Korzika Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Persze, hogy nem szaggatja ötödikben az aszfaltot, de kit érdekel érted minek gyilkoljam, vigyázok rá, eleget melóztam érte. Ez itt a lényeg,jól beszéltél! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Szerdától többet ehetnek autóink. CSÖKKEN A BENZIN ÁRA! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Szerdától többet ehetnek autóink. CSÖKKEN A BENZIN ÁRA! Ma tankoltam. :) Mennyivel csökken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Ma tankoltam. :) Mennyivel csökken? 4ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 4ft 156Ft-ot buktam, elbírom még... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 4ft :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 156Ft-ot buktam, elbírom még... :) :D :D :D amúgy csak a benzin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 :) :D :D amúgy csak a benzin? Nyugi 2 Ft-tal a dízel is olcsóbb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Nyugi 2 Ft-tal a dízel is olcsóbb. :) Mennyi jó hír egy estére. Így egy tank nem 17654, hanem csak 17498. :D Komolyan, és van aki képes csak ezért menni tankolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Mennyi jó hír egy estére. Így egy tank nem 17654, hanem csak 17498. :D Komolyan, és van aki képes csak ezért menni tankolni. én sem azért kérdeztem, mert ma már csak benzingőzzel (khmm..gázolaj) járok és holnap telerakom :D összességében már nem nagyon követem ezeket az ingadozásokat. majd ha 5000ft-ot lehet spórolni egy tankon akkor inkább. így nekem most olcsóbb lenne 116 ft-tal egy tele tank. ha belegondolunk az két danone joghurt ára :D mondjuk most, hogy pályán sokat mentem nem vagyok elégedett a fogyasztásommal. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Nyugi 2 Ft-tal a dízel is olcsóbb. :) LPG ára is csökkenhetne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Helló mindenki,megjöttem Horvátból,beletekertem a vasba 1240km-t és 2 tankból megjártam,telepakolva 2 személlyel végig klimázva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Augusztus9, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2011 Beigazolódott a várakozás. Agip Solt : 6,01 l/100 km ma én is voltam ott. :) pontosabban átmentem rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Most vettem egy 1.6 8V 75LE gépet kb.milyen fogyival számolhatok normál,nem hajtós tempo mellett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Most vettem egy 1.6 8V 75LE gépet kb.milyen fogyival számolhatok normál,nem hajtós tempo mellett? Olyan 6-7l körül, de ilyen motorral szereltet nem nagyon látni a fórumon, szóval majd mondd meg, hogy a Tied hogy alakult. Vagy regisztrálj be ide és tedd be az aláírásodba a linket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Csak úgy kiváncsiságból: van itt valaki aki ilyen fogyasztáscsökkentő gumit "hord"/használ? Ha igen akkor tényleg van vele megtakarítás? Egyik nap hozódott fel a téma egy társaságban, de én elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Lehet deciket megtakarít (mert keményebb?) de hogy litereket spóroljon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Csak úgy kiváncsiságból: van itt valaki aki ilyen fogyasztáscsökkentő gumit "hord"/használ? Ha igen akkor tényleg van vele megtakarítás? Egyik nap hozódott fel a téma egy társaságban, de én elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Lehet deciket megtakarít (mert keményebb?) de hogy litereket spóroljon... A michelin energy saver 80l-t ír a garnitúrai alatt megtakarított benzinnek, de ez ha belegondolsz sok mindentől függ! Ami fogyasztást csökkent, az elsődlegesen a láb, megfelelő előrelátó vezetési mód. De a megfelelő guminyomás is sokat számít, illetve hogy a megfelelő széleségű gumiabroncs legyen a kocsin... De ezeken kívül a hígabb olaj, felesleges súlyok elhagyása, légellenálást növelő felszerelések leszerelése (tetőcsomagtartó) is sokat számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Most vettem egy 1.6 8V 75LE gépet kb.milyen fogyival számolhatok normál,nem hajtós tempo mellett? 7,5 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Csak úgy kiváncsiságból: van itt valaki aki ilyen fogyasztáscsökkentő gumit "hord"/használ? Ha igen akkor tényleg van vele megtakarítás? Egyik nap hozódott fel a téma egy társaságban, de én elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Lehet deciket megtakarít (mert keményebb?) de hogy litereket spóroljon... Ha jól emlékszem, 5% körüli lehet a gyártó által igért csökkenés. Nekem több van a jobb lábamban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 7,5 :) Ez hogy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Ez hogy? :) Olajból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Ez hogy? :D Tipp. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 Csak úgy kiváncsiságból: van itt valaki aki ilyen fogyasztáscsökkentő gumit "hord"/használ? Ha igen akkor tényleg van vele megtakarítás? Egyik nap hozódott fel a téma egy társaságban, de én elég szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Lehet deciket megtakarít (mert keményebb?) de hogy litereket spóroljon... nép vakítás :) 80l/gumi élet tartam ... mennyit bír egy gumi 50-60e km vagy több talán 100km-en 1.5 deci is van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 nép vakítás :) 80l/gumi élet tartam ... mennyit bír egy gumi 50-60e km vagy több talán 100km-en 1.5 deci is van :D Kb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 6.5l/100km 1.4 twinport, 715km-es etáp volt, ebből 200km autópálya (130-140 sok klímával), többi város Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts