Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Sziasztok valakinek van fedélzeti computere,olyan motorral mint az enyém?az érdekelne,hogy milyen fordulatszámon írja,a legkedvezőbb fogyasztást,városban,és országúton,természetesen a megengedett sebességet figyelembe véve.válaszokat köszönöm

off

jé egy földi

on

Elküldve

És az elméleti képzésre (már az alapok gyengék). A hibakeresést általában rögtön a lambda-szondával kezdik, mert az olyan jól hangzik és drága is.

Elküldve
És az elméleti képzésre (már az alapok gyengék). A hibakeresést általában rögtön a lambda-szondával kezdik, mert az olyan jól hangzik és drága is.

lambdaszoda vagy computer és hopp máris fél millánál járunk

Elküldve

A gyertyák,légszűrő csere intervallumok kitolása a végtelenbe is szép eredményeket hoz,hogy az olajról már ne is beszéljünk...

Elküldve
nesze neked longlájf olaj :)

Majd jönnek és jól beolvasnak nekem,hogy mekkora tudatlan vagyok(ami lehet is),de 30000km után amit leengedtünk a céges incából és amit a karter aljában lehetett látni/kaparni...mindegy,akkor is én leszek a hüle,figyeld meg.

Elküldve
Majd jönnek és jól beolvasnak nekem,hogy mekkora tudatlan vagyok(ami lehet is),de 30000km után amit leengedtünk a céges incából és amit a karter aljában lehetett látni/kaparni...mindegy,akkor is én leszek a hüle,figyeld meg.

én maradok 10-15 közötti cserénél

Elküldve
én maradok 10-15 közötti cserénél

Persze,talán ez az evidens,de sokan elhiszik,hogy a 10EFt körüli olajok is tudják a longlife csodát.

Sőt...tovább megyek...tudják is,kb 150EKm-ig,aztán megveszed második tulajként és csodálkozol,hogy car a gépsas.

Elküldve

Egyszerű ez: longlife olajcsere – shortlife motor. Csak ezt a marketingesek kifelejtik a gépkönyvből..., de van helyette 185/66 R15 gumi...

Elküldve
Sziasztok!

Vegyes 7-7,5/100km jónak számít?

X14XE

Milyen vegyes? Apám vidéken él, neki is ilyen motoros g caravanja van, ő 7 l körül jár. Hozzáteszem, nem versenyző alkat... :)

Elküldve
Milyen vegyes? Apám vidéken él, neki is ilyen motoros g caravanja van, ő 7 l körül jár. Hozzáteszem, nem versenyző alkat... :)

Város+egyéb út, Debrecenbe be, ott városban, onnan haza, + itthon.

Elküldve

Nekem Z16XEP ilyen:

Városközpont: 9,4 liter/100km

Város: 9,2 liter/100km

Vegyes: 7,2 liter/100km

Hosszútáv: 6,2 liter/100km

Hosszútáv+autópálya: 7,0 liter/100km

Tiszta autópálya: Nincs adat liter/100km

Nagyátlag: 7,3 liter/100km

Szóval szerintem az is reális

Város+egyéb út, Debrecenbe be, ott városban, onnan haza, + itthon.
Elküldve

429 km város 9,5 l/100 km

150 km pálya + pici város 6,4 l/100 km

:lol:

436.7km/28.18liter

6.45L/100km :devlish: :lol:

170km pálya

Maradék főút és város.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.