Korzika Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Ez mit jelent? Hogy nagyobb gázadásnál csörögnek a szelepek !Jellegzetes jól hallható csörgő hang. Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Hogy nagyobb gázadásnál csörögnek a szelepek !Jellegzetes jól hallható csörgő hang. Értem, köszi. Csak azért érdeklődöm, mert nálam is csörög valami. Viszont biztos nem ez, mert sok kútnál megfordultam és akkor is produkálta a hangot. Vagyis nem mindig. Pl ma is hallottam a városban, de itthon a fal mellett pörgetve nem jött elő a "csörgés". Szerintem csak valami kilazult és az rezonál be időnként. De azért idegesítő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 100% város - 10 LIter... :) :) (g astra Z14xe) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 100% város - 10 LIter... :) :) (g astra x14xe) Igen kb nálam is ezt produkálta. De most vhogy 11 körül mozog. De egyre inkább az az érzésem hogy a szar nafta az oka! De végre akkor van aki 100% city üzembe használja. Mert már kezdett idegesíteni hogy az enyém ennyire szar mert hogy itt mindenkinek 6,5-7,5-8 ak at fogyaszt nekem meg 10et .Most akkor vagy mieink szarok vagy a többieké überjó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 9 alá sosem ment igazán városban, 3 éve van nálunk azt hiszem. elvileg ez normális, mert pályán,országúton tűrhetőbben eszik. szerintem másoknak is ennyit enne ha Budapesten kellene totyorogniuk 100 %-ban. de talán az sem mindegy, hogy a mienk sedan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Szerbusztok 554.6 Km /41.23Liter 170km pálya maradék Bp. város 7.43Liter/100Km Z14XEP én így szeretlek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Nekem vegyes használattal kb. 650-670 km egy tankolással. 1.2 gcc Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Szerbusztok 554.6 Km /41.23Liter 170km pálya maradék Bp. város 7.43Liter/100Km Z14XEP én így szeretlek :) én is kb egy ilyen etapot nyomtam legutóbb, csak 45öt tankoltam a végén 6.97 mondjuk a pályán nem toltam neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Z14XEP én így szeretlek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Pont ez a TWP előnye. hogy városben eszik kevesebbet. Pályán, mikor tolod neki ugyanúgy eszik mont az elődök.Z14XEP én így szeretlek :) Hát igen TWP az full más. Apám H-sedajába Z18XEP van az városba megáll 7,5-8,5 be, kis lábbal nyugdijasan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Z14XEP én így szeretlek :) Hát igen TWP az full más. Apám H-sedajába Z18XEP van az városba megáll 7,5-8,5 be, kis lábbal nyugdijasan. az Z18XER , és nem twinport. az azért fogyaszt kevesebbet, mert erős a motor, és sokkal könnyebben mozgatja a kasznit mint a gyenge 1.4 es. Senki se hitte el, hogy amig a coupém volt kevesebbet evett mint az asszony 1.4 ese. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2010 hát nekem, csak város klímával se ment soha 8 és fél fölé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Télleg, nem is figyeltem, csak elfogott a lendület :) ... persze ettől még igaz, hogy kevesebbet eszik, csak épp az az 1.8-as télleg nemm TWP.... az Z18XER , és nem twinport. az azért fogyaszt kevesebbet, mert erős a motor, és sokkal könnyebben mozgatja a kasznit mint a gyenge 1.4 es. Senki se hitte el, hogy amig a coupém volt kevesebbet evett mint az asszony 1.4 ese. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 az Z18XER , és nem twinport. Legalább nem megy tönkre a TWP szelep!Akkor mi van abban? hát nekem, csak város klímával se ment soha 8 és fél fölé! Nekem meg alá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Benzin :) Legalább nem megy tönkre a TWP szelep!Akkor mi van abban? ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Benzin :) A föld napja van,biciklivel mentél munkába??? :) (úgy a legkisebb a fogyi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 A föld napja van,biciklivel mentél munkába??? :) (úgy a legkisebb a fogyi) Mindennap azzal megyek. a gyereket is azzal viszem a bölcsibe, a másikat néha oviba. Így is lehet ám, csak figyelni kell az autósokra, van köztük tahó rendesen, le se sz@rja, h gyerek ül mögöttem. meg 1ébként is :) Most voltam szarvason (hogy ne offoljak) és 4,9 volt a fogyi. Persze ez kályha. 90-120 konstans... Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Azzal mentem, kisfiamat is kisüléssel vitem oviba :) A föld napja van,biciklivel mentél munkába??? :) (úgy a legkisebb a fogyi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Azzal mentem, kisfiamat is kisüléssel vitem oviba :) nagyon helyes. vezeted az áramot,h kisülésed van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 kisfiamat is kisüléssel vitem oviba :) Azmilyenaz?? :) Igen ,végülis az az igazi takarékosság amikor mehetnénk kocsival is,de mégis a bicajt választjuk.Nincs fogyasztás-szennyezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Azmilyenaz?? :) Igen ,végülis az az igazi takarékosság amikor mehetnénk kocsival is,de mégis a bicajt választjuk.Nincs fogyasztás-szennyezés. mármint a hordozó milyen? a nyeregcsőnél lévő vázra kell felfogatni egy konzolt, abba belerax egy ülést, ami a csomitartó fölé lóg. Szal mögötted ül a gyerek. Olyan is van, h előttad ül, de én azt nem szeretem, nagyon rossz lesz a bicaj súlypontja. zuglóban lakom, itt is dolgozom, jó idő van, gyerek imád bringázni, vétek lenne kocsizni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 mármint a hordozó milyen? Ááááá,nem értetted a fricskát a szövegben! :) Azt írta a jeges,hogy:"Azzal mentem, kisfiamat is kisüléssel vitem oviba " Ezt a szókapcsolatot abban az értelemben használjuk,hogy pl.: -Autóval mentem dolgozni:tehát beülök a kocsiba és azzal haladok. -Biciklivel túráztam:tehát felülök rá és tekerem a bicajt. Most ezen gondolatmenet mentén haladva az a mondat,hogy kisüléssel vitte oviba a gyerkőcöt az azt jelenti,hogy beültek a kisülésbe a kiccsalád és azzal(csak maga a kisülés) haladtak az úton az oviig! :) Éted mán,mit nevettem? :D (nekem is volt kicsi a csaj és nekünk is volt biciklisülése a gyereknek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Ááááá,nem értetted a fricskát a szövegben! :) Azt írta a jeges,hogy:"Azzal mentem, kisfiamat is kisüléssel vitem oviba " Ezt a szókapcsolatot abban az értelemben használjuk,hogy pl.: -Autóval mentem dolgozni:tehát beülök a kocsiba és azzal haladok. -Biciklivel túráztam:tehát felülök rá és tekerem a bicajt. Most ezen gondolatmenet mentén haladva az a mondat,hogy kisüléssel vitte oviba a gyerkőcöt az azt jelenti,hogy beültek a kisülésbe a kiccsalád és azzal(csak maga a kisülés) haladtak az úton az oviig! :D Éted mán,mit nevettem? :D (nekem is volt kicsi a csaj és nekünk is volt biciklisülése a gyereknek) Bakker, értem már. Pojénkodok itten én is gazdagon, oszt a másé meg nem esik le :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Jó hogy nem elektromos kisülés :):D Azmilyenaz?? :) Igen ,végülis az az igazi takarékosság amikor mehetnénk kocsival is,de mégis a bicajt választjuk.Nincs fogyasztás-szennyezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Sziasztok valakinek van fedélzeti computere,olyan motorral mint az enyém?az érdekelne,hogy milyen fordulatszámon írja,a legkedvezőbb fogyasztást,városban,és országúton,természetesen a megengedett sebességet figyelembe véve.válaszokat köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts