DarthVödör Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 (edited) M Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Most tankoltam: 661 km, 40,41l = 6,11 l/100km Full klíma! 2xBalaton, a többi helyben, város, és cuccolás! Az egész jóóó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jamies Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 1.6 a király ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 (edited) On 2012. 07. 05. at 21:17, imy írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 De jó ám! Úgy gondoltam, lemérem hogy mindenhova klímával megyek. Meleg is volt rendesen, én meg nem szenvedtem ettől. :D Egy Suzu*i is fogyaszt ennyit, akkor meg miért ne! Én most az LPG fogyasztásra leszek kíváncsi, hogy itt BP-i körülmények között mennyi lesz dugó és klímával... Tavaly 10l volt így. (habár reggel a Bécsi útra kiérek ~ 25 perc alatt, de délután valamikor 40-45 perc is van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Július5, 2012 Megoszt Elküldve Július5, 2012 Az egész jóóó! Jó bizony, én legutóbb 348 km-re tankoltam 25,44 litert, ez 7,31 l/100 km. Kb. 1/3 város 2/3 országút arányban, klímám nincs. Mindig csak ámulok DV számain. Link to comment Megosztás: More sharing options...
prono Elküldve Július8, 2012 Megoszt Elküldve Július8, 2012 Új fogyasztási rekord: 465 km-re tankoltam 27.95l, ami azt jelenti,hogy 6,01 l/100 km. Ebben 400 km országút 4 fővel és klímával a maradék meg vegyes. Ez nem is olyan rossz egy 1.6-os motortól :D (Z16XE). Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július8, 2012 Megoszt Elküldve Július8, 2012 500km, ebből ~ 170km autópálya, 80km autópálya, a többi BP, nagyrészt dugó, araszolgatás, és nagyrészt klimával, 7.9l (LPG) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július8, 2012 Megoszt Elküldve Július8, 2012 új teszt eredmény villogó lámpával 60 km. melóba menet elkezdett villogni mondom hazafele tankolok, ja csak a bankkártyám maradt otthon lóvé meg egy cigire való maradt és ezt a kúton konstatáltam. még jó, hogy nem kezdtem el tankolni. 30 km ről tudtam, hogy képes rá de most megint meglepett. a mutató nem mozdul 1 mm-t sem gyújtás ráadásakor na majd megírom mennyi ment bele 53,5 liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július8, 2012 Megoszt Elküldve Július8, 2012 53,5 liter most ismét fogyasztás mérés zajlik közlöm az eredményt csak még meg kell tenni vagy 800kmert Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 53,5 liter 53,5 Liter egy 52 literes tankba az jó móka :D Kérdés hogy ezt kút mérte ennyire túl vagy netán jutott belőle az aszfaltra is :D Ezen már csak azért is csodálkozok mert havernak már sikerült egy pug206 ba aminek 45 literes a tankja tankolnia 47,2 litert mikor még a mutató simán a piros sáv elején volt tehát éppen csak felvillant a sárga. Ilyenkor mindíg elgondolkodom hogy hányszor mennyivel vesznek le a kutasok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 53,5 Liter egy 52 literes tankba az jó móka :D Kérdés hogy ezt kút mérte ennyire túl vagy netán jutott belőle az aszfaltra is :D Ezen már csak azért is csodálkozok mert havernak már sikerült egy pug206 ba aminek 45 literes a tankja tankolnia 47,2 litert mikor még a mutató simán a piros sáv elején volt tehát éppen csak felvillant a sárga. Ilyenkor mindíg elgondolkodom hogy hányszor mennyivel vesznek le a kutasok. Erre mondják a kutasok, hogy a tankolócsőbe is mehet 1-2 plusz lityi. Kérdés igaz-e (valamennyi nyilván oda is mehet.) A totalcaron volt asszem pont erről egy szösszenet sztem nem egész 1 hete. Vagy nem tom már, hol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 Erre mondják a kutasok, hogy a tankolócsőbe is mehet 1-2 plusz lityi. Kérdés igaz-e (valamennyi nyilván oda is mehet.) A totalcaron volt asszem pont erről egy szösszenet sztem nem egész 1 hete. Vagy nem tom már, hol. http://totalcar.hu/magazin/technika/tultankolas/ Fabiánál pl. Munkatársam is ezt panaszolta, és ez okozta nála is, hogy úgy tankolt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
prono Elküldve Július9, 2012 Megoszt Elküldve Július9, 2012 http://totalcar.hu/m...ka/tultankolas/ Fabiánál pl. Munkatársam is ezt panaszolta, és ez okozta nála is, hogy úgy tankolt. :D G Astra-nál tudja valaki, hogy ez hogy néz ki? Néha jól jönne egy ekkora túltöltés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 G Astra-nál tudja valaki, hogy ez hogy néz ki? Néha jól jönne egy ekkora túltöltés :D nincs ilyen szelep sajna, akkor lehet rendesen nyakon önteni ha a betöltő nyílás a kocsi legmagasabb pontja a kocsinak lejtőn kell állnia és a jobboldalának magasabban kell lennie mint a baloldal na akkor belemegy vagy 58 liter minden levegő kijön a tankból Link to comment Megosztás: More sharing options...
prono Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 nincs ilyen szelep sajna, akkor lehet rendesen nyakon önteni ha a betöltő nyílás a kocsi legmagasabb pontja a kocsinak lejtőn kell állnia és a jobboldalának magasabban kell lennie mint a baloldal na akkor belemegy vagy 58 liter minden levegő kijön a tankból király :), az sejtettem, hogy így több fér bele, de az 58 meglepett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 nincs ilyen szelep sajna, akkor lehet rendesen nyakon önteni ha a betöltő nyílás a kocsi legmagasabb pontja a kocsinak lejtőn kell állnia és a jobboldalának magasabban kell lennie mint a baloldal na akkor belemegy vagy 58 liter minden levegő kijön a tankból az ukrán benzinkutaknál ezért van egy erre a célra rendszeresített fa rámpa, amire a delikvens feltolat és mehet is bele az olcsóbb benya amíg ki nem csurog Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Aztán meg folyik orrán száján, meg a tankszellőztetőbe. Elég azt kattanásig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 most ismét fogyasztás mérés zajlik közlöm az eredményt csak még meg kell tenni vagy 800kmert fél tank 680km Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Csak hogy lássátok: ilyen is van (Z20LET Coupé Turbo) Azért nem kell elásni a nagy motorokat se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 nem ám :) a vekinek 10es átlaga van az emberkénél aki sportosan vezet.. én amikor mentem vele városba 50el .... nem akartam hinni a szememnek... 6.5-6.6 tempomattal... halllloooo véhatkettőnyóc.... :D 140nél 8 tempomattal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 nem ám :) a vekinek 10es átlaga van az emberkénél aki sportosan vezet.. én amikor mentem vele városba 50el .... nem akartam hinni a szememnek... 6.5-6.6 tempomattal... halllloooo véhatkettőnyóc.... :D 140nél 8 tempomattal... Tempomattal könnyű. Anélkül viszont nagy a kísértés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Tempomattal könnyű. Anélkül viszont nagy a kísértés... :D akkor is mükszik a gázpedál :D :D igen amikor körforgalomból kifele ugyan úgy nyomtan neki a gázt ,mint az astrának... :D csak azt figyeltem hogy villog valami sárga vacak :) és az óra 100at mutatott :D na de nem offolom szét .... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 1010km nél kezdett világítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július16, 2012 Megoszt Elküldve Július16, 2012 1010km nél kezdett világítani Sztem nálam is annyinál kezdett volna, csak nem vártam meg az áremelést, 950-nél rátankoltam kb 45 lityit... (ld. előző oldal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts