Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Fogyasztás

Amusing

Recommended Posts

no, én meg megjöttem a nyaralásból.

a Civic 2 x járta meg idén a Budapest - Dubrovnik útvonalat, átlag 5.5 literes fogyasztással. ( kivéve a magyar autópálya szakaszt, mert ott a tempo miatt 7 liter volt )

Az út Bosznián keresztül vitt, éjszaka mentünk, amikor kevés volt a forgalom, és aránylag a sebességkorlátátozást betartva ( az összes rendőr a pénzedre utazik ).

Hazafelé 400 km alatt 6 trafipaxot láttam, és még vagy 10 helyen állitgattak, és kötekedtek. 20 eurom bánta nekem is. nemsikerült egy lámpánál pont a vonalnál megállni, túlcsúsztam egy félmétert. a rendőr bosnyákul magyarázott, én meg angolul, és magyarul anyáztam vele. miután látta, hogy belőlem 50 eurot nem szed ki így 20 ra mérsékelte a büntetést... kicsit elkalandoztam.

szóval odafelé, éjjel, aránylag lassan, de amikor egy helyi versenyző elém került aki ismeri a terepet, és a trafipaxokat, akkor akár 160 nal is 5.5 re jött ki a fogyasztás.

Mostár elött tankoltam 100 km rel, és a horvát határnál fényképeztem a következőt:

hodilje%20001.jpg

hazafelé sokat klimázva, nappal, sokat padlón előzve lett 5.5L

2100 km átlaga mindenestül 5.5 liter lett.

hát ennyi.

Megosztás:

no, én meg megjöttem a nyaralásból.

a Civic 2 x járta meg idén a Budapest - Dubrovnik útvonalat, átlag 5.5 literes fogyasztással. ( kivéve a magyar autópálya szakaszt, mert ott a tempo miatt 7 liter volt )

Az út Bosznián keresztül vitt, éjszaka mentünk, amikor kevés volt a forgalom, és aránylag a sebességkorlátátozást betartva ( az összes rendőr a pénzedre utazik ).

Hazafelé 400 km alatt 6 trafipaxot láttam, és még vagy 10 helyen állitgattak, és kötekedtek. 20 eurom bánta nekem is. nemsikerült egy lámpánál pont a vonalnál megállni, túlcsúsztam egy félmétert. a rendőr bosnyákul magyarázott, én meg angolul, és magyarul anyáztam vele. miután látta, hogy belőlem 50 eurot nem szed ki így 20 ra mérsékelte a büntetést... kicsit elkalandoztam.

szóval odafelé, éjjel, aránylag lassan, de amikor egy helyi versenyző elém került aki ismeri a terepet, és a trafipaxokat, akkor akár 160 nal is 5.5 re jött ki a fogyasztás.

Mostár elött tankoltam 100 km rel, és a horvát határnál fényképeztem a következőt:

hát ennyi.

nagyon ügyes vagy. :D ,a lényeg hogy egyben haza értetek.

mocskos villany autó ^_^ ,vagy ez most nem az volt?

nálam 5.8 kevesebbet nem tudtam kihozni a piros lével.

Megosztás:

...

hát ennyi.

Megkérek egy moderátort, hogy az ilyen valótlan adatokat tartalmazó hozzászólásokat törölni szíveskedjen. ^_^ :D Csak a benzines cartársak lelki békéje miatt...

Megosztás:

Z16XEP Caravan 2 gyerek + két felnőtt+ tele csomagtartó

330 km/ 20 liter = 6,06 liter/100 km

klíma nélkül

normál hosszútáv 90 km/h körül.... mondjuk nem egy fagyizós dinamikával ^_^:D:D

Hát igen, azért a twp-s gépek szignifikánsan kevesebbet esznek, mint a "hagyományosak".

Megosztás:

Sziasztok!

Most raktam az autóba 44L gázolajat, mindezt 860km alatt nyalta be. Szerény 5,1L-es fogyasztás. A megtett út alatt volt minden, Bp.-i, Mo-ás tögyörgés; M3,M7 140-es tempó, vidéki kocsikázás. X16XEL-es '99-es Astra G Caravanom ugyanilyen formába 7,4L -t kajált be.

Igen, ez ennyit eszik. Kellemes...

Megosztás:

Sziasztok

Autó vásárlás előtt állok és tanácsokat szeretnék kérni, főleg fogyasztásról. ^_^

Adott 2 autó ,egy OPEL ASTRA F 1.4 GL (fényezni kell) és egy Suzuki Swift Sedan GLX 16. (szép állapotban)

Melyiket érdemesebb megvenni?? Mennyit fogyaszt egy F-es Astra??

Köszi előre

Megosztás:

Sziasztok

Autó vásárlás előtt állok és tanácsokat szeretnék kérni, főleg fogyasztásról. ^_^

Adott 2 autó ,egy OPEL ASTRA F 1.4 GL (fényezni kell) és egy Suzuki Swift Sedan GLX 16. (szép állapotban)

Köszi előre

Az AstraF fogyasztás topicban megmondják, ott nézz körül. :D

Megosztás:

Opel fórumon ilyet ne kérdezz!! ^_^

Sziasztok

Autó vásárlás előtt állok és tanácsokat szeretnék kérni, főleg fogyasztásról. :D

Köszi előre

Megosztás:

Üdv!

Hát nem tudom. 700 km a 7 végén, indulás előtt teljesen csőbe feltöltötten, még mindig negyed és fél között a mutató. Annyira az sem lehet rossz. Hja és full vegyes ( pálya, lakott terület, közút). szerintem 5,5 simán.....

nohát, olajkályhák egymást közt: az is valami? <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.