PGA Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Itt a 400 forintos benzin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Itt a 400 forintos benzin. Kb. még egy hónap és az idő engedi, hogy újra biciklivel járjak dolgozni. Nyaranként úgy szoktam. Napi 26km. Jót is tesz a mozgás, gép előtt ülök egész nap.... :D A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu fogyasztás melegben: 5-7 dl víz + 1 szendvics / 26km Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Kb. még egy hónap és az idő engedi, hogy újra biciklivel járjak dolgozni. Nyaranként úgy szoktam. Napi 26km. Jót is tesz a mozgás, gép előtt ülök egész nap.... :D fogyasztás melegben: 5-7 dl víz + 1 szendvics / 26km :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Kb. még egy hónap és az idő engedi, hogy újra biciklivel járjak dolgozni. Nyaranként úgy szoktam. Végre kolléééga. Csak én a nagy faluban nyomom télen-nyáron. Átlag 3 év alatt hajtok sz@rrá egy bringát, úgyhogy tizenezerforintosakat taposok. Annyi idő alatt eszi meg a só+hideg kombó. Vicces, hogy kb egy-kéthavi BKV-bérlet ára egy viszonylag normális bringa használtan, amit 3 évig taposhatok... De lassan jön a bringás idő... szó szerint lassan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Na én kipróbáltam valami jófajta benzint, hogy tényleg csökken e a fogyasztás, de rá kellett jönnöm, hogy nem. Kijártam 2 tank evo-t, de ugyanannyit kajált, mint a 95-ből. De hát hova is akartam csökkenteni a 6.5-ös fogyit? Na mindegy, most ismét 95-t kapott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Végre kolléééga. Csak én a nagy faluban nyomom télen-nyáron. Átlag 3 év alatt hajtok sz@rrá egy bringát, úgyhogy tizenezerforintosakat taposok. Annyi idő alatt eszi meg a só+hideg kombó. Vicces, hogy kb egy-kéthavi BKV-bérlet ára egy viszonylag normális bringa használtan, amit 3 évig taposhatok... De lassan jön a bringás idő... szó szerint lassan :D :lol: Bizony. Nekem a busz havi 12e Ft. Autóval megjárom 14e-ből kb. Biciklivel ingyen van. Csak az a baj, hogy elég nagy a táv, így esőben, villámlásban, nagy hidegben nem tudok elindulni. Utolsó nyáron 2200km-t mentem a bringával. 42e Ft-ot spóroltam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 :lol: Bizony. Nekem a busz havi 12e Ft. Autóval megjárom 14e-ből kb. Biciklivel ingyen van. Csak az a baj, hogy elég nagy a táv, így esőben, villámlásban, nagy hidegben nem tudok elindulni. Utolsó nyáron 2200km-t mentem a bringával. 42e Ft-ot spóroltam meg. Én és munkatársam 15.-ére tervezzük az első bicikli túrát. Jó dolog bicóval melóba járni. Sajnos ez nekem nem működik, mert az asszonnyal együtt járunk melóba. És ő nem nagyon akar kerekezni, így marad a kocsi, talán egyszer-kétszer megoldom a bicóval járást de rendszeresen nem fog menni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Kb. még egy hónap és az idő engedi, hogy újra biciklivel járjak dolgozni. Nyaranként úgy szoktam. Napi 26km. Jót is tesz a mozgás, gép előtt ülök egész nap.... :lol: fogyasztás melegben: 5-7 dl víz + 1 szendvics / 26km Ez igen! Egy, a kresz szerint felszerelt bicikli.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Ez igen! Egy, a kresz szerint felszerelt bicikli.:D :lol: Igen, csengőm is van, és a hátsó lámpám megállás után is világít több percig, tehát kereszteződésben állva a kedves autós kollegák nem trafálnak telibe remélhetőleg. Eddig nem tették, de napi szinten tapasztalom, hogy a buszosok és a parasztok vadásznak a biciklisekre. De bocsánat az off-olásért ez volt az utolsó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 :D Igen, csengőm is van, és a hátsó lámpám megállás után is világít több percig, tehát kereszteződésben állva a kedves autós kollegák nem trafálnak telibe remélhetőleg. Eddig nem tették, de napi szinten tapasztalom, hogy a buszosok és a parasztok vadásznak a biciklisekre. De bocsánat az off-olásért ez volt az utolsó! Sajnos vannak olyanok akik semmibe sem néznek bennünket kerekeseket. Volt olyan esetem, hogy tekerek szépen nyugodtan majd egy kanyar ívhez közeledve jött két kocsi. A második meg szépen elkezdett előzni. Hárman voltunk egy vonalban. Kellemes érzés nem kívánom senkinek sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 hát srácok... nem jó az evo neo.... nem is merem írni menni lett... reggel kapott omv 100 ast...érdekes hogy jobb ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 hát srácok... nem jó az evo neo.... nem is merem írni menni lett... reggel kapott omv 100 ast...érdekes hogy jobb ... A solti molnál állandóan rá akarnak beszélni az evo-ra. ezekután majd meg is mondom a kutasnak, hogy nem jó. Mennyi lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 A solti molnál állandóan rá akarnak beszélni az evo-ra. ezekután majd meg is mondom a kutasnak, hogy nem jó. Mennyi lett? plusz 1 liter.... (8.3) csak város ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 plusz 1 liter.... (8.3) csak város ... Nekem most 7 licivel fogyaszt kevesebbet... jó érzés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 plusz 1 liter.... (8.3) csak város ... Nem vitte senki, aztán bepenészedett a tartályba, és mint köztudott, a fonalas gombák jelenléte növeli a fogyasztást... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nekem most 7 licivel fogyaszt kevesebbet... jó érzés... :D mi történt ??? suzukival jársz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 mi történt ??? suzukival jársz?? Vettem egy szívódéééé combot... :D :lol: na de nem offolok itten már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 mi történt ??? suzukival jársz?? Vagy bicajozik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Zafira: 410 km után hajszállal a fél fölött áll. ( Az jó? másnak is ezt így csinálja? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Zafira: 410 km után hajszállal a fél fölött áll. ( Az jó? másnak is ezt így csinálja? ) A tied is az a moci mint az enyém,akkor jó,kb én is annyit megyek vele,mondjuk most félig van,és asszem valahol 500 környékén van,de van hosszúzás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Zafira: 410 km után hajszállal a fél fölött áll. ( Az jó? másnak is ezt így csinálja? ) Nekem az 1.4-es G-nél ha 400km belemegy fél jelzésig akkor a fogyasztás 6,4-6,5 lesz kb. Nem tudom mekkora a Zafira tankja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nekem az 1.4-es G-nél ha 400km belemegy fél jelzésig akkor a fogyasztás 6,4-6,5 lesz kb. Nem tudom mekkora a Zafira tankja. 58 literes,a G-ben 52,tudtommal,de ettől függetlenül ezek jó értékek. Bár fél tanktól lefelé már gyorsabban mocorog az a fránya mutató :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Full város, jónéhány hideg 3 km-es távokkal: 8,6 l/100 km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Nekem az 1.4-es G-nél ha 400km belemegy fél jelzésig akkor a fogyasztás 6,4-6,5 lesz kb. Nem tudom mekkora a Zafira tankja. 2007/Z14XEP ha felével 400km-t megyek el, akkor nekem 5.9-6l-re jön ki. Akkor lehet a müszerek sem egyformák. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 2007/Z14XEP ha felével 400km-t megyek el, akkor nekem 5.9-6l-re jön ki. Akkor lehet a müszerek sem egyformák. :D Teljesen különbözőek, ugyanis nekem már 350 km-nél eléri a felét... Igaz, hogy a tankolásnál első kattanásig töltöm csak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts