wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Fogyasztás: http://kepfeltoltes.hu/view/090129/1118102...ltoltes.hu_.jpg fogyasztás ide vagy oda nagyapának 0 litert eszik de elis lopták ma reggelre a rohadékok.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Verném agyon az összeset, aki autót lop. Menne el dolgozni, ahogy minden rendes ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 " ahogy minden rendes ember." Há de rendes ember én mán nem leszek...................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Há de rendes ember én mán nem leszek...................... na majd holnap akcioba lépek a kulcssal illetöen :lol: atán lesz "Achmed the dead terrorist" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 na majd holnap akcioba lépek a kulcssal illetöen :lol: atán lesz "Achmed the dead terrorist" :lol: I am terrorist :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 I am terrorist :D silent i kill you Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Coupe fogyasztás: csak város, csak dugó. 8.8/100KM Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Coupe fogyasztás: csak város, csak dugó. 8.8/100KM Endy OPC: :D csak város, csak dugó: 6,2l/100km :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Coupe fogyasztás: csak város, csak dugó. 8.8/100KM Álmodban. Ja. Legfeljebb tréleren szállítva. Vagy akkora a dugó hogy még mindig ott állsz egy helyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Álmodban. Ja. Legfeljebb tréleren szállítva. Vagy akkora a dugó hogy még mindig ott állsz egy helyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 na majd holnap akcioba lépek a kulcssal illetöen :lol: atán lesz "Achmed the dead terrorist" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Álmodban. Ja. Legfeljebb tréleren szállítva. Vagy akkora a dugó hogy még mindig ott állsz egy helyben. ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 ? Télen, csak város , csak dugó, csak Z18XE 11liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 ott azért van valami baj... vagy Te mégnagyobb dugókba ülsz... nekem ennyi ( 8.8/100) az asszonynak Z14XE 8.0 / 100 km re jött ki... bár ő azért megy egy pici autópáylyát budaörsre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 ott azért van valami baj... vagy Te mégnagyobb dugókba ülsz... nekem ennyi ( 8.8/100) az asszonynak Z14XE 8.0 / 100 km re jött ki... bár ő azért megy egy pici autópáylyát budaörsre. Mióta megvettem csak a baj van. Soha nem volt kevesebb télen. Viszont nyáron általában kevesebb mint neked. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Sziasztok.Nekem 1.6 16V X16XEL-em van,és mikor megvettem az autót,akkor elég sokat rohangáltam vele városba.Dugóból dugóba,klímával.És 7.8 volt a fogyasztás.Most meg 11-12 liter.Hát sokkot kaptam.Elvittem az injektort ultrahangos tisztításra,igaz hogy olyan retkes volt hogy 3szor mosták át.És láss csodát 6.9-7.4 között van.Nem beszélve arról hogy az autó jobban is húz,mint eddig. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Sziasztok.Nekem 1.6 16V X16XEL-em van,és mikor megvettem az autót,akkor elég sokat rohangáltam vele városba.Dugóból dugóba,klímával.És 7.8 volt a fogyasztás.Most meg 11-12 liter.Hát sokkot kaptam.Elvittem az injektort ultrahangos tisztításra,igaz hogy olyan retkes volt hogy 3szor mosták át.És láss csodát 6.9-7.4 között van.Nem beszélve arról hogy az autó jobban is húz,mint eddig. :blush: És mennyibe fáj egy ilyen? Ilyet még nem hallotam, de ha tényleg jó akkor megéri. :lol: Más: Injektortisztítóból márkát milyet érdemes beleönteni? Az autó 14 hónapos lesz lassan, és már van benne 16 km, éremes már bevetni az adalékot? Shell benzinnel hajtom, de újabban csak 12-14km-es távokon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 És mennyibe fáj egy ilyen? Ilyet még nem hallotam, de ha tényleg jó akkor megéri. :blush: Más: Injektortisztítóból márkát milyet érdemes beleönteni? Az autó 14 hónapos lesz lassan, és már van benne 16 km, éremes már bevetni az adalékot? Shell benzinnel hajtom, de újabban csak 12-14km-es távokon.... Szevasz Imy ! Ha már úgy is a Shellre jársz, akkor időnként toljál bele kék V-Powert, abban van tisztító adalék ! :) Azért túlzásba nem kell vinni, kb. minden 4.-5. tankoláskor használd. Literenként kb. egy huszassal drágább... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelaner Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Sziasztok.Nekem 1.6 16V X16XEL-em van,és mikor megvettem az autót,akkor elég sokat rohangáltam vele városba.Dugóból dugóba,klímával.És 7.8 volt a fogyasztás.Most meg 11-12 liter.Hát sokkot kaptam.Elvittem az injektort ultrahangos tisztításra,igaz hogy olyan retkes volt hogy 3szor mosták át.És láss csodát 6.9-7.4 között van.Nem beszélve arról hogy az autó jobban is húz,mint eddig. :blush: Az enyém is 11-et betolja a városban, de ha kimegyek vele országútra, akkor meg 6.2-t. Tél van, hideg van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Szevasz Imy ! Ha már úgy is a Shellre jársz, akkor időnként toljál bele kék V-Powert, abban van tisztító adalék ! :lol: Azért túlzásba nem kell vinni, kb. minden 4.-5. tankoláskor használd. Literenként kb. egy huszassal drágább... :) :blush: Köszi! Majd tolok bele, ha valahova hoszabb távra megyek, pedig már kellene mert már 2 hónapja csak rövid távokon használom, nem valami egészséges ez, allig melegszik be még a motor is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
seben Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Na ma megint autópályán kellett mennem, 120-at tartottam végig így lett 6.5l a múltkori végig 140-es 8l volt. Milyen lenne a 160... gondolom 10+ :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Z14XE csak város: 7.6/100 km. nem értem, ilyet még nyáron se csinált sose :blush: most meg autópálya 450 km, 130 km/h 4000 fordulaton, és negyedig van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Z14XE csak város: 7.6/100 km. nem értem, ilyet még nyáron se csinált sose :D most meg autópálya 450 km, 130 km/h 4000 fordulaton, és negyedig van... Ez hogy jött ki? A tank 52 literes x 0.75 = 39 litert fogyasztott 450 km-re, ami ~8.6 l/100km. De pont te számolnál szintmérő alapján? :blush: Illetve mifan?? Ja! Hogy többet eszik kint, mint a városban! Nincs valami szervizes ismerősöd? :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Ez hogy jött ki? A tank 52 literes x 0.75 = 39 litert fogyasztott 450 km-re, ami ~8.6 l/100km. De pont te számolnál szintmérő alapján? :blush: Illetve mifan?? Ja! Hogy többet eszik kint, mint a városban! Nincs valami szervizes ismerősöd? :lol: :) :D nem szint mérő alapján mértem :D jártunk városba, teletankoltam, osztottam, szoroztam... 7.6 majd elmentem vidékre, és ott áll ahol áll... :D :D szerintem a mienk kevesebbet eszik városban... gyenge 1.4 es motor, folyamatosan 4000 fordulatnál erölködik, és egész hétvégén iszonyatos szél volt... plusz teli csomagtartó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 És mennyibe fáj egy ilyen? Ilyet még nem hallotam, de ha tényleg jó akkor megéri. :blush: Más: Injektortisztítóból márkát milyet érdemes beleönteni? Az autó 14 hónapos lesz lassan, és már van benne 16 km, éremes már bevetni az adalékot? Shell benzinnel hajtom, de újabban csak 12-14km-es távokon.... Imy. 6800ft volt a tisztítás.Én is próbáltam az injektor tisztítót,és addig volt jó,amíg ki nem fogyott a tankból.Én egy teli tankhoz öntöttem egy flakont.De a márkát ne kérdezd,mert nem tudom pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts