Tom Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 92' Astra F C16NZ(?) tartós 130-es tempó, 6.5 L.Pályán persze, Némethonból haza felé. Nem rosszból de annak a motornak a GYÁRI fogyasztása 120nál 6.9. Ismétlem gyári és 120nál. Meg gondolom a motorban sem 3100km van. A TIS 1ébként még kb. +1.5 litert ad hozzá a katalógus fogyasztáshoz használt motor esetén. Persze ettől függetelnül örülök hogy keveset eszik. Csak nem értem hogy hogy lehet ilyen alacsony a fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Nekem, 200.000 km fölött is így evett. Az NZ motorok kifejezetten takarékosak szerintem. Igaz, nem is ugrósak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Köszi mindenkinek, akkor megnyugodtam :wink: Tanulság: nem érdemes nagyon 130 felett menni :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Lehet, hogy a tükör miatt ilyen magas a fogyasztás. :?: :( Tudod, a fényezett felületnek kisebb a légellenállása. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Lehet, hogy a tükör miatt ilyen magas a fogyasztás. :?: :D Tudod, a fényezett felületnek kisebb a légellenállása. :( Jaaaaj ba***us, ne sz*passatok má' ezekkel a tükrökkel.... :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Figyu, csak azt bas@ogatják, akit szeretnek. Ez a becézéssel is így van. Persze azért lehet, h. Fóton zacsit húzunk a tükrödre :( . Vigyek kis piros nejolukszot?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Figyu, csak azt bas@ogatják, akit szeretnek. Ez a becézéssel is így van. Persze azért lehet, h. Fóton zacsit húzunk a tükrödre :( . Vigyek kis piros nejolukszot?? Tudom. :wink: Ne aggódj nem sértődöm meg bírom is az ugratást, én is szoktam szívni az emberek vérét rendesen, de csak azokét akiket kedvelek :wink: . Majd kérünk piros zacsit a centrum parkoló kft-től :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Ne csinálj ebből a lekopott tükörből problémát! SZEDD LE és gyere úgy Fótra :!: :!: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április7, 2005 Megoszt Elküldve Április7, 2005 Ne csinálj ebből a lekopott tükörből problémát! SZEDD LE és gyere úgy Fótra :!: :!: :twisted: És akkor a fogyasztásom is jobb lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 92' Astra F C16NZ(?) tartós 130-es tempó, 6.5 L.Pályán persze, Némethonból haza felé. Ne hasonlítsuk ehhez az 1.4 16v-t, teljesen más kategória, sokkal pörgősebb motor. Sztem nagy valószínűséggel az 1.4 16v-nek pl eleve rövidebb a váltója, 130-nál 4000-et forog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Tanulság: nem érdemes nagyon 130 felett menni :? Elvileg nem is szabad... :wink: Meg amúgy a 8.5 sem olyan vészes még folyamatos 4600-5500-as fordulaton... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Elvileg nem is szabad... :wink: Meg amúgy a 8.5 sem olyan vészes még folyamatos 4600-5500-as fordulaton... Megnyugodtam, de legközelebb behajtom a tükröket. Úgysem lesz senki, aki le akarna tolni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április8, 2005 Megoszt Elküldve Április8, 2005 Megnyugodtam, de legközelebb behajtom a tükröket. Úgysem lesz senki, aki le akarna tolni :( Igen, persze, neked még a fényezetlenség is bejátszik a légellenállásba, és ezen keresztül a fogyasztásba... :wink: Lesz az még jobb is, ha behajtod :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
KeeF Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 6.54l/100km :( :lol: ettol tenyleg fulig ert a szam :( mondjuk attol nem, hogy ezt milyen oreguras autozassal lehet elerni... de legalabb meg lehet csinalni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április19, 2005 Megoszt Elküldve Április19, 2005 6.54l/100km :D :D ettol tenyleg fulig ert a szam :lol: mondjuk attol nem, hogy ezt milyen oreguras autozassal lehet elerni... de legalabb meg lehet csinalni. nem tudom írtam e .., de faragj még rajta...nekem az alja eddig 5.98/100km volt :( és nem volt éppen öreguras tempo 4 személlyel hol 120, hol 90, hol alatta csak nem nyomtam neki és bp-en sem fogottt meg szinte egy lámpa sem.. :( 650 km-t mentem a jelző felvillanásáig...38.9 lityi 8) :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Április20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2005 mázlisták és tényleg, amikor felvillan a lámpa akkor még hágy lityó van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 mázlisták és tényleg, amikor felvillan a lámpa akkor még hágy lityó van benne? nekem kb 12-13 lityi marad benne (52 literes a tank) te is kiszámolhatod. Felvillan és pár km-en belűl teli tankolod. Azt már Én is csak tippelem, hogy utánna amikor már nem világít, hanem villog, az kb 5-6 liternél van. Azt nem is írtam egyik ismerősőm külön 1 tank benzin kedvéért felpumpálta a gumijait 3 bar-ra és úgy ment velük, na neki sikerűlt lehozni, ha jól emlékszem 5.6 l/100 km-re (neki is X16XEL) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Hello mindenkinek Most lettem boldog tulajdonosa egy Astra G Classic II 1,4 Twinportnak. Érdeklődnék van-e tapasztalata valakinek fogyasztásról illetve bármi hasznos infó érdekel. Köszi a segítséget előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Helló! Gratulálunk az új autódhoz! De egy kérdést csak egy helyre tegyél fel lécci! és ha nem választolnak rá, akkor sajnos nem tudják a választ az Astrások.... Majd jön valaki akinek twinportos motorja van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Oké bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Sziasztok Már kétszer tankoltam és mind 2szer 6,5l/100km jött ki fogyasztásnak. Szerintem ez bejáratos kocsinál nagyon baráti. Vegyes használatban és még dugó is van benne. Továbra is várom ha valakinek ilyen van és van infója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mgyorgy Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Mázlista! Mi a titok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nem tolom neki, ez van a lábamba. A Corsa C-mel is 6,5 el jártam el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mgyorgy Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Láb rendel!Ja jobbos.. :walk: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Schok01 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Pityut kellene kifaggatni neki is ilyen van. Ha itt jár megírhatná. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts