tgabika76 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Jó estét! Shell V-Pover Racingról valakinek valami tapasztalat? Ez ugyanúgy szubjektív kérdés, mint a motorolaj. Kinek ez válik be, kinek az. Topikot neki! Aztán meg majd csináljunk olyan topikot is hogy mondjuk "kinek hogy ízlik a ződbabfőzelék" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Március1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március1, 2011 Bp. 17 kerből Zalakros M0-M7 120-as tempomattal oda-vissza 550 Km 5.9 l /100 Km. meg vagyok elégedve vele :D: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Utálom a zöldbabfőzeléket! :D Az evo-val nekem harapósabbnak tünik, és a fogyi is csökkent, igaz minimálissal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Utálom a zöldbabfőzeléket! :D Az evo-val nekem harapósabbnak tünik, és a fogyi is csökkent, igaz minimálissal. Én a shell löttyel nem éreztem változást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tjanika Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Úgy látom a többség a Carrera-nak szavaz bizalmat.Én még nem próbáltam,de lehet majd megteszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Lehet, hogy azért, mert a Manta egy "racing" autó, a Sunny meg nem :D Sunny GTI 1.6 16V 110LE... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sunny GTI 1.6 16V 110LE... :D Jóvan, azt nem írtad :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március1, 2011 Megoszt Elküldve Március1, 2011 Sunny GTI 1.6 16V 110LE... :D A mantán volt oktánszám állítási lehetőség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március2, 2011 Megoszt Elküldve Március2, 2011 A mantán volt oktánszám állítási lehetőség? Az nem, de az előgyújtáson lehetett állítani természetesen. Az ugyanaz, a magasabb oktánszámú benzint jobban össze lehet süríteni, ezért kisebb előgyújtás kell. De én nem állítottam rajta, úgyis jobb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maczko Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Mintha a kezelési ut. azt írná, hogy az automatika 91-98 között tudja értelmezni az oktánt. És hogy ne használd tartósan 91-essel, meg hogy a 98-feletinek meg semmi értelme. Igaz, vagy két éve olvasgattam utoljára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Mintha a kezelési ut. azt írná, hogy az automatika 91-98 között tudja értelmezni az oktánt. És hogy ne használd tartósan 91-essel, meg hogy a 98-feletinek meg semmi értelme. Igaz, vagy két éve olvasgattam utoljára. Ez ügyben azóta sincs változás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Mintha a kezelési ut. azt írná, hogy az automatika 91-98 között tudja értelmezni az oktánt. És hogy ne használd tartósan 91-essel, meg hogy a 98-feletinek meg semmi értelme. Igaz, vagy két éve olvasgattam utoljára. Ez így igaz. Szoftveresen kell belenyúlni, hogy 98 felett jelentsen valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Akit érdekel, itt az én fogyim. http://www.spritmonitor.de/en/detail/443666.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Akit érdekel, itt az én fogyim. http://www.spritmonitor.de/en/detail/443666.html Hú! Nagyon durva! Nekem 80-al az országút annyi mint neked az átlag! És nem fékezek. Ismert útvonalon, üres/motorfékkel mindent megoldok. Igaz még csak 2 tank átlagát tudom kiszámolni. Hátha a jó idővel lejjebb tudom szorítani. Szerk.: most vettem észre, te is országutaztál többnyire. 91-est tankolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Hú! Nagyon durva! Nekem 80-al az országút annyi mint neked az átlag! És nem fékezek. Ismert útvonalon, üres/motorfékkel mindent megoldok. Igaz még csak 2 tank átlagát tudom kiszámolni. Hátha a jó idővel lejjebb tudom szorítani. Szerk.: most vettem észre, te is országutaztál többnyire. 91-est tankolsz? Nem, dehogy is... csak a program ezt adja ki a 95-re. Legalábbis én így értelmezem, de lehet, hogy nem jól, azonban az biztos, hogy 95-ös ment bele... Viszont nekem nem országút a zöme, inkább vegyesen város, illetve országút-autópálya. A dupla jel az a várost és az országutat jelöli vegyesen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Nem, dehogy is... csak a program ezt adja ki a 95-re. Legalábbis én így értelmezem, de lehet, hogy nem jól, azonban az biztos, hogy 95-ös ment bele... Viszont nekem nem országút a zöme, inkább vegyesen város, illetve országút-autópálya. A dupla jel az a várost és az országutat jelöli vegyesen Igaz, hogy XEP, de jól fogyasztasz, az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Igaz, hogy XEP, de jól fogyasztasz, az tuti. Figyelek azért a fogyasztásra, nem pörgetem lámpától lámpáig, inkább motorfékkel kigurulom. Nem "nagy lábbal" vezetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Egyszer megpróbálok egy tankot visszafogottan autózni, bármilyen hihetetlen, az x20xev is kihozható országúton 6-6.5 között, párszor már megtörtént, csak aztán borzasztóan elkezdett viszketni a talpam. :lol: Mindig elcsábulok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Nem, dehogy is... csak a program ezt adja ki a 95-re. Legalábbis én így értelmezem, de lehet, hogy nem jól... Nem jól töltöd ki! Az üzemanyag fajtájának megadásánál Super Gasoline-re kell állítani, az a 95-ös! A Normal Gasoline a 91-es, a 98-as pedig a SuperPlus Gasoline lesz (legalábis angol nyelv használata esetén, németül Normalbenzin, Super és Superplus lesz sorrendben a 91-es, 95-ös és 98-as). Utólag is át lehet szerkeszteni a korábbi tankolásokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Nem jól töltöd ki! Az üzemanyag fajtájának megadásánál Super Gasoline-re kell állítani, az a 95-ös! A Normal Gasoline a 91-es, a 98-as pedig a SuperPlus Gasoline lesz (legalábis angol nyelv használata esetén, németül Normalbenzin, Super és Superplus lesz sorrendben a 91-es, 95-ös és 98-as). Utólag is át lehet szerkeszteni a korábbi tankolásokat! Köszi, javítottam. "Mintha a kezelési ut. azt írná, hogy az automatika 91-98 között tudja értelmezni az oktánt. És hogy ne használd tartósan 91-essel, meg hogy a 98-feletinek meg semmi értelme. Igaz, vagy két éve olvasgattam utoljára. " most ha egy tényleg így van, akkor tök felesleges beletennem az 100-ast? Miért, a 100-ast minek értelmezi? A napokban akarok tankolni, és így most nem tudom, hogy mit tegyek. ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 Köszi, javítottam. "Mintha a kezelési ut. azt írná, hogy az automatika 91-98 között tudja értelmezni az oktánt. És hogy ne használd tartósan 91-essel, meg hogy a 98-feletinek meg semmi értelme. Igaz, vagy két éve olvasgattam utoljára. " most ha egy tényleg így van, akkor tök felesleges beletennem az 100-ast? Miért, a 100-ast minek értelmezi? A napokban akarok tankolni, és így most nem tudom, hogy mit tegyek. ... :D A 100-ashoz is a 98 beállításait rendeli hozzá, viszont 98-at kevés helyen tankolhatsz, én már csak a Lukoilnál látok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március6, 2011 Megoszt Elküldve Március6, 2011 A 100-ashoz is a 98 beállításait rendeli hozzá, viszont 98-at kevés helyen tankolhatsz, én már csak a Lukoilnál látok. Úgy emlékszem, hogy a ÖMV-nél van Carrera 98-as. Ha nincs mindegy, úgyis kb. 10l 95-ös marad benne, ahhoz megy a 42 l 100-as, így majdnem 98-as lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Úgy emlékszem, hogy a ÖMV-nél van Carrera 98-as. Ha nincs mindegy, úgyis kb. 10l 95-ös marad benne, ahhoz megy a 42 l 100-as, így majdnem 98-as lesz. Carrerából 95 ill. 100-as van, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 16l E85 + 95ös, 60% város (6km oda, 6 vissza melóba), + 40% autópálya: 7.1literes átlag... Etanolt is használva kb 3-4decit nő a fogyi így télen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Március7, 2011 Megoszt Elküldve Március7, 2011 Carrerából 95 ill. 100-as van, nem? :D Nálad a pont. Tegnap mellettünk az Agip kúton láttam 98-ast. 392-ért (hú vazze így leírva is nagyon sok...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts