andris83 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 én is azt írtam :D Ja, csak te nem szoktál 130-cal menni a pályán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Az szép! Akkor a hosszú távú átlagod menyi? Hogy/hol használod? Milyen benyával? Hogy méred? Hol a trükk? mindig első kattanásig tankolok ,akkor nullázok,majd következő tankoláskor megint. pl tankolok 38litert mentem 600km azaz 38:600=0.063 tehát 6.3L/100km v-power racing-et (100-as)tankolok már egy jó ideje :D szerk:igen tudom hogy 398/liter a számok nem hazudnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ja, csak te nem szoktál 130-cal menni a pályán :) persze tolom a belsőbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 persze tolom a belsőbe :) Ezek szerint az átlagod több mint a pályás fogyasztásod......neked pálya meg város van? Mer akkor értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ezek szerint az átlagod több mint a pályás fogyasztásod......neked pálya meg város van? Mer akkor értem. akkor megint: pálya 6 város 6.5 főút 5 vagy alatta de ez csak a 100as benyával ennyi normál 95össel több nemtom mennyi az átlag :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
timoboy Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Sziasztok! Azt szeretném tudni, hogy hogyan működik a km számlálón az átlagfogyasztás kijelzése? Ha megnyomom 1-2 mp-ig, akkor nullázódik a km állás, ha tovább nyomom, akkor ott kiírja ugyan, hogy 7,3 -meg alatta valami km-t -, de ez most már sokadszor ugyan annyi. Ez hogy lehet? Vagy nem jól csinálok valami? Köszi a válaszokat! Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Sziasztok! Azt szeretném tudni, hogy hogyan működik a km számlálón az átlagfogyasztás kijelzése? Ha megnyomom 1-2 mp-ig, akkor nullázódik a km állás, ha tovább nyomom, akkor ott kiírja ugyan, hogy 7,3 -meg alatta valami km-t -, de ez most már sokadszor ugyan annyi. Ez hogy lehet? Vagy nem jól csinálok valami? Köszi a válaszokat! Üdv a Tiedbe van BC???? vagy mi van??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
timoboy Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 a Tiedbe van BC???? vagy mi van??? Nincs, épp ezaz. De akkor mi az, amikor tovább nyomom a km nullázót, ott valamit kiír. Akkor az mi az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 a Tiedbe van BC???? vagy mi van??? De a BC az nem a középkijelzőn írja ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
timoboy Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 De a BC az nem a középkijelzőn írja ki? De ott írná... (ha lenne BC) De akkor ez itt mit jelez? A napi km számláló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 De ott írná... (ha lenne BC) De akkor ez itt mit jelez? A napi km számláló? Jó kérdés, ha megyek valamikor tankolni, én is megnézem Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Nincs, épp ezaz. De akkor mi az, amikor tovább nyomom a km nullázót, ott valamit kiír. Akkor az mi az? Ezt már többen néztük, és eddig senki sem tudta, mit jelentenek azok a számok. De biztosan nem a fogyasztás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
timoboy Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Ezt már többen néztük, és eddig senki sem tudta, mit jelentenek azok a számok. De biztosan nem a fogyasztás. Na most beszélgettünk a kollégámmal, és arra jutottunk, hogy: nem lehet, hogy ezek a számok a szerviz intervallummal vannak összefüggésben? Hogy mennyi van hátra, vagy mennyi telt el... Bár... ami azt illeti, én most "nulláztam" az InSP-t, ennek ellenére azt írja ki, hogy 7.3 és alatta meg 15384... Nem tudom, mit jelenthetnek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Na most beszélgettünk a kollégámmal, és arra jutottunk, hogy: nem lehet, hogy ezek a számok a szerviz intervallummal vannak összefüggésben? Hogy mennyi van hátra, vagy mennyi telt el... Bár... ami azt illeti, én most "nulláztam" az InSP-t, ennek ellenére azt írja ki, hogy 7.3 és alatta meg 15384... Nem tudom, mit jelenthetnek... :) Ha jól emlékszek mikor legutóbb erről volt szó, olyan jött ki, hogy az a 15384, mindenkinél ugyanannyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 nekem is 15384 alul felül 32.2 nem tudom mi lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 nekem is 15384 alul felül 32.2 nem tudom mi lehet. Akkor majd én megmondom! Azoknak a számoknak semmi közük a fogyasztáshoz, azok a műszeregység kódjai illetve verziószámuk, valamint az impulzusjeladó kódja. Bővebben: mondjuk ha felül azt látod hogy 7.3, akkor abból a 7 a műszeregység kódja és azt jelenti hogy ez a műszercsoport X14XE, X16XEL, X18XE1 illetve X20XEV motorhoz jó, a pont utáni hármas (3) a verziószám, az alsó sorban levő 15384 meg az útjeldó/impulzusjeladó kódja. Ha ezek nem stimmelnek, akkor nem fog pontosan mérni a sebességmérőd. Hasonlóképpen a 32.2 a Z12XE-hez való műszercsoportot jelenti, abból is a v2.0-s verziót (ez a műszer csak ehhez a motorhoz jó), az útjeladótok kódja meg leginkább kerékméretfüggő, az azért egyforma. Amúgy nem magamtól vagyok ám ilyen okos, a gúgli segített :) Info a műszeregységkódokról: http://www.opel-infos.de/downloads/astra_g_instrument.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Amúgy nem magamtól vagyok ám ilyen okos, a gúgli segített :) Info a műszeregységkódokról: http://www.opel-infos.de/downloads/astra_g_instrument.pdf Na igen, csak tudni kell okosan használni a google-t. A pdf sajnos nem elérhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 A pdf sajnos nem elérhető. :) A hiba a te készülékedben van, most néztem meg. Nálam látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 :) A hiba a te készülékedben van, most néztem meg. Nálam látszik. Ja már megvan, a firefox megviccelt. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
timoboy Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Akkor majd én megmondom! Azoknak a számoknak semmi közük a fogyasztáshoz, azok a műszeregység kódjai illetve verziószámuk, valamint az impulzusjeladó kódja. Bővebben: mondjuk ha felül azt látod hogy 7.3, akkor abból a 7 a műszeregység kódja és azt jelenti hogy ez a műszercsoport X14XE, X16XEL, X18XE1 illetve X20XEV motorhoz jó, a pont utáni hármas (3) a verziószám, az alsó sorban levő 15384 meg az útjeldó/impulzusjeladó kódja. Ha ezek nem stimmelnek, akkor nem fog pontosan mérni a sebességmérőd. Hasonlóképpen a 32.2 a Z12XE-hez való műszercsoportot jelenti, abból is a v2.0-s verziót (ez a műszer csak ehhez a motorhoz jó), az útjeladótok kódja meg leginkább kerékméretfüggő, az azért egyforma. Amúgy nem magamtól vagyok ám ilyen okos, a gúgli segített :) Info a műszeregységkódokról: http://www.opel-infos.de/downloads/astra_g_instrument.pdf Köszönöm a kimerítő választ, akkor már így értem is. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Akkor majd én megmondom! Azoknak a számoknak semmi közük a fogyasztáshoz, azok a műszeregység kódjai illetve verziószámuk, valamint az impulzusjeladó kódja. Bővebben: mondjuk ha felül azt látod hogy 7.3, akkor abból a 7 a műszeregység kódja és azt jelenti hogy ez a műszercsoport X14XE, X16XEL, X18XE1 illetve X20XEV motorhoz jó, a pont utáni hármas (3) a verziószám, az alsó sorban levő 15384 meg az útjeldó/impulzusjeladó kódja. Ha ezek nem stimmelnek, akkor nem fog pontosan mérni a sebességmérőd. Hasonlóképpen a 32.2 a Z12XE-hez való műszercsoportot jelenti, abból is a v2.0-s verziót (ez a műszer csak ehhez a motorhoz jó), az útjeladótok kódja meg leginkább kerékméretfüggő, az azért egyforma. Amúgy nem magamtól vagyok ám ilyen okos, a gúgli segített :) Info a műszeregységkódokról: http://www.opel-infos.de/downloads/astra_g_instrument.pdf a z14xep meg nudli? bár itt gondolom megegyezik az xe-vel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Info a műszeregységkódokról: http://www.opel-infos.de/downloads/astra_g_instrument.pdf Jellemző! :D A Z17DTL -t itt sem ismerik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Akkor majd én megmondom! Azoknak a számoknak semmi közük a fogyasztáshoz, azok a műszeregység kódjai illetve verziószámuk, valamint az impulzusjeladó kódja. Bővebben: mondjuk ha felül azt látod hogy 7.3, akkor abból a 7 a műszeregység kódja és azt jelenti hogy ez a műszercsoport X14XE, X16XEL, X18XE1 illetve X20XEV motorhoz jó, a pont utáni hármas (3) a verziószám, az alsó sorban levő 15384 meg az útjeldó/impulzusjeladó kódja. Ha ezek nem stimmelnek, akkor nem fog pontosan mérni a sebességmérőd. Hasonlóképpen a 32.2 a Z12XE-hez való műszercsoportot jelenti, abból is a v2.0-s verziót (ez a műszer csak ehhez a motorhoz jó), az útjeladótok kódja meg leginkább kerékméretfüggő, az azért egyforma. Amúgy nem magamtól vagyok ám ilyen okos, a gúgli segített :) Info a műszeregységkódokról: http://www.opel-infos.de/downloads/astra_g_instrument.pdf köszi! ügyes vagy!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Na, megvan az 1.4 twinportom első fogyasztási adata az első tank benya után... 5,76! Ha így marad, nagyon elégedett leszek. Ez negyedrészt kisváros nyugisan, a többi országút 90-100, nem kifejezetten takarékosan de keveset előzgetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Na, megvan az 1.4 twinportom első fogyasztási adata az első tank benya után... 5,76! Ha így marad, nagyon elégedett leszek. Ez negyedrészt kisváros nyugisan, a többi országút 90-100, nem kifejezetten takarékosan de keveset előzgetve. Az jó lesz!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts