Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

a hétvégi kirándulás alatt az autóm 5,5 litert fogyasztott :lol: nagyrészt országút,stabil 100-as tempó,meg persze némi városozás.

tetszik :sowwy:

Elküldve

7végén 700 km ( Szigetvár - Mezőberény - Szigetvár) Majdnem teli tankal start ( 1/1 alatt egy ici picivel), 1/4 tank maradt pontosan kereken. Számításom szerint olyan max. 5,1-5,2 liter / 100 km. Vegyes,(város, országút) célállomások között 1 pihenő :sowwy:.

• 2 weeks later...
Elküldve

Hihi akkor én is :sowwy:

Bp-Székelyudvarhely-Bp. Kb 1200 km 6,1l/100km

Bp-Bp full dugó 7,3l/100km

x16xel (olajat nem írom mert nem néztem, de 10000 km alatt kb 3 deci

Elküldve
7végén 700 km ( Szigetvár - Mezőberény - Szigetvár) Majdnem teli tankal start ( 1/1 alatt egy ici picivel), 1/4 tank maradt pontosan kereken. Számításom szerint olyan max. 5,1-5,2 liter / 100 km. Vegyes,(város, országút) célállomások között 1 pihenő :sowwy:.

Kicsit kevés szerintem.

6,1-6,2 nem??

Elküldve
Kicsit kevés szerintem.

6,1-6,2 nem??

Ha diesel akkor hihető.

Nekem 1.4-es benzinessel a legjobb 5.33 volt. :sowwy:

Elküldve

100-as OMV benzinröl mi a véleménytek van értelme?

Vagy a magyar nem sokat ér?

idöközönként érdemes beletölteni vagy nem?

Köszzzi

Elküldve
100-as OMV benzinröl mi a véleménytek van értelme?

Vagy a magyar nem sokat ér?

idöközönként érdemes beletölteni vagy nem?

Köszzzi

nem éri meg :sowwy:

Elküldve

Sztem jobban jársz, ha néha tankolsz egy kis etanolt is a benzin mellé. Szépen kipucolja a rendszert, és még kicsit jobban is harap tőle... :sowwy:

Elküldve
Sztem jobban jársz, ha néha tankolsz egy kis etanolt is a benzin mellé. Szépen kipucolja a rendszert, és még kicsit jobban is harap tőle... :sowwy:

Shell euro 95 bioetanol: min 4.4%

Tudtommal tiszta etanolt csak egyes kocsikba szabad beletankolni, vagy tévedek?

Jobban jár az ember ha cseréli az üzemagyagszűrőt, és néha injektortisztítót önt a benzinhez....

Elküldve
Shell euro 95 bioetanol: min 4.4%

Tudtommal tiszta etanolt csak egyes kocsikba szabad beletankolni, vagy tévedek?

Jobban jár az ember ha cseréli az üzemagyagszűrőt, és néha injektortisztítót önt a benzinhez....

Kicsit radikálisabb ugyan, de 40:60 arányban keverheted az E85-öt a 95-tel. "Kicsivel" több alkohol, hatékonyabb tisztítás... :sowwy: Ja, és olcsóbb, mint a többi csodaszer. :lol:

Elküldve

Ma tankoltam ,meg számoltam kicsit de nem tom hogy jól e.

Létezik az hogy 5.5L. 1500km van benne,OMV carrera 95.????

Vegyesen város falu minden.

Szarul számoltam?

Elküldve
Ma tankoltam ,meg számoltam kicsit de nem tom hogy jól e.

Létezik az hogy 5.5L. 1500km van benne,OMV carrera 95.????

Vegyesen város falu minden.

Szarul számoltam?

Milyen moci van a kocsidban?

Amugy ha 1.4-es benzines, akkor létezik!

Elküldve
Milyen moci van a kocsidban?

Amugy ha 1.4-es benzines, akkor létezik!

Nah ne vicceljetek.... nekem 1.4 benzines kombi és ritkán megy 7 alá.... Mondjuk nem csak gurulgatok vele..... B)

Elküldve
Nah ne vicceljetek.... nekem 1.4 benzines kombi és ritkán megy 7 alá.... Mondjuk nem csak gurulgatok vele..... B)

Magyar utak másra nem nagyon valók, Én meg nem élek pálya környékén, este sötétben 60-70 a sok vad miatt, nappal 90-110.....de általában 100-ra állok be...

Elküldve
Benzines 1.4.

90 km/h körül járogatok vele.

Ilyen tempó mellett, nekem 4.8at evett anno..de nem ez a jellemző: álltalában-->5.5 - 6.2 között fogyaszt a gépsasom.

Elküldve
Ilyen tempó mellett, nekem 4.8at evett anno..de nem ez a jellemző: álltalában-->5.5 - 6.2 között fogyaszt a gépsasom.

Akkor ezek szerint mégsem számoltam szarul

Ugy,ugye.

Elküldve

Ugy,ugye.

Endyka dieselben gondolkodik, úgy mint én. Átlag 6.2 l/100km-re jövök ki Caravannal túlnyomó részt városban, ráadásul ugyanabban amelyikben Te is, és naponta többször is megjárom a Donnert ( ami nem sík terep, sőt). Városon kívül legalább -1 l/100km,, tehertől, légkonditól függően. Valamit elszámolhattál v. mérhettél pl. tankolásnál.

Elküldve

Ugy,ugye.

Nem, Én is aláé tudom támasztani, hogy el lehet járni annyiból.

EZalapján országuton az 1.4-es benzinmotorral akár 4.8-as fogyasztás is lehetséges!

Elküldve

pillanatnyi fogyasztásnál sem tudok 4.8 at tatósan 90 es tempónál nyíl egyenes úton. Tamáskodom de bazira nem tom ezt elhinni. Gyártó adatok meg vicc inkább azt felejtsük el.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.