Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

Amusing

Recommended Posts

Ismét tankolnom kellett, és nagy meglepetésemre színtiszta városi közlekedés mellett 8,9-et evett a gép. :D

Most úgy döntöttem, kipróbálom az OMV Carrera 100-ast. Városban nem igazán vettem észre javulást, talán egy nagyon kicsit lett jobb. Viszont az autó hátuljánál olyan erős benzinszag van, mintha kívülre is rálocsoltam volna vagy öt litert. :lol: Állandóan alánézegetek, de nem folyik...

Megosztás:

Ismét tankolnom kellett, és nagy meglepetésemre színtiszta városi közlekedés mellett 8,9-et evett a gép. :D

Most úgy döntöttem, kipróbálom az OMV Carrera 100-ast. Városban nem igazán vettem észre javulást, talán egy nagyon kicsit lett jobb. Viszont az autó hátuljánál olyan erős benzinszag van, mintha kívülre is rálocsoltam volna vagy öt litert. :lol: Állandóan alánézegetek, de nem folyik...

Teletankoláskor érezhető a benzinszag az én kocsimnál is valameddig.

Megosztás:

Mostanra ürült ki a tank annyira, hogy teletehetem a 100-assal... viszont átlépte az ár a lélektani 399.9-es határt, így most 409.9/liter... - most már kezdi kiverni..... (csak a biztosítékot) nálam a benzinár. :D

Azt azért lehetett gondolni, hogy a 95-ös nem fogja utolérni. :lol: Pedig nagyon igyekezett...

Megosztás:

vazz,én egy hónapban kétszer nyomom tele az opelt,meg egyszer a suzit.És csak annyit megyek,amennyit kell,nincs sok felesleges menőke :)

Az kizárt,hova méssz annyit?Az azért rengeteg,jó hogy nincs harmadik autód is!

Vagy lehet ilyen kényszeres pszichopata benzinfetisiszta vagy,csak még nem derült ki! :lol:

Korán reggel kiforgatják az ember szavát! :D

:D Azért nincs harag? ;)

Megosztás:

ez lesz nálam is,ha alakul az idő!Jó kis honda varadero :D

Nekem nincs mocim,csak bicajom.Viszont apunak vettünk egy Honda Gyro-t,hát az állat egy kis gép.

Pont olyan lökött szerkezet ,mint én- szóval nekemvaló!

Dehogy![géppisztollyal ész nélkül lövöldözős szmájli]

Te vagy a keresztapa? :lol:

Megosztás:

Neked persze nem, de én itt dolgozom a városban 10km-re.

Nekem 7,5 km a melóba az út. És ha ezt busszal tenném meg akkor a csodálatos buszközlekedésnek több mint 1 és negyed óra lenne meg ugyanennyi vissza. Arról nem is beszélve hogy a buszmegállótól még majd 1,5 km-t kéne gyalogolni, persze ha fúj fúj ha pörköl a nap. Ezt én nem szeretném. Igaz a városi tötyörgések miatt 10 felett a téli fogyasztás ami rengeteg. Sőt a fizu is pocsék. De nem szeretnék napi 7,5 óra, sokszor egész nap futkosós meló után még eltrappolni a megállóba, és este fél 10 re hazaérni, mikor ugyanez kocsival fél 9 re megy. A párommal így is alig talizok.

Megosztás:

Nekem 7,5 km a melóba az út. És ha ezt busszal tenném meg akkor a csodálatos buszközlekedésnek több mint 1 és negyed óra lenne meg ugyanennyi vissza. Arról nem is beszélve hogy a buszmegállótól még majd 1,5 km-t kéne gyalogolni, persze ha fúj fúj ha pörköl a nap. Ezt én nem szeretném. Igaz a városi tötyörgések miatt 10 felett a téli fogyasztás ami rengeteg. Sőt a fizu is pocsék. De nem szeretnék napi 7,5 óra, sokszor egész nap futkosós meló után még eltrappolni a megállóba, és este fél 10 re hazaérni, mikor ugyanez kocsival fél 9 re megy. A párommal így is alig talizok.

Én is 1,2km-t gyalogolok a megállóig télen, ráadásul közvilágítás sincs. :lol: Van viszont egy rakás kóbor kutya, meg vaddisznó. Úgyhogy egyik kezemben lámpa, másikban gázpisztoly. Mindent meg lehet szokni... :D

Megosztás:

Én is 1,2km-t gyalogolok a megállóig télen, ráadásul közvilágítás sincs. :D Van viszont egy rakás kóbor kutya, meg vaddisznó. Úgyhogy egyik kezemben lámpa, másikban gázpisztoly. Mindent meg lehet szokni... :lol:

tegnap shell V power ment bele.Meglepő,más(agip,mol) anyaggal cc200km,és háromnegyednél van a mutató,az este lezavartam 315km-t,és most van háromnegyeden a mutató.És nem kímélő üzemmódban,éjszaka,nem volt forgalom....

Nekem bejön,szebben is megy tőle,rugalmasabb. :D

Megosztás:

tegnap shell V power ment bele.Meglepő,más(agip,mol) anyaggal cc200km,és háromnegyednél van a mutató,az este lezavartam 315km-t,és most van háromnegyeden a mutató.És nem kímélő üzemmódban,éjszaka,nem volt forgalom....

Nekem bejön,szebben is megy tőle,rugalmasabb. :D

Mit kérnek literjéért?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.