Lipi-G Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Kinti:országúti Benti:városi(esetedben:Gyulai) Még egy lehetőség van,Benti=Bentli. :D Jó van má <_< ,persze hogy Gyula.Egy hosszúm volt csak,a héten Kiskunhalasra,hazafele Szegeden ismerősökhöz ide oda.A többi meg itthon,meló,meg a szükséges hülyeségek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Melyik városban... Gyula? Miért? Polgáron vagy Dunaújvárosban esetleg Tatán más lenne ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Miért? Polgáron vagy Dunaújvárosban esetleg Tatán más lenne ? :D Miért ne? Ha elég dimbes-bombos ... Gorillából is van síkvidéki meg hegyi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február11, 2011 Megoszt Elküldve Február11, 2011 Miért ne? Ha elég dimbes-bombos ... Gorillából is van síkvidéki meg hegyi! <_< Sík, vagy dimbes-dombos nem mindegy? Ha felmegy a dombra, le is jön. Amit felfele elfogyaszt pluszba, lefelé megspórolja, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 7.3 csak város. most mol evo-t kapott 394.9-ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 6.32 l/100km 75% város ENVI dízel 349,9 Ft/l Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 7.3 csak város. most mol evo-t kapott 394.9-ért Lehet, írtad már, de mennyit is csökken ezekkel a drága nyálakkal a fogyid a "sima" 95-höz képest /100 km? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Lehet, írtad már, de mennyit is csökken ezekkel a drága nyálakkal a fogyid a "sima" 95-höz képest /100 km? kb 1.5lityi... azt tudni kell rólam hogy eléggé taposom :D ,azért ilyen sok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 kb 1.5lityi... azt tudni kell rólam hogy eléggé taposom :D ,azért ilyen sok <_< Nem tudom, én még évekkel ezelőtt egyszer vagy 5-6 tankot evo-ztam zsinórban, de nem emlékszem lényegi fogyasztáscsökkenésre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Nem tudom, én még évekkel ezelőtt egyszer vagy 5-6 tankot evo-ztam zsinórban, de nem emlékszem lényegi fogyasztáscsökkenésre. Majd legközelebb rakok bele valami 95-öst,oszt megnézem milyen. utoljára siralmas volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Miért? Polgáron vagy Dunaújvárosban esetleg Tatán más lenne ? <_< Ott valszeg nem, de esetleg Pesten más lenne, bizonyos körzetekben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Majd legközelebb rakok bele valami 95-öst,oszt megnézem milyen. utoljára siralmas volt :D A jó benzin olyan mint a kábítószer. Nehéz leszokni róla... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Ma tankolnom kellett, gondoltam kipróbálom a 98-as benyát. Meglepődve tapasztaltam, hogy az OMV-nél nincs! <_< 100-ast meg nem akartam, úgyhogy maradt a 95-ös Carrera. Kevesebbet mentem most városban, így 8,1-et evett a paripa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Eddig 6,5l/100km-en all a fedkomp. <_< Lehet, h van valami a szupernyalban... V ovatosabban nyomtam neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Eddig 6,5l/100km-en all a fedkomp. <_< Lehet, h van valami a szupernyalban... V ovatosabban nyomtam neki. :D Nem tudom, de roppant kíváncsi vagyok én is. Tegnap telenyomtam evo neo-val. Nekem nincs BC-m, úgyhogy eredmények a következő tankolásnál, a jövő héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Eddig 6,5l/100km-en all a fedkomp. :D Lehet, h van valami a szupernyalban... V ovatosabban nyomtam neki. :D Na, ebben is lehet valami. Ismerősöm dicsekedett, hogy Omv Carrera 95 tankolása után mennyivel jobban megy a gép. Amikor a következő tankolásnál eltette a blokkot és dobta ki a régit, akkor jött rá, hogy múltkor is a szokásos Omv Super 95-öt tankolta! <_< -0,2 l/100km fogyasztáscsökkenést hozott a placebo hatás a városi 7,7-7,8 l/100km-hez képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Elgondolkodtam azon, hogy az ÖMV 100-ast eddig mindenhol 399.90-ért láttam. Az ÖMV 95-et és a 98-at pedig ahány kút annyi ár. Gyakorlatilag úgy tűnik, mintha a 100-asnak meg lenne szabva az ára, a többinek meg nem. Arra gondoltam (lehet, hogy nagy baromság), hogy a 100-asba mindenképpen bele kell tenniük az ahhoz szükséges adalékot, így nem játszhatnak az árral. Viszont a 95-ös és 98-asnál a kutakra van bízva (egy bizonyos keretek között), hogy az adalékból mennyit tesznek bele. Ha kevesebbet, kevesebb az ár, ha többet, akkor magasabb az ár. Vagy ha a 100-ast Ausztriából hozzák, akkor mondhatják, hogy punktum ennyi az ára (egységár)... Hülyeség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Elgondolkodtam azon, hogy az ÖMV 100-ast eddig mindenhol 399.90-ért láttam. Az ÖMV 95-et és a 98-at pedig ahány kút annyi ár. Gyakorlatilag úgy tűnik, mintha a 100-asnak meg lenne szabva az ára, a többinek meg nem. Arra gondoltam (lehet, hogy nagy baromság), hogy a 100-asba mindenképpen bele kell tenniük az ahhoz szükséges adalékot, így nem játszhatnak az árral. Viszont a 95-ös és 98-asnál a kutakra van bízva (egy bizonyos keretek között), hogy az adalékból mennyit tesznek bele. Ha kevesebbet, kevesebb az ár, ha többet, akkor magasabb az ár. Vagy ha a 100-ast Ausztriából hozzák, akkor mondhatják, hogy punktum ennyi az ára (egységár)... Hülyeség? Nem az üzemanyagkutakon adalékolnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Nem az üzemanyagkutakon adalékolnak! ...aha...az üzemanyagkutakon ezek szerint "csak" vizeznek ?.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 ...aha...az üzemanyagkutakon ezek szerint "csak" vizeznek.... <_< Csak olyat állíts, amit bizonyítani is tudsz. Ha bizonyítani tudod, akkor ne itt állítsd! :D Főleg, ha szándékosan történik, de ha nem, akkor is. Az árak alakulása - szerintem - úgy működik, hogy a piacra bevezetett, jó nevű cég üzemeltetésre kiadja töltőállomásai+shop egy részét vagy egészét üzemeltetésre. Meghatározhatja, hogy melyik üzemanyagot milyen áron ill. árréssel forgalmazhat. Említett esetben a márkanév/kúthálózat tulajdonosa gazdasági vagy egyéb más érdekből dönthetett úgy, hogy a 100-as mindenhol azonos áron adható, a többinél üzemeltetőnek van mozgástere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Csak olyat állíts, amit bizonyítani is tudsz. Ha bizonyítani tudod, akkor ne itt állítsd! <_< Főleg, ha szándékosan történik, de ha nem, akkor is. Az árak alakulása - szerintem - úgy működik, hogy a piacra bevezetett, jó nevű cég üzemeltetésre kiadja töltőállomásai+shop egy részét vagy egészét üzemeltetésre. Meghatározhatja, hogy melyik üzemanyagot milyen áron ill. árréssel forgalmazhat. Említett esetben a márkanév/kúthálózat tulajdonosa gazdasági vagy egyéb más érdekből dönthetett úgy, hogy a 100-as mindenhol azonos áron adható, a többinél üzemeltetőnek van mozgástere. Persze... Természetesen ezt igazából kérdésnek szántam, hiszen bizonyítani nem tudom... :D - Javítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Csak olyat állíts, amit bizonyítani is tudsz. Ha bizonyítani tudod, akkor ne itt állítsd! <_< Főleg, ha szándékosan történik, de ha nem, akkor is. Az árak alakulása - szerintem - úgy működik, hogy a piacra bevezetett, jó nevű cég üzemeltetésre kiadja töltőállomásai+shop egy részét vagy egészét üzemeltetésre. Meghatározhatja, hogy melyik üzemanyagot milyen áron ill. árréssel forgalmazhat. Említett esetben a márkanév/kúthálózat tulajdonosa gazdasági vagy egyéb más érdekből dönthetett úgy, hogy a 100-as mindenhol azonos áron adható, a többinél üzemeltetőnek van mozgástere. Persze ez is csak kérdőjellel. :D http://homar.blog.hu/2010/03/11/vizezik_a_benzint_az_omv_nel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Persze ez is csak kérdőjellel. :D http://homar.blog.hu/2010/03/11/vizezik_a_benzint_az_omv_nel Mégis ódákat zengenek az OMV üzemanyagokról. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Mégis ódákat zengenek az OMV üzemanyagokról. <_< Fene se tudja, ez az egész prémium üzemanyagosdi, lehet, hogy csak parasztvakítás. Ne feledjük, ez óriási üzlet, nagy pénzekkel, általában akik ebben forognak, nem báliruhás kislánykák... Pl. Ezek, meg ezek kispályás trükkök, de nagyban is érdekes dolgok lehetnek, csak ott már fehérgallérba bújva megy. Persze bizonyítani nem tudom, de axiómát ugye nem bizonyítunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Volt már olyan, hogy pénzt adtam a kútkezelőnek (önkiszolgáló kúton <_<), csak ne kenje össze azzal a bizonytalan kinézetű löttyel a szélvédőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts