Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

Amusing

Recommended Posts

Mennyi jó hír egy estére.

Így egy tank nem 17654, hanem csak 17498. :D

Komolyan, és van aki képes csak ezért menni tankolni.

én sem azért kérdeztem, mert ma már csak benzingőzzel (khmm..gázolaj) járok és holnap telerakom :D

összességében már nem nagyon követem ezeket az ingadozásokat. majd ha 5000ft-ot lehet spórolni egy tankon akkor inkább. így nekem most olcsóbb lenne 116 ft-tal egy tele tank. ha belegondolunk az két danone joghurt ára :D

mondjuk most, hogy pályán sokat mentem nem vagyok elégedett a fogyasztásommal. :)

Megosztás:

Most vettem egy 1.6 8V 75LE gépet kb.milyen fogyival számolhatok normál,nem hajtós tempo mellett?

Olyan 6-7l körül, de ilyen motorral szereltet nem nagyon látni a fórumon, szóval majd mondd meg, hogy a Tied hogy alakult.

Vagy regisztrálj be ide és tedd be az aláírásodba a linket.

Megosztás:

Csak úgy kiváncsiságból:

van itt valaki aki ilyen fogyasztáscsökkentő gumit "hord"/használ? Ha igen akkor tényleg van vele megtakarítás?

Egyik nap hozódott fel a téma egy társaságban, de én elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Lehet deciket megtakarít (mert keményebb?) de hogy litereket spóroljon...

Megosztás:

Csak úgy kiváncsiságból:

van itt valaki aki ilyen fogyasztáscsökkentő gumit "hord"/használ? Ha igen akkor tényleg van vele megtakarítás?

Egyik nap hozódott fel a téma egy társaságban, de én elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Lehet deciket megtakarít (mert keményebb?) de hogy litereket spóroljon...

A michelin energy saver 80l-t ír a garnitúrai alatt megtakarított benzinnek, de ez ha belegondolsz sok mindentől függ!

Ami fogyasztást csökkent, az elsődlegesen a láb, megfelelő előrelátó vezetési mód.

De a megfelelő guminyomás is sokat számít, illetve hogy a megfelelő széleségű gumiabroncs legyen a kocsin...

De ezeken kívül a hígabb olaj, felesleges súlyok elhagyása, légellenálást növelő felszerelések leszerelése (tetőcsomagtartó) is sokat számít.

Megosztás:

Csak úgy kiváncsiságból:

Ha jól emlékszem, 5% körüli lehet a gyártó által igért csökkenés. Nekem több van a jobb lábamban... :)

Megosztás:

Csak úgy kiváncsiságból:

nép vakítás :)

80l/gumi élet tartam ... mennyit bír egy gumi 50-60e km vagy több

talán 100km-en 1.5 deci is van :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.