uhuhu Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 no, én meg megjöttem a nyaralásból. a Civic 2 x járta meg idén a Budapest - Dubrovnik útvonalat, átlag 5.5 literes fogyasztással. ( kivéve a magyar autópálya szakaszt, mert ott a tempo miatt 7 liter volt ) Az út Bosznián keresztül vitt, éjszaka mentünk, amikor kevés volt a forgalom, és aránylag a sebességkorlátátozást betartva ( az összes rendőr a pénzedre utazik ). Hazafelé 400 km alatt 6 trafipaxot láttam, és még vagy 10 helyen állitgattak, és kötekedtek. 20 eurom bánta nekem is. nemsikerült egy lámpánál pont a vonalnál megállni, túlcsúsztam egy félmétert. a rendőr bosnyákul magyarázott, én meg angolul, és magyarul anyáztam vele. miután látta, hogy belőlem 50 eurot nem szed ki így 20 ra mérsékelte a büntetést... kicsit elkalandoztam. szóval odafelé, éjjel, aránylag lassan, de amikor egy helyi versenyző elém került aki ismeri a terepet, és a trafipaxokat, akkor akár 160 nal is 5.5 re jött ki a fogyasztás. Mostár elött tankoltam 100 km rel, és a horvát határnál fényképeztem a következőt: hazafelé sokat klimázva, nappal, sokat padlón előzve lett 5.5L 2100 km átlaga mindenestül 5.5 liter lett. hát ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 no, én meg megjöttem a nyaralásból. a Civic 2 x járta meg idén a Budapest - Dubrovnik útvonalat, átlag 5.5 literes fogyasztással. ( kivéve a magyar autópálya szakaszt, mert ott a tempo miatt 7 liter volt ) Az út Bosznián keresztül vitt, éjszaka mentünk, amikor kevés volt a forgalom, és aránylag a sebességkorlátátozást betartva ( az összes rendőr a pénzedre utazik ). Hazafelé 400 km alatt 6 trafipaxot láttam, és még vagy 10 helyen állitgattak, és kötekedtek. 20 eurom bánta nekem is. nemsikerült egy lámpánál pont a vonalnál megállni, túlcsúsztam egy félmétert. a rendőr bosnyákul magyarázott, én meg angolul, és magyarul anyáztam vele. miután látta, hogy belőlem 50 eurot nem szed ki így 20 ra mérsékelte a büntetést... kicsit elkalandoztam. szóval odafelé, éjjel, aránylag lassan, de amikor egy helyi versenyző elém került aki ismeri a terepet, és a trafipaxokat, akkor akár 160 nal is 5.5 re jött ki a fogyasztás. Mostár elött tankoltam 100 km rel, és a horvát határnál fényképeztem a következőt: hazafelé sokat klimázva, nappal, sokat padlón előzve lett 5.5L 2100 km átlaga mindenestül 5.5 liter lett. hát ennyi. nagyon ügyes vagy. :D ,a lényeg hogy egyben haza értetek. mocskos villany autó ^_^ ,vagy ez most nem az volt? nálam 5.8 kevesebbet nem tudtam kihozni a piros lével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 nem, ez a kerregős - füstokádó diesel volt. a villanyautó céges, és azt nem lehet nem EU országba kivinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 no, én meg megjöttem a nyaralásból. gratula, jól fogyaszt... ez is valami? ^_^ az enyém is pont ennyit eszik, ahogy fennen irosgattam :D és még sok cucc is fér bele. Csak gyanítom, a gyorsulás terén rámvernél 10-20 mp-t... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 az isuzu nagyon jól fogyaszt minden ismerősömnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 ... hazafelé sokat klimázva, nappal, sokat padlón előzve lett 5.5L 2100 km átlaga mindenestül 5.5 liter lett. hát ennyi. Megkérek egy moderátort, hogy az ilyen valótlan adatokat tartalmazó hozzászólásokat törölni szíveskedjen. ^_^ :D Csak a benzines cartársak lelki békéje miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Z14XE nyári vegyes használat (inkább több várossal) most: 6.93 l/100 km. Mondjuk nyáron 7 fölé nemigen lehet vinni, hosszabb országutakkal (90-110 között) 6-hoz közelítőt is ki lehet hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 az isuzu nagyon jól fogyaszt minden ismerősömnek... Igen, ezt csak alátámasztani tudom, ahogy írtam fenntebb a horvát utamat. Azért egy 1200 kg-os kombi kasztnitól nagyon jó ez a 4,6 l, de a vezetőtől is függ, természetesen ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
oggy Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Na ja, az Isuzu az nagy király fogyasztásban. Nem művészet egy tele tankkal letolni egy ezrest, ami kb. 5 literes fogyasztás vegyes használatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 Faterék hazaértek a nyaralásból szombaton. Somogyapáti - Trogir -Somogyapáti 5.3 L / 100 km klíma nélkül, mindenhol sebességhatáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Z16XEP Caravan 2 gyerek + két felnőtt+ tele csomagtartó 330 km/ 20 liter = 6,06 liter/100 km klíma nélkül normál hosszútáv 90 km/h körül.... mondjuk nem egy fagyizós dinamikával ^_^:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Z16XEP Caravan 2 gyerek + két felnőtt+ tele csomagtartó 330 km/ 20 liter = 6,06 liter/100 km klíma nélkül normál hosszútáv 90 km/h körül.... mondjuk nem egy fagyizós dinamikával ^_^:D:D Hát igen, azért a twp-s gépek szignifikánsan kevesebbet esznek, mint a "hagyományosak". Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Szia PGA! Jó hallani a hangod Hát igen, azért a twp-s gépek szignifikánsan kevesebbet esznek, mint a "hagyományosak". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Sziasztok! Most raktam az autóba 44L gázolajat, mindezt 860km alatt nyalta be. Szerény 5,1L-es fogyasztás. A megtett út alatt volt minden, Bp.-i, Mo-ás tögyörgés; M3,M7 140-es tempó, vidéki kocsikázás. X16XEL-es '99-es Astra G Caravanom ugyanilyen formába 7,4L -t kajált be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Sziasztok! Most raktam az autóba 44L gázolajat, mindezt 860km alatt nyalta be. Szerény 5,1L-es fogyasztás. A megtett út alatt volt minden, Bp.-i, Mo-ás tögyörgés; M3,M7 140-es tempó, vidéki kocsikázás. X16XEL-es '99-es Astra G Caravanom ugyanilyen formába 7,4L -t kajált be. Igen, ez ennyit eszik. Kellemes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petya183 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Sziasztok Autó vásárlás előtt állok és tanácsokat szeretnék kérni, főleg fogyasztásról. ^_^ Adott 2 autó ,egy OPEL ASTRA F 1.4 GL (fényezni kell) és egy Suzuki Swift Sedan GLX 16. (szép állapotban) Melyiket érdemesebb megvenni?? Mennyit fogyaszt egy F-es Astra?? Köszi előre Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Sziasztok Autó vásárlás előtt állok és tanácsokat szeretnék kérni, főleg fogyasztásról. ^_^ Adott 2 autó ,egy OPEL ASTRA F 1.4 GL (fényezni kell) és egy Suzuki Swift Sedan GLX 16. (szép állapotban) Melyiket érdemesebb megvenni?? Mennyit fogyaszt egy F-es Astra?? Köszi előre Az AstraF fogyasztás topicban megmondják, ott nézz körül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Opel fórumon ilyet ne kérdezz!! ^_^Sziasztok Autó vásárlás előtt állok és tanácsokat szeretnék kérni, főleg fogyasztásról. :D Adott 2 autó ,egy OPEL ASTRA F 1.4 GL (fényezni kell) és egy Suzuki Swift Sedan GLX 16. (szép állapotban) Melyiket érdemesebb megvenni?? Mennyit fogyaszt egy F-es Astra?? Köszi előre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 már megint 6.5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 már megint 6.5 Nekem nyóc! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 már megint 6.5 Háát, az nem elég egy romantikus estéhez.... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Háát, az nem elég egy romantikus estéhez.... <_< Üdv! Hát nem tudom. 700 km a 7 végén, indulás előtt teljesen csőbe feltöltötten, még mindig negyed és fél között a mutató. Annyira az sem lehet rossz. Hja és full vegyes ( pálya, lakott terület, közút). szerintem 5,5 simán..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Üdv! Hát nem tudom. 700 km a 7 végén, indulás előtt teljesen csőbe feltöltötten, még mindig negyed és fél között a mutató. Annyira az sem lehet rossz. Hja és full vegyes ( pálya, lakott terület, közút). szerintem 5,5 simán..... nohát, olajkályhák egymást közt: az is valami? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Város: 7,8 (még félig bejératós) már megint 6.5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Város: 7,8 (még félig bejératós) Generál után vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts