Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

Amusing

Recommended Posts

Csak a tisztán látás és összehasonlítás kedvéért. Ha már a fogyasztás publikus, akkor azt is elárulnád, hogy 1.2l szívó vagy 2.0l turbo? Nem mindegy.

Nekem anno G Astránál 1.4es motorral 6.5 és 6.8 között változott napi 30km autóút és 5km város.

Most a turbós 1.4es J-vel ugyan ez 7.4 nyáron, most ősszel 7.8. ;)

Megosztás:

Nekem anno G Astránál 1.4es motorral 6.5 és 6.8 között változott napi 30km autóút és 5km város.

Most a turbós 1.4es J-vel ugyan ez 7.4 nyáron, most ősszel 7.8. ;)

Nem nehezebb az új kocsi, az is jelentősen befojásolja a fogyasztásodat.

Megosztás:

Ha már fogyasztás... ;) Az első nem szemkitolós fogyasztási adat (na, jó, azért néha a lovak közé dobtam a gyeplőt ;)) a szoftver módosítása (by Osi, MTB) után: 6,67L/100km. Város, országút vegyesen...

hello,

tudnál segíteni, hogy hol lehetne szoftvert módosítani/frissítetni mivel 2 ugyanolyan astra van a családban és 2 liter külömbség van a kettő között fogyasztásban, és 4 év 99és 2003. motorkód ugyanaz futott km között kb 15e. azt hallotam, hogy a frissebb szoftver miatt lehet.

előre is kösz.

Megosztás:

hello,

tudnál segíteni, hogy hol lehetne szoftvert módosítani/frissítetni mivel 2 ugyanolyan astra van a családban és 2 liter külömbség van a kettő között fogyasztásban, és 4 év 99és 2003. motorkód ugyanaz futott km között kb 15e. azt hallotam, hogy a frissebb szoftver miatt lehet.

előre is kösz.

Márkaszerviz...

Megosztás:

Sziasztok. Közreadnék egy fogyasztásadatot. Az utolsó két tankolás átlaga: 6.47 l és 6.52 l /100km. Mindkét táv 100% országút, a távok fele 484kg ballaszttal, 90-110-es sebességgel. A 84 kg én vagyok. A gyorsulása és rugalmassága nagy terhelésnél egy smirglire tévedt, behúzott kézifékes, nyugdíjas csigával vethető össze. Ötösből hármasba váltással egy kicsit lehet javítani a helyzeten.

Nálam fele részben városon kívül(közte több faluban 50km/h)90-100km/h,fele rész városban sok hideg üzemmel 8l-re jött ki

Neked is így alakul hasonló körülmények között?

Megosztás:

Nálam fele részben városon kívül(közte több faluban 50km/h)90-100km/h,fele rész városban sok hideg üzemmel 8l-re jött ki

Igen, itt körül. Télen csak város, sok dugóval 10. Városban úgy gondolom, bármelyik 1.6-al el lehet pöfögtetni a 10-et.

Megosztás:

• 3 weeks later...

Nekem legfressebb adat. OMV 95 ös super full város Györ. Sok lassítás gyorsítás 13,6 L/100. A szívás hogy a benzin egyre drágább, a szar melóhely nem fizeti mással jönni nem tudok csak hatalmas szívások árán 3* annyi idő alatt. És ami hab a tortára hála a buta kormányunknak jövöre adójóváírás sem lesz tehát -10 rugó a fizuból :S :S

Megosztás:

Nekem legfressebb adat. OMV 95 ös super full város Györ. Sok lassítás gyorsítás 13,6 L/100. A szívás hogy a benzin egyre drágább, a szar melóhely nem fizeti mással jönni nem tudok csak hatalmas szívások árán 3* annyi idő alatt. És ami hab a tortára hála a buta kormányunknak jövöre adójóváírás sem lesz tehát -10 rugó a fizuból :S :S

Megosztás:

Most egy kicsit kevesebbre jött ki:210km országút(90-100km/h)140km város sok hidegüzemmel 7,4l,sztem ez jó ilyen körülmények között 1.6 8v-vel

Tényleg fogyiba mi a különbség 8v és 16v között,melyik gazdaságosabb elméletileg

Megosztás:

Most egy kicsit kevesebbre jött ki:210km országút(90-100km/h)140km város sok hidegüzemmel 7,4l,sztem ez jó ilyen körülmények között 1.6 8v-vel

Tényleg fogyiba mi a különbség 8v és 16v között,melyik gazdaságosabb elméletileg

hy

1.6 16v város sok hidegüzemmel,a 10-et simán lenyeli, vegyesbe 7.5-8l nekem

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.