ufonauta Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Nos elég érdekes ez a fogyasztás téma. Nekem a melóhely 8 km-re van (Lágymányos-Budaörsi reptér) és finoman használva 6,5-re jön ki a fogyim. Viszont eddig soha nem tankoltam OMV-nél, de most az utolsó két tankot Az ÚjbudaCenternél lévő OMV-nél töltöttem tele Carrera 95-el, így 8 lityit evett. Noh ma tankoltam Shellnél (érdi Tesconál sima 95-ös) és bár a mostani fogyit még nem tudom, de a Carrerahoz képest megtáltosodott az autó. Sose hittem volna, hogy benzin és benzin között ennyi különbég van. Pláne, hogy a Tescos benya javára. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Biztos hogy nem egyébként menni egy g astra üzemanyagtartálya mert papiron 52 van irva de nekem ha full üres akkor 44 liter megy bele akkor hogy is van ez? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Biztos hogy nem egyébként menni egy g astra űzemanyagtartálya mert papiron 52 van irva de nekem ha full űres akkor 44 liter megy bele akkor hogy is van ez?? Ilyenkor már megáll alattad, vagy csak a mutató ér le nullára? Mert utóbbi esetben még simán benne van az a 7-8 liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Csak a mutató ér le kösz a segitséget ha igazat irtál danke. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 no, megörökitettem az újabb éhségsztrájkos kocsinkat.... [mg]http://lh4.ggpht.com/_1FrZyTem-qk/TAEJV3GjtdI/AAAAAAAALXQ/NPJDHcrcxmI/s640/IMG_6437.JPG [ig]http://lh4.ggpht.com/_1FrZyTem-qk/TAEJcHb23wI/AAAAAAAALXo/bKWc9306yQc/s640/IMG_6442.JPG [ig]http://lh6.ggpht.com/_1FrZyTem-qk/TAEJeG0UVoI/AAAAAAAALXw/IRaDBiFQfok/s640/IMG_6444.JPG [ig]http://lh4.ggpht.com/_1FrZyTem-qk/TAEJevxYs5I/AAAAAAAALX0/fajOuZZGySs/s640/IMG_6445.JPG (nem sértődöm meg ha szóltok hogy elég a hondákból...! ) Bakker, ennyi visszajelzőt. Ennél már tényleg kézikönyv kell, hogy tudja az ember mi micsoda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Bakker, ennyi visszajelzőt. Ennél már tényleg kézikönyv kell, hogy tudja az ember mi micsoda. Nekem épp tetszenek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 A H Astrában is kb ennyi visszajelző van (egy jobban felszerelt példányban), legalább 2x annyi mint a G-ben. De hát ez a technika fejlődése, több kütyü, több visszajelző. Bakker, ennyi visszajelzőt. Ennél már tényleg kézikönyv kell, hogy tudja az ember mi micsoda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Most először néztem meg,hogy pontosan mennyit eszik az Astra. Tehát így alakult:460 km./41.5 l. benzin.Ami,ha jól számoltam:9,02 l/100km.Nagyobbrészt olyan városi menet amikor be sem tud melegedni a motor(1-2 km reggel,este),kisebbrészt faluk közötti alsóbbrendű út és néha egy hoszabb főutas menet.Mindez automata váltóval és 1,6-os motorral,alkalmankénti klímajárattással és a hosszabb távokon a sportfokozat használatával.. Nekem kellemes meglepetés,mert többet gondoltam. Legújabb adatok: 750 km./59,5 l. benzin. Az :7,93 l/100 km. Én meg vagyok vele elégedve.Valószínű azért lett most kevesebb ,mert több volt az országúti járat. De még van mit javítani!Nézegettem a mobile.de -n a fogy. adatokat amiket a tulajok megadnak a kocsinál és úgy láttam,hogy 7,2és 7,6 körül adják meg az automatáknál vegyesben.Bár azok majdnem mind a 84 lovas motorral szereltek az enyém meg a 101 pacis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Csak annyit írok,hogy 7liter :rolleyes: pálya 140-150+klíma 180km Város csúnyán küldve +mostanában klíma 400km shell v-power racing lónyállal Szerintem ,ha jó... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Ilyenkor már megáll alattad, vagy csak a mutató ér le nullára? Mert utóbbi esetben még simán benne van az a 7-8 liter. Nekem a rekordom 54.06L amit beletankoltam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Endorf és hogyan azt ird le nekem mert nekem tartalékokal együtt kb 44 liter és neked akkor hogy 54 magyarázd meg légyszíves! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Június11, 2010 Megoszt Elküldve Június11, 2010 Endorf és hogyan azt ird le nekem mert nekem tartalékokal együtt kb 44 liter és neked akkor hogy 54 magyarázd meg légyszíves! :rolleyes: Nekem is eddig a legtöbb ami belement az 44 de akkor már masszivan villogott. Ha meg villog akkor én már félek vele menni. Más: Nekem mostanában hogy elkezdtem klimázni igen csak megy felfelé a fogyasztás. Szerintem jóval 8 felett. Most asszem elgondolkodom hogy kell e nekem klímáznom. Pedig annyira szerettem volna hogy legyen klimás autóm. Most megvan de nem merem használni :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Endorf és hogyan azt ird le nekem mert nekem tartalékokal együtt kb 44 liter és neked akkor hogy 54 magyarázd meg légyszíves! :rolleyes: Egyrészt a sedannak 52L a benzintartály térfogata, másrészt, ha valaki nem fél, h a szellőztetőnél levő aktív szén szűrő tönkremegy, akkor el lehet játszadozni még a betöltőcső térfogatával is. Bár, szerintem több okból sem éri meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Nekem is eddig a legtöbb ami belement az 44 de akkor már masszivan villogott. Ha meg villog akkor én már félek vele menni. Más: Nekem mostanában hogy elkezdtem klimázni igen csak megy felfelé a fogyasztás. Szerintem jóval 8 felett. Most asszem elgondolkodom hogy kell e nekem klímáznom. Pedig annyira szerettem volna hogy legyen klimás autóm. Most megvan de nem merem használni :S Milyen motor? Nekem max 2-3 dl-t jelent... Bár, alapból sem kevés... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 endorf és hogyan azt ird le nekem mert nekem tartalékokal együtt kb 44 liter és neked akkor hogy 54 magyarázd meg légyszíves! :rolleyes: Szasztok! Először is nem sedanom van,hanem öt ajtósom....(az is 52L-es tank) Ukrajnába járok tankolni és már nagyon ismerem mennyit tudok menni villogó jelzővel.... Amikor kiérek a kútra kb 0.5-2L benzinem van....43L-ig automatán tankolom és amikor lekattan,akkor kb 10perc amíg belemegy 9-10L még csorgatva csurig.Nem félek,h a csurig töltés miatt probléma lenne,mert utána egyből megyek 60km-ert(mire hazaérek)és 4-5L már ki is megy ugyebár belőle.... Nekem amikor "kigyullad" a jelző onnantól 80km-ert tudok menni vele. Ja és most Ukránba 247Ft-ért tankoltam(egy hónapja ugyan 211 volt,de így is megéri nekem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 Ja és most Ukránba 247Ft-ért tankoltam(egy hónapja ugyan 211 volt,de így is megéri nekem) Minőségre milyen a kinti anyag? Vkitől azt hallottam hogy szartak már be tőle autók idehaza.3 Más: 145 km városban 17,2 l rátankolva ugyanannál a kutnál. Nah nemtomén hogy most klima teszi vagy a város vagy mind2. De ez igy nagyon rossz. Hogy van ez hogy hosszúban elmegyek 6,2-6,4el 3 személyel városba meg 10 felett jóval 1 személlyel. A vicc az hogy klimázgatni is csak ékt napja. Hihetetlen. Ha rossz lenne a kocsi akkor hosszúban sem lenne jó. Mostmár tényleg nem értem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június12, 2010 Megoszt Elküldve Június12, 2010 ...és ha még a jobb hátsó alá tesztek egy téglát még több menne bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 ...és ha még a jobb hátsó alá tesztek egy téglát még több menne bele. ^_^ Van alatta..... :D egy "rámpára"állok fel. Ukrán benyával a tapasztalatom:Okko-n tankolok azon a legdrágább a benzin és km-re ugyanannyit megyek mint a magyarral.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 Van alatta..... :D egy "rámpára"állok fel. Ukrán benyával a tapasztalatom:Okko-n tankolok azon a legdrágább a benzin és km-re ugyanannyit megyek mint a magyarral.... A postás nivások mindig úgy tankoltak: jobbos kerék fel a padkára,több fér bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonsair Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 helósziasztok! valaki nem tudja hány liter lehet még benne mikor kigyullad a tankoljlámpa? és hány liternél kezdhet el villogni? megköszönöm a válaszokat ha tudja valaki..:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 helósziasztok! valaki nem tudja hány liter lehet még benne mikor kigyullad a tankoljlámpa? és hány liternél kezdhet el villogni? megköszönöm a válaszokat ha tudja valaki..:D 12liter amikor világít . a villogóst nemtom ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonsair Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 12liter amikor világít . a villogóst nemtom :D kössz! akkor talán 6... de lényeg a 12:D az gáz a motornak ha általában ilyen 2-3 ezerért tankolok csak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 kössz! akkor talán 6... de lényeg a 12:D az gáz a motornak ha általában ilyen 2-3 ezerért tankolok csak? Szerintem nem probléma,csak sose használd ki nullára ... Én akkor szoktam megitatni amikor elkezd világítani. Általában kattanásig Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonsair Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Szerintem nem probléma,csak sose használd ki nullára ... Én akkor szoktam megitatni amikor elkezd világítani. Általában kattanásig nálunk csak villogás után egy nappal szokott inni kapni és akkoris csak mértékkel:S hiába, a recesszió... nullán hálistennek még nem jártunk:P:D kössz az infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Június19, 2010 Megoszt Elküldve Június19, 2010 nálunk csak villogás után egy nappal szokott inni kapni és akkoris csak mértékkel:S hiába, a recesszió... nullán hálistennek még nem jártunk:P:D kössz az infót! Akkor csak a nagyon muszájra használod az autót.Rohadt egy világ ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts