Lipi-G Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Ma mértem én is. Legalább a fele városi rövid út, plusz egy Esztergomi kiruccanás Tarján felé a szerpentinen, így lett 8,9 lit. Szerintem nem rossz. Főleg egy 2.2-s benzineshez képest,elég jó. Nekem 5,1 lett folyamatos hosszúba,nem igazán kímélve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Főleg egy 2.2-s benzineshez képest,elég jó. Nekem 5,1 lett folyamatos hosszúba,nem igazán kímélve. :) Milyen olajkályhád van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Milyen olajkályhád van? Igen, az autódról valami infót rakhatnál fel. Esetleg képet is lehetne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Nekem olyan 8-9 vegyesbe,nem taposva:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Igen, az autódról valami infót rakhatnál fel. Esetleg képet is lehetne... az enyémről??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Több rövidebb (10-15 km-es) úttal, várossal: 7,55 liter/100 km, ebben a se hideg-se meleg időben. Elfogadható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Milyen olajkályhád van? 2.0 Di,2000 jahre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 az enyémről??? :D Lipi-G autójára gondoltam. Csak a muslicáját látjuk folyton... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Lipi-G autójára gondoltam. Csak a muslicáját látjuk folyton... :D Mé,olyan jó a jószágom! :) Elmegyek egy talira,azt mondom Lipi vagyok,senki sem tudja,ki vagyok,de ha azt mondom,hogy a legyesavataros hülyegyerek a fórumról,akkor csak csak! De jövőhétre megvan az új szerzemény,az olaj kályha mellé,piros caravan 1.6. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1.2 Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 6,8 7,5 csak városi használat. Klímával 8,2 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Mé,olyan jó a jószágom! :) Elmegyek egy talira,azt mondom Lipi vagyok,senki sem tudja,ki vagyok,de ha azt mondom,hogy a legyesavataros hülyegyerek a fórumról,akkor csak csak! De jövőhétre megvan az új szerzemény,az olaj kályha mellé,piros caravan 1.6. csak nehogy úgy történjen: hogy a legyesavataros hülyegyerek a fórumról... és bever egyet az arcodba, mert állandóan leveri a monitorját, ahogy leüti a legyet, és elege van belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 csak nehogy úgy történjen: hogy a legyesavataros hülyegyerek a fórumról... és bever egyet az arcodba, mert állandóan leveri a monitorját, ahogy leüti a legyet, és elege van belőle :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 vicc vót ám... nem kell izgulni, engem nem zavar már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 csak nehogy úgy történjen: hogy a legyesavataros hülyegyerek a fórumról... és bever egyet az arcodba, mert állandóan leveri a monitorját, ahogy leüti a legyet, és elege van belőle :) OFF ON :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Lipi-G autójára gondoltam. Csak a muslicáját látjuk folyton... :Dcsak nehogy úgy történjen: hogy a legyesavataros hülyegyerek a fórumról... és bever egyet az arcodba, mert állandóan leveri a monitorját, ahogy leüti a legyet, és elege van belőle :D Igen. :D Még meg kell szoknom, mert állandóan odab?sznék a monitorhoz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 de szerintem válaszd a legegyszerübb módot: kérd meg, hogy tegyen fel másik avatart... ( ezt még senki se próbálta meg..... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 de szerintem válaszd a legegyszerübb módot: kérd meg, hogy tegyen fel másik avatart... ( ezt még senki se próbálta meg..... :D ) Esetleg ezt helyette? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 Esetleg ezt helyette? http://www.johnsondiversey.com/NR/rdonlyre...9BC8/0/Raid.gif :) Ha ezt hatástalanítja, megemelem a kalapom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 vicc vót ám... nem kell izgulni, engem nem zavar már :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 csak nehogy úgy történjen: hogy a legyesavataros hülyegyerek a fórumról... és bever egyet az arcodba, mert állandóan leveri a monitorját, ahogy leüti a legyet, és elege van belőle :) hát ezt én is megettem,megpróbáltam elkenni a kijelzőn,aztán neeeeee,bazzzzz.... volt minden:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 :) tom,hogy nem zavar,de nem naon szeretném lecserélni,egyedi. Egyszerű,mikor fórumoztok,vastag ragasztócsík a monitor szélére,és már nem is látszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 tom,hogy nem zavar,de nem naon szeretném lecserélni,egyedi. Egyszerű,mikor fórumoztok,vastag ragasztócsík a monitor szélére,és már nem is látszik :) szigetelő szalag:) ha eléggé megmelegszik,jó kis ragadós csíkot hagy maga után,amibe frankón beleragad a por:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 szigetelő szalag:) ha eléggé megmelegszik,jó kis ragadós csíkot hagy maga után,amibe frankón beleragad a por:) Meg az élő muslinca is :) De szerintem menni kéne innen,mert szét offoltuk rendesen,szét lesz rúgva a hátsónk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Január23, 2011 Megoszt Elküldve Január23, 2011 de szerintem válaszd a legegyszerübb módot: kérd meg, hogy tegyen fel másik avatart... ( ezt még senki se próbálta meg..... :) ) Emlékeim szerint ez már megtörtént, több alkalommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Német ótópálya, tartós 150 km/h 4 fő + csomagok 7,6 l/100 km Oroszlán Szonját is lenyomtam, a pasija mazdája nem bírta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts