegy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Ha busszal járok, az napi 4 óra. Kocsival másfél. Nem kell háromnegyed 4-kor kelni, csak 5 kor. Ha meg délutános vagyok, hazaérek fél 11-re, nem fél 12-re. Nem mindegy! Neked persze nem, de én itt dolgozom a városban 10km-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Neked persze nem, de én itt dolgozom a városban 10km-re. Nekem 7,5 km a melóba az út. És ha ezt busszal tenném meg akkor a csodálatos buszközlekedésnek több mint 1 és negyed óra lenne meg ugyanennyi vissza. Arról nem is beszélve hogy a buszmegállótól még majd 1,5 km-t kéne gyalogolni, persze ha fúj fúj ha pörköl a nap. Ezt én nem szeretném. Igaz a városi tötyörgések miatt 10 felett a téli fogyasztás ami rengeteg. Sőt a fizu is pocsék. De nem szeretnék napi 7,5 óra, sokszor egész nap futkosós meló után még eltrappolni a megállóba, és este fél 10 re hazaérni, mikor ugyanez kocsival fél 9 re megy. A párommal így is alig talizok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Nekem 7,5 km a melóba az út. És ha ezt busszal tenném meg akkor a csodálatos buszközlekedésnek több mint 1 és negyed óra lenne meg ugyanennyi vissza. Arról nem is beszélve hogy a buszmegállótól még majd 1,5 km-t kéne gyalogolni, persze ha fúj fúj ha pörköl a nap. Ezt én nem szeretném. Igaz a városi tötyörgések miatt 10 felett a téli fogyasztás ami rengeteg. Sőt a fizu is pocsék. De nem szeretnék napi 7,5 óra, sokszor egész nap futkosós meló után még eltrappolni a megállóba, és este fél 10 re hazaérni, mikor ugyanez kocsival fél 9 re megy. A párommal így is alig talizok. Én is 1,2km-t gyalogolok a megállóig télen, ráadásul közvilágítás sincs. :lol: Van viszont egy rakás kóbor kutya, meg vaddisznó. Úgyhogy egyik kezemben lámpa, másikban gázpisztoly. Mindent meg lehet szokni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Én is 1,2km-t gyalogolok a megállóig télen, ráadásul közvilágítás sincs. :D Van viszont egy rakás kóbor kutya, meg vaddisznó. Úgyhogy egyik kezemben lámpa, másikban gázpisztoly. Mindent meg lehet szokni... :lol: tegnap shell V power ment bele.Meglepő,más(agip,mol) anyaggal cc200km,és háromnegyednél van a mutató,az este lezavartam 315km-t,és most van háromnegyeden a mutató.És nem kímélő üzemmódban,éjszaka,nem volt forgalom.... Nekem bejön,szebben is megy tőle,rugalmasabb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 tegnap shell V power ment bele.Meglepő,más(agip,mol) anyaggal cc200km,és háromnegyednél van a mutató,az este lezavartam 315km-t,és most van háromnegyeden a mutató.És nem kímélő üzemmódban,éjszaka,nem volt forgalom.... Nekem bejön,szebben is megy tőle,rugalmasabb. :D Mit kérnek literjéért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március13, 2011 Megoszt Elküldve Március13, 2011 Mit kérnek literjéért? 409,9 kemény magyar ft,20000-t ment tele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts