ACRONKA Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Húúúúú! Nekem ezek a fogyasztási adatok hihetetlenek! Autóztok is, vagy csak azt nézitek hogyan eszik kevesebbet? Nekem ennyit sosem evett - még benzilből sem! Valami nem kerek az enyémmel, vagy ennyit számít hogy kombi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Húúúúú! Nekem ezek a fogyasztási adatok hihetetlenek! Autóztok is, vagy csak azt nézitek hogyan eszik kevesebbet? Nekem ennyit sosem evett - még benzilből sem! Valami nem kerek az enyémmel, vagy ennyit számít hogy kombi? Autozunk es pörgetjük is.Így eszik jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Húúúúú! Nekem ezek a fogyasztási adatok hihetetlenek! Autóztok is, vagy csak azt nézitek hogyan eszik kevesebbet? Nekem ennyit sosem evett - még benzilből sem! Valami nem kerek az enyémmel, vagy ennyit számít hogy kombi? Jól mondod, benZIL, na az egy jó járgány vót. :D Ott nemigön köll nézni a fogyasztást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gazsi1 Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Autozunk es pörgetjük is.Így eszik jól. Nekem itt valami nem ok! Hogy van, ez pörgetjük így eszik jól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Nekem itt valami nem ok! Hogy van, ez pörgetjük ígyeszik jól? :D Ha tötymörögsz vele 1500-as fordulaton egy dekával sem eszik kevesebbet, mintha zavarod 3000-en. Viszont ellustul, elkokszosodik, beszarik. Ezért pörgetni kell! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gazsi1 Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Ha tötymörögsz vele 1500-as fordulaton egy dekával sem eszik kevesebbet, mintha zavarod 3000-en. Viszont ellustul, elkokszosodik, beszarik. Ezért pörgetni kell! :D Köszönöm!Ezek szerint nekem ezért eszik majd 9l városban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Köszönöm!Ezek szerint nekem ezért eszik majd 9l városban. Persze nem árt, ha pl. a fojtószelepház, meg a levegőszűrő is tiszta, meg jó a guminyomás, szóval az alapok rendben vannak. Mindenesetre meleg motornál hadd forogjon, különben úgy jár a gép, mint a köszörűs macskája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Nekem itt valami nem ok! Hogy van, ez pörgetjük így eszik jól? Igazuk van, elváltani - elvileg - 3000 körül kell. Aztán ha elérted a sebességet, már tötymöröghetsz. Úgy látszik, még gyakorolni kell, mert nem megy ez nekünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Persze nem árt, ha pl. a fojtószelepház, meg a levegőszűrő is tiszta, meg jó a guminyomás, szóval az alapok rendben vannak. Mindenesetre meleg motornál hadd forogjon, különben úgy jár a gép, mint a köszörűs macskája. Hát írd már meg lécci, mire jó az a fojtószelepház? Eszik, vagy isszák? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Jól mondod, benZIL, na az egy jó járgány vót. :D Ott nemigön köll nézni a fogyasztást. :D Ja, benzil :D Bocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Igazuk van, elváltani - elvileg - 3000 körül kell. Aztán ha elérted a sebességet, már tötymöröghetsz. Úgy látszik, még gyakorolni kell, mert nem megy ez nekünk! :D Nem! Ha elérted a sebességet se tötymörögj. Tartósan 2500-3000 nem árt neki. Én városban csak ott használok 4.-et, ahol engedik a 60-at. 3.-ban tolom rendszerint. Gyorsításkor pedig 3500 felett váltom el. És így kajál 6.5-7-et vegyesben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Hát írd már meg lécci, mire jó az a fojtószelepház? Eszik, vagy isszák? Köszi. A folytószelepház az a pillangószelep, amit gyakorlatilag a gázpedál mozgat. Ez engedi a levegőt a motortérbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Nem! Ha elérted a sebességet se tötymörögj. Tartósan 2500-3000 nem árt neki. Én városban csak ott használok 4.-et, ahol engedik a 60-at. 3.-ban tolom rendszerint. Gyorsításkor pedig 3500 felett váltom el. És így kajál 6.5-7-et vegyesben. Kb. én is így csinálom, mióta felhomályosítottatok. Kicsit még szokni kell, hogy városba nem rakom föl negyedikbe, kíváncsi leszek a fogyasztásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Július4, 2011 Megoszt Elküldve Július4, 2011 Nektek etanollal hogy eszik a verda? 19liter 95ös omw, 16liter e85, 260km és már a negyede alatt van a mutató, kb 10-10,5-re fog kijönni a fogyasztás. :D 100% város. Benzinböl is 8,5-9 körül szokott enni, ezt is sokallom. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Nektek etanollal hogy eszik a verda? 19liter 95ös omw, 16liter e85, 260km és már a negyede alatt van a mutató, kb 10-10,5-re fog kijönni a fogyasztás. :D 100% város. Benzinböl is 8,5-9 körül szokott enni, ezt is sokallom. :icon4: Én 70-30%-ban használtam régebben, s úgy max 5-10%-al evett kevesebbet. (Z14XEP max. 6,4l az előbb írt keveréknél!) Nálad ez ha teljesen üres tankra számolom 55-45%. 30%-os etanol arány felett rohamosan nőt a fogyasztásom, de ilyen keverék mellett a motorkontroll lámpa is kigyulladhat, üzemanyag korrekciós hibát generálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Én 70-30%-ban használtam régebben, s úgy max 5-10%-al evett kevesebbet. (Z14XEP max. 6,4l az előbb írt keveréknél!) Nálad ez ha teljesen üres tankra számolom 55-45%. 30%-os etanol arány felett rohamosan nőt a fogyasztásom, de ilyen keverék mellett a motorkontroll lámpa is kigyulladhat, üzemanyag korrekciós hibát generálva. Kis távokat megyek, többször 1 nap, sajnos kigyullad a sárga lámpa 4-5km megtétele után. :icon4: majd valamikor kipóbálom 70-30% arányban, de most egy ideig etanolos kút közelébe se megyek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Kis távokat megyek, többször 1 nap, sajnos kigyullad a sárga lámpa 4-5km megtétele után. :icon4: majd valamikor kipóbálom 70-30% arányban, de most egy ideig etanolos kút közelébe se megyek. :D Én sem. :icon4: Ruházz be LPG-be, ott tényleg olcsóbban lehet autózni, az etanollal sokat nem lehet fogni a költségeken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 El kell felejteni ezt az etanolt. Gondolom nem egészséges a gépnek, ha folyton dobálja a sárga lámpát! Ezt az autót benzinre tervezték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Mai tankolásom: 43.3l , 611km-re., 7.1/100km. 500km országút 3 személlyel 100-110es sebesség, a többi városi tötymörgés főleg csúcsforgalomban vagyis adott idő alatt a kocsi többet áll mint halad. Én tűrhetőnek tartom, habár ez majdnem másfélszerese a kettővel ezelőtti autóménak.OFF (Fabia 1.9 SDI). Nem legenda, de tényleg jól fogyasztott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Mai tankolásom: 43.3l , 611km-re., 7.1/100km. 500km országút 3 személlyel 100-110es sebesség, a többi városi tötymörgés főleg csúcsforgalomban vagyis adott idő alatt a kocsi többet áll mint halad. Én tűrhetőnek tartom, habár ez majdnem másfélszerese a kettővel ezelőtti autóménak.OFF (Fabia 1.9 SDI). Nem legenda, de tényleg jól fogyasztott. Ne csodálkozz, hogy a városi tötymörgés felviszi, s a benzinest nem érdemes a dieselhez hasonlítani. :D Nekem normál használat mellett 5.8-6,5l (de átlagban 6l) volt az átlagfogyasztásom benzinből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Mai tankolásom: 43.3l , 611km-re., 7.1/100km. 500km országút 3 személlyel 100-110es sebesség, a többi városi tötymörgés főleg csúcsforgalomban vagyis adott idő alatt a kocsi többet áll mint halad. Én tűrhetőnek tartom, habár ez majdnem másfélszerese a kettővel ezelőtti autóménak.OFF (Fabia 1.9 SDI). Nem legenda, de tényleg jól fogyasztott. A kis olasz full városi használat mellett 600km-re megevett 38liter benzint, ami 6,3l/100km! :D Én meg vagyok elégedve vele :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spear Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 A kis olasz full városi használat mellett 600km-re megevett 38liter benzint, ami 6,3l/100km! :D Én meg vagyok elégedve vele :icon4: Sziasztok! Azt is ideírhatnátok, hogy mit tankoltok és hol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Sziasztok! Azt is ideírhatnátok, hogy mit tankoltok és hol. Helló! 95-ös benzin, hazai kútnál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Sziasztok! Azt is ideírhatnátok, hogy mit tankoltok és hol. Már LPG. :D Amúgy általában OMV, vagy Shell volt. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 A kis olasz... Vespa? Ja nem, már látom, Punto. Bocs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts