Korzika Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hát még mindíg van 50-70 forint különbség,úgyhogy átjárok.Főleg,hogy a román kút közelebb van hozzám,mint a magyar.Határtól 800 méterre lakom! Hogy van 50-70 ft? Itt a határ másik oldalán 5 lei körül van a 95-ös,így 320 körül jön ki legolcsóbban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Hogy van 50-70 ft? Itt a határ másik oldalán 5 lei körül van a 95-ös,így 320 körül jön ki legolcsóbban. Tegnapelőtt 310 volt itt a nálunk lévő oldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Tegnapelőtt 310 volt itt a nálunk lévő oldalon. Te hol bankolsz? :lol: Komolyra ford. kártyával vagy kp-val fizetsz kinn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Te hol bankolsz? :lol: Komolyra ford. kártyával vagy kp-val fizetsz kinn? Varsánd tulfelén van egy normális kút,és kp ban,méghozzá forintban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Varsánd tulfelén van egy normális kút,és kp ban,méghozzá forintban! Úgy mondják az okosok,hogy kártyával még olcsóbb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Úgy mondják az okosok,hogy kártyával még olcsóbb! Nem tom,még nem próbáltam,a kártya az asszonnál :D ,én még a kódját sem tudom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Nem tom,még nem próbáltam,a kártya az asszonnál :D B) tud valamit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Tőlem pedig az ukrán határ kb. 2 km. A 95-ös üzemanyag ára 200 Ft. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Tőlem pedig az ukrán határ kb. 2 km. A 95-ös üzemanyag ára 200 Ft. :D Utálunk!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 250km stabil 100 ill. 50km/h-val 6,2l/100km, mindez repedt leömlővel... Tényleg jobb lehet az osztrák benzin. :lol: Annó 1200-es Ladával megjártuk Svájcot, meg Olaszországot is. Még a Zsiga is szinte repült a jó anyaggal. (Kivéve az emelkedőket, ahol elfogyott az erő, a kamionok is sodortak volna le a szakadékba bennünket. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 no, akkor egy újabb bizonyiték, hogy mért is jó a hibrid autó: lehet virágokat növeszteni automata, azaz kényelmes és jól fogyaszt.... az asszonynál hétvégére egy insight van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Utálunk!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 no, akkor egy újabb bizonyiték, hogy mért is jó a hibrid autó: lehet virágokat növeszteni ] automata, azaz kényelmes és jól fogyaszt.... az asszonynál hétvégére egy insight van :lol: [url=http://www.kepfeltoltes.hu] Tessék,az enyém ilyen virágos :D ,és ez sem eszik sokat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 Tőlem pedig az ukrán határ kb. 2 km. A 95-ös üzemanyag ára 200 Ft. :D És most személyautóval nem kell sokat állni a határon? Meg cimbora azt mesélte, hogy odaát szórni kell az aprót a zsaruknak, mert különben a határon szétszedik a verdát! :lol: Igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február6, 2011 Megoszt Elküldve Február6, 2011 És most személyautóval nem kell sokat állni a határon? Meg cimbora azt mesélte, hogy odaát szórni kell az aprót a zsaruknak, mert különben a határon szétszedik a verdát! :lol: Igaz? Hát kb. 1 óra az út oda -vissza a határon történő várakozással egybekötve. Nagyon ritkán kell fizetni a határon kb. 200 Ft-ot vagy 1 doboz cigit kell hozni. Amúgy nem szedik szét a verdát, ilyenről nincs szó. Megéri kimenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
woody1 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 250km stabil 100 ill. 50km/h-val 6,2l/100km, mindez repedt leömlővel... Tényleg jobb lehet az osztrák benzin. :lol: Igen ezt én is hallottam, hogy az osztrák határ mentén tankolva jobb a minőség, mint az ország keleti részében, ugyanis a nagyobb kutakhoz Ausztriából is hoznak benyát. Én egyébként 95-öset nyomatok, és úgy vettem észre, hogy az AGIP-nál tankolt benzinnel fogyaszt a legjobban. Kagylósék benzine már gyengébb volt. MOL-nál ritkán töltök. Egyedül az ÖMV-t nem próbáltam még ki. ÖMV-ről mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Igen ezt én is hallottam, hogy az osztrák határ mentén tankolva jobb a minőség, mint az ország keleti részében, ugyanis a nagyobb kutakhoz Ausztriából is hoznak benyát. Én egyébként 95-öset nyomatok, és úgy vettem észre, hogy az AGIP-nál tankolt benzinnel fogyaszt a legjobban. Kagylósék benzine már gyengébb volt. MOL-nál ritkán töltök. Egyedül az ÖMV-t nem próbáltam még ki. ÖMV-ről mi a véleményetek? Nekem anno a Twinport az OMV-t szerette,Shellnél is ugyanaz volt a fogyasztás,de másabb volt a hangja :lol: AGIP nekem eddig még soha egyik autómnál sem volt kedvenc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Igen ezt én is hallottam, hogy az osztrák határ mentén tankolva jobb a minőség, mint az ország keleti részében, ugyanis a nagyobb kutakhoz Ausztriából is hoznak benyát. Én egyébként 95-öset nyomatok, és úgy vettem észre, hogy az AGIP-nál tankolt benzinnel fogyaszt a legjobban. Kagylósék benzine már gyengébb volt. MOL-nál ritkán töltök. Egyedül az ÖMV-t nem próbáltam még ki. ÖMV-ről mi a véleményetek? Tudtommal (régebbi infó) minden itthon kutat üzemeltető társaságot a MOL lát el anyaggal, kivéve az OMV-t, aki hoz(ott) Ausztriából is. Aztán minden márka belerakja (vagy nem) a saját adalékát, és Shell, Agip, stb. benzin lesz belőle. Az jó kérdés, hogy mitől tudnak jobbak lenni a "kinti" üzemanyagok, vagy fordítva, nálunk mitől rosszabbak... A kút alatti tartályok - elvileg - zárt rendszerűek, tehát - elvileg - nem lehet pancsolni, trükközni, de találékony népek vagyunk mi... Aztán a különböző adalékok... Belekeverik-e a benzinbe őket, abban az arányban, ahogy papíron előírt, vagy nem. Továbbá létezik a placebo-faktor: szinte belénk nevelődött, hogy azt gondoljuk (néha ok nélkül is): ami magyar, csak sz@r lehet, ami külföldi, az meg csak jó. Szerintem a magyar benzin is olyan, mint a magyar autópálya, vagy sok más "hungarikum": kicsit savanykás, kehes, stb., de a mienk, és jó sokan meggazdagodnak rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Igen ezt én is hallottam, hogy az osztrák határ mentén tankolva jobb a minőség, mint az ország keleti részében, ugyanis a nagyobb kutakhoz Ausztriából is hoznak benyát. Én egyébként 95-öset nyomatok, és úgy vettem észre, hogy az AGIP-nál tankolt benzinnel fogyaszt a legjobban. Kagylósék benzine már gyengébb volt. MOL-nál ritkán töltök. Egyedül az ÖMV-t nem próbáltam még ki. ÖMV-ről mi a véleményetek? Én a kezdetektől csak ömv-t tankolok, kétszer próbáltam shell-t, de csak pár litert vettem, amivel kihúztam a köv. ömv-ig :lol: Különbséget nem érztem azon a pár km-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Én a kezdetektől csak ömv-t tankolok, kétszer próbáltam shell-t, de csak pár litert vettem, amivel kihúztam a köv. ömv-ig :D Különbséget nem érztem azon a pár km-en. Én most gondolkodom, hogy visszatérek OMV-hez! Mostanában Lukin tankolok és van amikor többet eszik belőle!! Milyen különbségek lehetnek 95 és 95-ös között?? Meg megfordult bennem a 100-as gondolata is.... de túl drága :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Én most gondolkodom, hogy visszatérek OMV-hez! Mostanában Lukin tankolok és van amikor többet eszik belőle!! Milyen különbségek lehetnek 95 és 95-ös között?? Meg megfordult bennem a 100-as gondolata is.... de túl drága :lol: már megint "drága a százas" próbáld ki ,majd számolj :D a luklé egyfostalicska Link to comment Megosztás: More sharing options...
imiderecske Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Üzemanyaggal kapcsolatosan jutott eszembe, hogy itt a ,,városban'' van egy magánkút, de már 2x töltöttek gázolajat a benzin tartályba... jó néhányan megjárták amikor betankoltak... A derecskei kutat messze kerüljétek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 már megint "drága a százas" próbáld ki ,majd számolj :lol: a luklé egyfostalicska Na én most számolnék kripróbálás nélkül. Neked mennyivel eszik kevesebbet 100-asból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Na én most számolnék kripróbálás nélkül. Neked mennyivel eszik kevesebbet 100-asból? 1.5liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 már megint "drága a százas" próbáld ki ,majd számolj :lol: a luklé egyfostalicska Azért azt nem mondanám.Kollégám akinek nagy ritkán beszállok belföldezni,egy 422L Scaniája van,mol anyaggal 32-36 24T-val a fogyi,egy fél éve lukinál itatjuk,28-32 a fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts