Guest Endy Elküldve Szeptember1, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2012 Pár napja majdnem ráb@sztam. Lazán zsebre rakok egy Deákot, megyek tankolni. A számlálót nem néztem, csak azt, hogy színültig legyen. Eléggé kiszáradhatott a tankom, alig kaptam vissza. Ha így alakulnak a benzinárak, felkészültebben kell menni tankolni. Ja, fogyasztási adatot nem tudok írni, mert utoljára nem tele tankoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember2, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2012 Pár napja majdnem ráb@sztam. Lazán zsebre rakok egy Deákot, megyek tankolni. A számlálót nem néztem, csak azt, hogy színültig legyen. Eléggé kiszáradhatott a tankom, alig kaptam vissza. Ha így alakulnak a benzinárak, felkészültebben kell menni tankolni. Ja, fogyasztási adatot nem tudok írni, mert utoljára nem tele tankoltam. ha teli tankolni megyek 48-9 liter szokott lenni a deák meg pár matyi ugrik de elég 1000+kmre Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember2, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2012 ha teli tankolni megyek 48-9 liter szokott lenni a deák meg pár matyi ugrik de elég 1000+kmre nekem 20e ft elég 1200km-re ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Szeptember2, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2012 nekem 20e ft elég 1200km-re ;) Nekem meg 19500 szokott elég lenni nem egész 450 km-re nah erre varjon bárki gombot :evilgrin: :icon11: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember2, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2012 Nekem meg 19500 szokott elég lenni nem egész 450 km-re nah erre varjon bárki gombot :evilgrin: :icon11: <_< Aki versenypályán érzi magát. :D Tudom, valami nem OK a kocsiddal :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember2, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2012 Nekem meg 19500 szokott elég lenni nem egész 450 km-re nah erre varjon bárki gombot :evilgrin: :icon11: <_< Eleve meg se tankolok 20e-ből (V-Power Racing rulez), és ha több mint 500km-t mutat a napi számláló két tankolás között, akkor már madarat lehet velem fogatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Herzi Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Boldog új (és egyben második) tulaja lettem egy 2004-es, 1,2-es 16 szelepes Astrának. Az autó nagyon új, hiszen kb.4 évet volt használva. Nem szervizkönyves, hanem csak egy szerviz pass volt hozzá, ellenben minden számla amit szervizeltek az autón adott volt hozzá. Az első, mért fogyasztási adatom: 20 liter 340 km, azaz 5,88 l/100km a 340 km-ből 220 országút volt, 120 városi. Országúton azért húzva volt a 3000-es fordulat fölé, többnyire 4-esbe a Bakonyon át. Nekem is hihetetlennek tűnt, én többre számítottam. Kíváncsi leszek hogy a hétköznapokon, városban mennyit eszik majd meg. Z12XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 A legutolsó: 647.6km 43.85 liter Mol EVO Neo 99-esből, ami 6.77 l/10km-es átlagnak felel meg. Sokszor klímázva, amikor lehet tempomattal, normális, de azért lendületes közlekedéssel. Város/országút 20/80% arányban. Én elégedett vagyok, főleg hogy most tankoltam először MOL-nál. Általában VPower Racing-el etetem, mert az olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember11, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2012 A legutolsó: 647.6km 43.85 liter Mol EVO Neo 99-esből, ami 6.77 l/10km-es átlagnak felel meg. Sokszor klímázva, amikor lehet tempomattal, normális, de azért lendületes közlekedéssel. Város/országút 20/80% arányban. Én elégedett vagyok, főleg hogy most tankoltam először MOL-nál. Általában VPower Racing-el etetem, mert az olcsóbb. szégyelld magad :D :D tegnap tankoltam ... majd jöttem mentem a városba... kb 40km .. bc 8.8 mutatott ... azt hittem hogy elromlott :) reggelre mire beértem melóba már 9.7 volt, így már minden ok :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Szeptember12, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2012 A legutolsó: 647.6km 43.85 liter Mol EVO Neo 99-esből, ami 6.77 l/10km-es átlagnak felel meg. Sokszor klímázva, amikor lehet tempomattal, normális, de azért lendületes közlekedéssel. Város/országút 20/80% arányban. Én elégedett vagyok, főleg hogy most tankoltam először MOL-nál. Általában VPower Racing-el etetem, mert az olcsóbb. Ez kicsit sok, nem? 70km-ként tankolni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember13, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2012 Bakker milyen szemetek van... 2nap alatt se vettem észre, sőt elsőre még most is elgondolkodtam rajta hogy mi a probléma a pirossal kihúzott résszel mire leesett... :D De oké, korrigálok, szóval 6.77 l/100km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 ,A tetőbox nagyon megnöveli a fogyasztást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Állítólag a sima tetőcsomagtartó tud +1l-t dobni ha nincs rajta semmi akkor is. Szóval én akár +2l-en se lepődnék meg, de hát nem kell állandóan rajta hagyni és akkor nincs gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 Állítólag a sima tetőcsomagtartó tud +1l-t dobni ha nincs rajta semmi akkor is. Szóval én akár +2l-en se lepődnék meg, de hát nem kell állandóan rajta hagyni és akkor nincs gond. Azon gondolkoztam, hogy vegyek e egy boxot a tetőre, mert most nyáron hosszabb úton voltunk a családdal, és annyira megpakoltam a kocsit, hogy már egy szívószál sem fért volna be a csomagtartóba.Másik megoldás hogy egy kombira cserélném a kocsit, de az ugye húzósabb dolog.Ráadásul Opelnél azt mondták, hogy 1milliót adnának a kocsimért, ami 2007-es 58.000Km van benne és úgy néz ki mintha tök új lenne.Úgyhogy ezt elvetettem.Lehet hogy megbarátkozom a +2 literrel.:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 Ha csak egyszer kell egy évben, akkor tetőboxot lehet bérelni is... ;) Ezért én tuti nem vennék, és pláne nem cserélnem le az autót csak emiatt... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 Ha csak egyszer kell egy évben, akkor tetőboxot lehet bérelni is... ;) Ezért én tuti nem vennék, és pláne nem cserélnem le az autót csak emiatt... :blush: Én is bánom hogy nem karavánt vettem, nyaraláskor 2 személy belepakol, és vége, és akkor nem is viszek sok cuccot. Amikor 1 hétre suli miatt mentem Bp-re, akkor is megtellett. :D 100e-el lett volna több, de nagyobb, és mekkora gáztartály befért volna. :D Mondeo csomagtartója elég lenne nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember27, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2012 100e-el lett volna több, de nagyobb, és mekkora gáztartály befért volna. :D A Caravanba se fér nagyobb gáztartály, legalábbis ha normálisan, a pótkerék helyére rakod. Ha nem oda hanem a csomagtartóba, akkor elvész a Caravan legnagyobb előnye, az egybenyitva óriási méretű csomagtartó. Ha nem ezért, akkor meg minek vennél Caravan-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Szeptember28, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2012 A Caravanba se fér nagyobb gáztartály, legalábbis ha normálisan, a pótkerék helyére rakod. Ha nem oda hanem a csomagtartóba, akkor elvész a Caravan legnagyobb előnye, az egybenyitva óriási méretű csomagtartó. Ha nem ezért, akkor meg minek vennél Caravan-t? Mert szép :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember28, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2012 Jaaa! Hát ha a nagy csomagtartó nem játszik, akkor vegyél Coupét, az is szép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Szeptember28, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2012 Nekem eddig bármilyen autóm volt,néha kicsinek bizonyult.A Caravanba sem fér el mindig minden.Már nyerges Ifán gondolkozom:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember29, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2012 Nekem eddig bármilyen autóm volt,néha kicsinek bizonyult.A Caravanba sem fér el mindig minden.Már nyerges Ifán gondolkozom:) Az nem gyenge. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Szeptember29, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2012 ,A tetőbox nagyon megnöveli a fogyasztást? C16NZ F Astrával vittem egy darab biciklit a tetőn, szokásos 87 km-es útvonalamon. Board Computerrel mérve tizedre pontosan ugyanannyi lett a fogyasztás, mint bicikli nélkül szokott lenni. (5,7l/100km) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember29, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2012 Eddigi vegyes fogyasztási csúcsom még az augusztusi nagy kánikulákban született: 46,37 liter 766 km-re: cca. 6,05 l/100 km. Pedig volt sok rövid városi, lámpás út is benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Szeptember29, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2012 Eddigi vegyes fogyasztási csúcsom még az augusztusi nagy kánikulákban született: 46,37 liter 766 km-re: cca. 6,05 l/100 km. Pedig volt sok rövid városi, lámpás út is benne. :blink: Az szép. Nekem 6,7 alá még nem sikerült lemenni, ráadásul az nem is nyáron volt, tehát még klíma se játszott, illetve a téli gumi is segített... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 :blink: Az szép. Nekem 6,7 alá még nem sikerült lemenni, ráadásul az nem is nyáron volt, tehát még klíma se játszott, illetve a téli gumi is segített... Nálam se játszott a klíma, ugyanis nincs az autómban. :) Mondjuk én speciel nem is nagyon bírnám, klímás kocsiban mindig huzatot kap a nyakam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts