Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Azért azt nem mondanám.Kollégám akinek nagy ritkán beszállok belföldezni,egy 422L Scaniája van,mol anyaggal 32-36 24T-val a fogyi,egy fél éve lukinál itatjuk,28-32 a fogyi. nekem lukkal 8.1 valamilyen 100asal 6.7 szerk: én se azért veszem 400ért mert nem tudok jó dolgom mit kezdeni a lóvéval... csak nekem bizonyított. ennyi aki nem hiszi járjon utána :lol: mennyi egy tanknál a különbség?? 2500-3000 ??? úgy voltam hogy megpróbálom ,ha jó akkor jó...,ha nem akkor kidobtam3e ft... most mi lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 nekem lukkal 8.1 valamilyen 100asal 6.7 Nem tom,opelen még nem próbáltam,de mintha egyszer hallottam volna,hogy a dizeljük igen jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Azért azt nem mondanám.Kollégám akinek nagy ritkán beszállok belföldezni,egy 422L Scaniája van,mol anyaggal 32-36 24T-val a fogyi,egy fél éve lukinál itatjuk,28-32 a fogyi. :lol: 100-as benyával? Scaniát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 :D 100-as benyával? Scaniát? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 :lol: 100-as benyával? Scaniát? az ZIL volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 az ZIL volt :lol: Meg is bukott a rendszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 a luklé egyfostalicska Egyetértek,nekem kb fél literrel többet eszik belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 :lol: Szidják a Luko 100-ast te meg beállítasz Scaniával! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 :lol: 100-as benyával? Scaniát? A hengerfejet lehet ledobná a Kánia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Szidják a Luko 100-ast te meg beállítasz Scaniával! :lol: Hát vazze,nehogymá a pézemé ne azt tankoljak amit akarok,he :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Na, nagy keservesen sikerült kiszámolnom, hogy mennyi az annyi. Most 6,57 l-t evett a verda. Anyagilag ugyanott vagyok, ha a 100-asból kerek 6 litert eszik. Az alá pedig kétlem hogy le tudnám vinni. Vagy igen? Hát elgondolkodtató. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Hát vazze,nehogymá a pézemé ne azt tankoljak amit akarok,he :lol: én azon gondolkoztam(na jó ez nagyképű duma),hogy a kínaiak csinálhatnának valami occo benzint is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Na, nagy keservesen sikerült kiszámolnom, hogy mennyi az annyi. Most 6,57 l-t evett a verda. Anyagilag ugyanott vagyok, ha a 100-asból kerek 6 litert eszik. Az alá pedig kétlem hogy le tudnám vinni. Vagy igen? Hát elgondolkodtató. erről beszélek.... a ft/km kb annyi vagy minimális kevesebb.... de legalább normális lé van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 én azon gondolkoztam(na jó ez nagyképű duma),hogy a kínaiak csinálhatnának valami occo benzint is B) Nem tennéd bele azt! :lol: Annál többre tartod a vasat! Meg szerintem itt mindenki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 erről beszélek.... a ft/km kb annyi vagy minimális kevesebb.... de legalább normális lé van benne. Még a végén rábeszélsz, bakker! :lol: Ki is fogom próbálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 erről beszélek.... a ft/km kb annyi vagy minimális kevesebb.... de legalább normális lé van benne. Már ugyis világít a nyomorúságjelző, akkor holnap telelököm 100-assal! Melyiket érdemessebb Shell, OMV?? Vagy más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Nem tennéd bele azt! :D Annál többre tartod a vasat! Meg szerintem itt mindenki... B) valszeg nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Még a végén rábeszélsz, bakker! :lol: Ki is fogom próbálni! Yess :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Már ugyis világít a nyomorúságjelző, akkor holnap telelököm 100-assal! Melyiket érdemessebb Shell, OMV?? Vagy más? omv olcsóbb..és ugyan olyan jó mint a kagylós Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 omv olcsóbb..és ugyan olyan jó mint a kagylós És a "hazai"? A fél család ott dolgozik, restellnék máshova menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 omv olcsóbb..és ugyan olyan jó mint a kagylós holtankoljak.hu-n keresgélek, de nem találom a 100-as árakat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 omv olcsóbb..és ugyan olyan jó mint a kagylós Nos, délután 37L-t nyomattam bele, OMV Carrera. Hétvégén volt egy Dújv.-Kalocsa járatom, rokonokat hoztam-vittem, oda, majd visssza, amikor már egyedül voltam, nem kapcsoltam 5.-et, úgy mentem összesen 120km-t, 3000-3500 fordulaton- vagyis összetereltem a lovakat , kicsit szélnek volt eresztve a 82 lóóó... :lol: De mostmár össze is tartanak, jobban húznak ám! :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 holtankoljak.hu-n keresgélek, de nem találom a 100-as árakat... :lol: Én sem találtam. Felhívtam tesóm, most melózik. Kutas. Egy Debrecen széli kúton 395.9. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 És a "hazai"? A fél család ott dolgozik, restellnék máshova menni. -1ft/L az omv-hez képest Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Én sem találtam. Felhívtam tesóm, most melózik. Kutas. Egy Debrecen széli kúton 395.9. valahogy én is így láttam pár hete (bp. bároczy utca) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts