woody1 Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Na, megvan az 1.4 twinportom első fogyasztási adata az első tank benya után... 5,76! Ha így marad, nagyon elégedett leszek. Ez negyedrészt kisváros nyugisan, a többi országút 90-100, nem kifejezetten takarékosan de keveset előzgetve. Az nagyon jó! Nekem a legjobb 716 km-en 100-ra lebontva 5.8 volt. Ez is kímélős országutas. Tavaly télen volt a legtöbb, 7-es fogyasztás. Általában 6.3 körül eszik, rövid lábbal, de 2500-3000 közti váltásokkal .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Kinek van tapasztalata az ENVI üzemanyagaival? Nyílt nálunk is egy ilyen kút a Füredi úton, a Praktiker parkolójában. A 95-ös 327.9 Ft/l, a gázolaj 315.9 Ft/l. Önző módon leginkább a gázolaj érdekelne! :D Ha senkinek, akkor nem mered majd beletankolni ? :) Majd' elfelejtettem! 4.88 l/100km ~80% város, 0% autópálya, ~20% országút sietősen. Most 319.9 Ft/l a gázolaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Majd' elfelejtettem! 4.88 l/100km ~80% város, 0% autópálya, ~20% országút sietősen. Most 319.9 Ft/l a gázolaj. Tudod, nekünk nem illik :) Amúgy tök jó ez az érték, nekem is ilyetén mozog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Tudod, nekünk nem illik :D Amúgy tök jó ez az érték, nekem is ilyetén mozog... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 sok olajkályha :) :D jó az csak ne kelljen hozzá nyúlni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 sok olajkályha :) :D jó az csak ne kelljen hozzá nyúlni.... ... meg a többihez se, ugye... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Majd' elfelejtettem! 4.88 l/100km ~80% város, 0% autópálya, ~20% országút sietősen. Most 319.9 Ft/l a gázolaj. :) ...ennyit ad hozzá a tankban lévő gázolajhoz? ... hát nem sok ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Tudod, nekünk nem illik :D Amúgy tök jó ez az érték, nekem is ilyetén mozog... Ez nem illem kérdése. Mi nem dicsekszünk csak száraz tényeket közlünk. :D A Dízel topicba mégsem írhattam, mert akkor az a baj.Egyébként meg had pukkadjanak meg a benzin/E85 falók! :) :D ...ennyit ad hozzá a tankban lévő gázolajhoz? ... hát nem sok ... :D Hát tényleg nem! :D ~1561 Ft/100km, azaz 15.61 Ft/km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Ez nem illem kérdése. Mi nem dicsekszünk csak száraz tényeket közlünk. :D A Dízel topicba mégsem írhattam, mert akkor az a baj.Egyébként meg had pukkadjanak meg a benzin/E85 falók! :) Hát tényleg nem! :D ~1561 Ft/100km, azaz 15.61 Ft/km. Tudom-tudom, csak én is szégyellem, hogy ilyen jó érték :D, én is múltkor csak a száraz tényeket írtam, mikor kb ugyanez a kis szám jött ki nekem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Bházz! Fél tank felett 1 mm-el van a mutató, 361 kmen a km-számláló(1.4 twin). Persze ez így nem pontos, de érzem ez megint fincsi fogyi lesz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Bházz! Fél tank felett 1 mm-el van a mutató, 361 kmen a km-számláló(1.4 twin). Persze ez így nem pontos, de érzem ez megint fincsi fogyi lesz..... ha fél alatt van egy mutatónyival akkor nekem 24L megy bele..... már megint 6.5 városba..... na de most lukoil 95 van benne.... majd írom.... de az tuti hogy lomhább vele..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 ha fél alatt van egy mutatónyival akkor nekem 24L megy bele..... már megint 6.5 városba..... na de most lukoil 95 van benne.... majd írom.... de az tuti hogy lomhább vele..... Én asszem azt a rendszert fogom követni, hogy amint világítani kezd, irány a kút! Ahogy itt többen írtátok az kb. azt jelenti, hogy 42-t tudok majd beletenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Én asszem azt a rendszert fogom követni, hogy amint világítani kezd, irány a kút! Ahogy itt többen írtátok az kb. azt jelenti, hogy 42-t tudok majd beletenni. Lényegében igen, nekem is kivillanás esetén 41-42 liter (első kattanásig, azután stop) megy bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Én asszem azt a rendszert fogom követni, hogy amint világítani kezd, irány a kút! Ahogy itt többen írtátok az kb. azt jelenti, hogy 42-t tudok majd beletenni. Ha ennyire követni szeretnéd a fogyasztást, akkor elég sok alternatíva van. Pölö: - freeze Gépjármű üzembentartási táblarendszerét Verzió: 2009.03.24 - http://www.spritmonitor.de/en/detail/315230.html Visszanézni a leggjobb móka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Ha ennyire követni szeretnéd a fogyasztást, akkor elég sok alternatíva van. Pölö: - freeze Gépjármű üzembentartási táblarendszerét Verzió: 2009.03.24 - http://www.spritmonitor.de/en/detail/315230.html Visszanézni a leggjobb móka :) A Spritmonitort ismertem, nagyon jó oldal, a link meg a Te géped gondolom.... Én még jobb fogyit várok fél lityóval, mert pályán sosem, városban talán 10%-ot megyek, az utak miatt max 100zal. - mármint 100zal országúton :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Ha ennyire követni szeretnéd a fogyasztást, akkor elég sok alternatíva van. Pölö: - freeze Gépjármű üzembentartási táblarendszerét Verzió: 2009.03.24 - http://www.spritmonitor.de/en/detail/315230.html Visszanézni a leggjobb móka :) Vagy a www.motostat.eu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 ha fél alatt van egy mutatónyival akkor nekem 24L megy bele..... már megint 6.5 városba..... na de most lukoil 95 van benne.... majd írom.... de az tuti hogy lomhább vele..... Most áll úgy az óra, ahogy itt írod, de már mentem 431 km-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Most áll úgy az óra, ahogy itt írod, de már mentem 431 km-t! Na., majd innét fog zuhanni! Kb. 5.5-5.7 l/100km. Lámpagyújtásig még lehet benne kb. 12-15 liter. Kinek hogy. Ezt az órát nem lehet műszernek minősíteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Na., majd innét fog zuhanni! Kb. 5.5-5.7 l/100km. Lámpagyújtásig még lehet benne kb. 12-15 liter. Kinek hogy. Ezt az órát nem lehet műszernek minősíteni. :) Az utcsó negyedet jelző vonal felett 1 mutatóval 557! Eddig jó:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Sziasztok! Kiürült az első tank benzin. 700nál kezett világítani, 41,3 L ment bele. Az 5,9 főleg nyugis országúti használatban, nyári 195ös gumin. Naggyon elégedett vagyok eddig, pedig még össze sem szoktunk igazán(1.4 twp). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Sziasztok! Kiürült az első tank benzin. 700nál kezett világítani, 41,3 L ment bele. Az 5,9 főleg nyugis országúti használatban, nyári 195ös gumin. Naggyon elégedett vagyok eddig, pedig még össze sem szoktunk igazán(1.4 twp). Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Szia kíváncsi lennék,hogy városban dugóban mit produkál a géped,az enyém ilyen körülmények között 8L,normál 95 benzinnel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Sziasztok! Kiürült az első tank benzin. 700nál kezett világítani, 41,3 L ment bele. Az 5,9 főleg nyugis országúti használatban, nyári 195ös gumin. Naggyon elégedett vagyok eddig, pedig még össze sem szoktunk igazán(1.4 twp). 5,9? Az nagyon jó! Azért, ha összeszoktok, sem lesz sokkal kevesebb szvsz, max ha full országút 90-nel. A város engem is érdekelne, főleg, hogy benzinesnél mennyi a különbség a full város és a full 90 között (csak érdekel, nincs semmi különösebb ok). Dízelnél ez 1,5 lityi különbség kb., az érdekel, hogy ez benzinesnél több-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 visszajöttem a nyaralásból 900km,kereken. villogott a lámpa az utolsó 20km en leállítottam a kocsit elindultam és már nem villog világít. 1 indulás kerepes-m0 2 poluscenter m3 3 zalakaros m7 1 lehajtóval odébb lehajtás szállás nem volt elfoglalható 4 nagykanizsa 7 tesco 5 zalakaros pihi Másnap 6 zalakaros kilátó kis borozó a lábánál 7 Rezi vár földút megy a hegy aljához kitáblázva végig.patkoló séta 300M kilátás pazar 8 Zalaszántói vár ez egy kicsit tréfásabb ha lusta vagy mint én felmész a domboldalon ameddig felmersz menni a hegyre brutál terep, ha sáros semmi esély feljutni én a harmadik várjelző fáig mentem fel 4 személlyel. innen már csak quad nyomok mennek a vár felé. Vigyázat ahogy lehajtasz a főútról balra felfelé kell menni jobbra egy sorompóba ütközöl na mi ott kocsi lerak, séta az úton 30percig jön egy futó , megkérdeztük erre van a vár ? ő mondta hogy nem a másik földúton kellett volna menni. Obi 9 Sümegi vár 1000/fő éppen felújítják de ennek ellenére is pengetni kell. ide felsétáltunk de van vártaxi 700/fő szép kilátás 10 Keszthely kastélypark nem rossz hátsó felében deszkákból összetákolt színes falovak vannak szanaszét+kistó csobogóval 11 zalakaros vissza a szállásra 3nap 12 Balatonmagyaród Kis Balaton tájvédelmi terület fa hídon sétálsz be a szigetre .megfigyelőles, szalonnázóhely szép. 300/ó parkolás .öreg mamik árulnak savanyúságot +lekvárokat tuti bio isteni finomak 13 Keszthelyi kilátó 600ft/fő lift van a közepébe jó magas, meg van kilengése is rendesen 14 Balatonberény Balatonújlak Marcali Öreglak SOMOGYVÁR SZENT László SÍRHELYE, templom romkert + kilátó 600ft belépő megéri 100ftosból fejenként 8db ajánlott és 4db 5ft os 200ftért 5ftost szétpréselheted emlék éremmé ez tetszett 4 féle van 15 Balaton Boglár kilátó fém gömb le van zárva de belehet mászni. a lényeg hogy a vas részeken mozogj a fa enyhén korhadt életveszélyes 16 Zalakaros m7 vissza a szállásra 4nap 17 Balaton mentén 7es úton megnéztük a kőröshegyi hidat alulról , mielőtt beérsz alá balra van egy behajtani tilos tábla ott fel a domboldalra. séta alatta egy hangszóró meg folyamatosan mondja hogy veszélyes helyen vagy és távozz mert felvesznek videóra 18 Zamárdi harckocsi lerakat 1000ft/fő teherautók tankok csapatszállítók kétéltűek repülők helikopterek rakétakilövő ágyú utászgépek árokásók az öreg még sisakot és gépfegyvert is ad a fotózáshoz ja hétvégente lehet vezetni a gépeket 20000ft a tank 8000 a teherautó a java az üzemanyag. 19 irány haza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 5,9? Az nagyon jó! Azért, ha összeszoktok, sem lesz sokkal kevesebb szvsz, max ha full országút 90-nel. A város engem is érdekelne, főleg, hogy benzinesnél mennyi a különbség a full város és a full 90 között (csak érdekel, nincs semmi különösebb ok). Dízelnél ez 1,5 lityi különbség kb., az érdekel, hogy ez benzinesnél több-e... Hát elméleti szinten érdekelne engem is, de sosem fogom megtudni, kizárt hogy legyen alkalmam kijárni egy tankot csak városban, nem használom ilyen körülmények között csak keveset, erre vonatkozott az 5,9. Ez nem országút 90 volt végig! És napi 2*25 km országút, 100nál nem gyorsabban, nem forgatva nagyon. Olvastam hogy végig melegen, egyszerre letekerve vagy 800 kilcsit országúton valaki 5,2-t írt... Nekem az előző 1,5 benzin off Mazdám ugyanilyen körülmények közt 6,5öt kajált, hosszú országutas üzemben meg 6ot, szóval max egy felest le lehet még faragni, mert a hosszú 90-100 a legkellemesebb a kocsinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts