Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

Amusing

Recommended Posts

valahogy én is így láttam pár hete (bp. bároczy utca)

Na ma reggel mondom megtankolom az OMV-n 100-assal, de az a rohadt kútfej nem rossz volt :lol: !! Így most sima 95 került bele és majd legközelebb lesz 100as!!

Carrera95-öst nem akartam bele tenni! Az milyen? Sokkal nem olcsóbb a 100-asnál

Megosztás:

Annyit beszéltek erről a prémium cuccról, még én is megkívánom... <_< Jelenleg 540km után 7L/100km-en áll a fogymérő, ebben van egy Budapest tranzit oda-vissza majdnem csúcsforgalom, a többi lakott területen kívül laza 100-zal. Kicsit kétlem, hogy ennél kevesebb lehetne a csudabenzinnel... :D

Megosztás:

Annyit beszéltek erről a prémium cuccról, még én is megkívánom... :D Jelenleg 540km után 7L/100km-en áll a fogymérő, ebben van egy Budapest tranzit oda-vissza majdnem csúcsforgalom, a többi lakott területen kívül laza 100-zal. Kicsit kétlem, hogy ennél kevesebb lehetne a csudabenzinnel... :D

7 lityó egy 2.0-tól,az jó.Nekem az 1.6 eszik ebben az időben 9-t,igaz csak bent van használva város. <_<

Megosztás:

Annyit beszéltek erről a prémium cuccról, még én is megkívánom... :D Jelenleg 540km után 7L/100km-en áll a fogymérő, ebben van egy Budapest tranzit oda-vissza majdnem csúcsforgalom, a többi lakott területen kívül laza 100-zal. Kicsit kétlem, hogy ennél kevesebb lehetne a csudabenzinnel... :D

ne mán, most komolyan elgondolkodtam az ÖMV 100-áról. Vajon megér egy hét ajtócsapkodást? <_< Egyszer ki kell próbálnom. Kiürítem a tankot és teleöltöm 100-assal. Most van 385 km-en, a mutató 1/2 és 1/4 között, (kicsit közelebb a félhez). Megyek még egy pár százast és megadom Neki, amit kér..... :)

Megosztás:

...ne mán, most komolyan elgondolkodtam az ÖMV 100-áról. Vajon megér egy hét ajtócsapkodást? :D ...

Elég annyit mondani otthon, hogy tankoltál, nem kell részletezni... :D

Én pofázok, amikor én is csak ígérgetem, hogy kipróbálom-bár most Carrera ment bele. <_< És fürgébb is a vas, asszony mondta is hogy kicsit jobban húz- vagyis fickósabb... :D máármint a gép... Vagyis... uff, ezt már nem magyarázom ki, igaz? :)

Megosztás:

Elég annyit mondani otthon, hogy tankoltál, nem kell részletezni... :)

Én pofázok, amikor én is csak ígérgetem, hogy kipróbálom-bár most Carrera ment bele. <_< És fürgébb is a vas, asszony mondta is hogy kicsit jobban húz- vagyis fickósabb... :D máármint a gép... Vagyis... uff, ezt már nem magyarázom ki, igaz? :D

Ez a szomorú, látod. Hogy a gépre mondja... :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.