Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

Amusing

Recommended Posts

Ma mértem én is. Legalább a fele városi rövid út, plusz egy Esztergomi kiruccanás Tarján felé a szerpentinen, így lett 8,9 lit. Szerintem nem rossz.

Főleg egy 2.2-s benzineshez képest,elég jó.

Nekem 5,1 lett folyamatos hosszúba,nem igazán kímélve. :)

Megosztás:

Lipi-G autójára gondoltam. Csak a muslicáját látjuk folyton... :D

Mé,olyan jó a jószágom! :) Elmegyek egy talira,azt mondom Lipi vagyok,senki sem tudja,ki vagyok,de ha azt mondom,hogy a legyesavataros hülyegyerek a fórumról,akkor csak csak!

De jövőhétre megvan az új szerzemény,az olaj kályha mellé,piros caravan 1.6.

Megosztás:

Mé,olyan jó a jószágom! :) Elmegyek egy talira,azt mondom Lipi vagyok,senki sem tudja,ki vagyok,de ha azt mondom,hogy a legyesavataros hülyegyerek a fórumról,akkor csak csak!

De jövőhétre megvan az új szerzemény,az olaj kályha mellé,piros caravan 1.6.

csak nehogy úgy történjen: hogy a legyesavataros hülyegyerek a fórumról...

és bever egyet az arcodba, mert állandóan leveri a monitorját, ahogy leüti a legyet, és elege van belőle :D

Megosztás:

Lipi-G autójára gondoltam. Csak a muslicáját látjuk folyton... :D

és bever egyet az arcodba, mert állandóan leveri a monitorját, ahogy leüti a legyet, és elege van belőle :D

Igen. :D Még meg kell szoknom, mert állandóan odab?sznék a monitorhoz. :)

Megosztás:

és bever egyet az arcodba, mert állandóan leveri a monitorját, ahogy leüti a legyet, és elege van belőle :)

hát ezt én is megettem,megpróbáltam elkenni a kijelzőn,aztán neeeeee,bazzzzz.... volt minden:)

Megosztás:

tom,hogy nem zavar,de nem naon szeretném lecserélni,egyedi.

Egyszerű,mikor fórumoztok,vastag ragasztócsík a monitor szélére,és már nem is látszik :)

szigetelő szalag:) ha eléggé megmelegszik,jó kis ragadós csíkot hagy maga után,amibe frankón beleragad a por:)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.