vipi Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Kíváncsi voltam, jelent-e valamit a benyaváltás más márkára, ezért egy hosszabb (cca 400km) út előtt megnyomattam a vasat sima 95-ös anyaggal egy ismerős Shell kúton. Majd seggre ültem, amikor újra tankoltam hazafelé: 6,17-re jött ki a fogyasztásom. Ebben 100km "helyközi" mászkálás volt, a többi országút, hosszútáv. Nem, nem üresen, 3-an mentünk a kombival, tele csomagokkal. (3 napos hétvégi kiruccanás volt) Kíváncsi vagyok, mit produkál ugyanezzel az anyaggal rövidebb utakon. Eddig 6,8 alatt sosem volt. (kb 5-600 km után szoktam tankolni, dugóba ritkán kerülök, inkább csak vidéki kanyarok vannak) Ez szerintem tuti jó egy 1.4 caravantól. Nekem is a shell-el fogyaszt a legjobban. Bár sokan kételkedtek korábban, de lassan be bizonyosodik ha mások is észre veszik a különbséget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nekem is a shell-el fogyaszt a legjobban. Bár sokan kételkedtek korábban, de lassan be bizonyosodik ha mások is észre veszik a különbséget :D Kíváncsi vagyok a következő időszakra, mert most szerintem 5-600km rövidtáv lesz, ami nem városi dugót jelent, de max 20km távokat, sok 4-5km-el. (helyi boltba rohangálás, stb) Eddig nem igazán mértem 6,8-nál kevesebbet sosem. (hosszútávokon is autózva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
seben Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Na megvan az első fogyasztásom a nyolc napos 1.4-es caravánnal 6,6 egész büszke vagyok magamra :lol: Teljesen vegyes használattal, volt benne budapest, falu, közút autóút, 1-4személy ürestől a 100kg teherig :lol: Az első tankolást egy MOL-nál sikerült elkövetni ami szembe volt a szalonnal, izgultam, hogy odáig kitartson a benya mert a mutató picit sem mozdult meg, most ÖMV-t kapott remélem ez is jófajta! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Na megvan az első fogyasztásom a nyolc napos 1.4-es caravánnal 6,6 egész büszke vagyok magamra :lol: Teljesen vegyes használattal, volt benne budapest, falu, közút autóút, 1-4személy ürestől a 100kg teherig :) Az első tankolást egy MOL-nál sikerült elkövetni ami szembe volt a szalonnal, izgultam, hogy odáig kitartson a benya mert a mutató picit sem mozdult meg, most ÖMV-t kapott remélem ez is jófajta! Majd csak nem sértődik meg az ÖMV-s benzintől. Kellett neked elkapatni a MOL-os benzinnel. A macskám is a whiskas után csak fanyalgott a tecskós macskakajára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
seben Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Na megvan az első fogyasztásom a nyolc napos 1.4-es caravánnal 6,6 egész büszke vagyok magamra :lol: Teljesen vegyes használattal, volt benne budapest, falu, közút autóút, 1-4személy ürestől a 100kg teherig :lol: Az első tankolást egy MOL-nál sikerült elkövetni ami szembe volt a szalonnal, izgultam, hogy odáig kitartson a benya mert a mutató picit sem mozdult meg, most ÖMV-t kapott remélem ez is jófajta! Persze, az ÖMV az jó... tudom én Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Persze, az ÖMV az jó... tudom én Ajánlom a Shell-t, nekem az a tuti (JET, OMV-re sem panaszkodok), de az ESSO, AGIP-ból többet eszik érdekes...Mást eddig nem próbáltam, de ha tehetem akkor Shell, ha az nincs akkor JET... Link to comment Megosztás: More sharing options...
seben Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Ajánlom a Shell-t, nekem az a tuti (JET, OMV-re sem panaszkodok), de az ESSO, AGIP-ból többet eszik érdekes...Mást eddig nem próbáltam, de ha tehetem akkor Shell, ha az nincs akkor JET... Előző kocsimnál (yaris) Ömv és shell-t tankoltam szinte felváltva, egyaránt jónak találtam őket! Persze próbáltam a -10Ft-os magánkutat meg az auchanosat is :lol: töbször is próbáltam űgy, hogy auchonos benzin majdnem teljesen kifogyasztva majd ÖMV vagy shell-el teleraktam! :) Kaptam néhány plusz lóerőt. A legjobbat viszont ausztriába tankoltam assezm talán agipnál de mindegy is... Volt a yarisnál hideg motornál egy gázpedálállás amikor kettesbe nagyon rángatott (kicsit jobban lenyomtam vagy felengettem akor nem) az olcsó benzinnel nagyon a normálissal csak kicsit. osztrákkal egyáltalán nem, még a horvátoknál tankoltam jót. INA kútnál, ez biztos mert ezt megtudtam jegyezni egy olyan szóról amit nálunk p-vel írnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Előző kocsimnál (yaris) Ömv és shell-t tankoltam szinte felváltva, egyaránt jónak találtam őket! Persze próbáltam a -10Ft-os magánkutat meg az auchanosat is :) töbször is próbáltam űgy, hogy auchonos benzin majdnem teljesen kifogyasztva majd ÖMV vagy shell-el teleraktam! :P Kaptam néhány plusz lóerőt. A legjobbat viszont ausztriába tankoltam assezm talán agipnál de mindegy is... Volt a yarisnál hideg motornál egy gázpedálállás amikor kettesbe nagyon rángatott (kicsit jobban lenyomtam vagy felengettem akor nem) az olcsó benzinnel nagyon a normálissal csak kicsit. osztrákkal egyáltalán nem, még a horvátoknál tankoltam jót. INA kútnál, ez biztos mert ezt megtudtam jegyezni egy olyan szóról amit nálunk p-vel írnak :lol: Csak ezután egy rossz szót sem szólhatsz a MOL-ra, mivel a MOL csoporthoz tartozik az INA. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Jól láttam, hogy az M3-as autópálya melletti JET benzinkút-páros LUKOIL tulajdon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Jól láttam, hogy az M3-as autópálya melletti JET benzinkút-páros LUKOIL tulajdon? Nincs Jet. Általában Agipok lettek, de a fene tuja már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 Nincs Jet. Általában Agipok lettek, de a fene tuja már. Nem egészen. Az Esso kutak változtak Agippá nagyjából az idei év folyamán, a Jet kutak meg már néhány éve a Lukoil tulajdonában vannak, de mivel mindkettő (Jet és Lukoil is) a Conoco Group tagja, ezért nem lett a kutak arculata lecserélve (bár sztem ebbe belejátszik az is hogy a Jet mint márkanév talán jobban eladható, mint egy benzinkút ami egy lukról van elnevezve :lol:), de ezekszerint most mégis beindult az arculatváltás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve November13, 2008 Megoszt Elküldve November13, 2008 a Jet mint márkanév talán jobban eladható, mint egy benzinkút ami egy lukról van elnevezve :lol: Nem voltam rest és megnéztem: лук - hagyma, vöröshagyma bocs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Nem voltam rest és megnéztem: лук - hagyma, vöröshagyma bocs :lol: Hát ettől se lettem boldogabb, de végülis semmivel sem rosszabb ez sem, mintha egy kagylóról lenne elnevezve, csak a "luk" ráadásul még hülyén is hangzik ebben a közegben magyarul. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
seben Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Másodszorra 6.4-et mértem vegyes használattal. Most shellt kapott Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Na megvan az első fogyasztásom a nyolc napos 1.4-es caravánnal 6,6 egész büszke vagyok magamra :lol: Teljesen vegyes használattal, volt benne budapest, falu, közút autóút, 1-4személy ürestől a 100kg teherig :lol: Az első tankolást egy MOL-nál sikerült elkövetni ami szembe volt a szalonnal, izgultam, hogy odáig kitartson a benya mert a mutató picit sem mozdult meg, most ÖMV-t kapott remélem ez is jófajta! Csak vigyázz nehogy már neki áljon termelni a benzint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Másodszorra 6.4-et mértem vegyes használattal. Most shellt kapott Én 11 hónap alatt 13031km-t mentem 756,12l-t tankoltam bele, ami 5,8l-es fogyasztás :lol: Kb.: 80%-ban Shell kút, 10% Jet, 10% más (Esso, OMV, Mol) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zola Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 1.6 16V 7 liter kereken, spórolásmentes, normál használat (lakotton belül 50-70, kívül 120-160). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Már megint ezek a benzintermelők.... az enyém még nem ment 7,2 alá.... Sportos használatú 1.4 carvan.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cett Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 én jól megvagyok a 1.4-es benyásommal: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCZoli Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Nekem is 6,2 és 6,6 között mozog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Nekem is 6,2 és 6,6 között mozog. Gondolom mindkettő twinportos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCZoli Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Enyém az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ebből mennyi volt a városon kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
HCZoli Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Mogyoródrol a X. kerületbe szoktam bejönni, vagy Csepelre le, de olyan időpontokban amikor azért lehet haladni. Kb 40%-ban használom így. Autopályát használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November29, 2008 Megoszt Elküldve November29, 2008 Benzinár emelkedés?!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts